Éjfélkor kijön? Kielemezzük, mint aug-ban? :)
látod, én is 20500-nál kezdtem nyitni az elsöket, aztán még mindig nyitom :) ès felölem mehetne 22500-ra is
igen. Azonban ha ugrálja a stopjaidat egyre kevesebbet nyithatsz...
Lásd három napos ünnepek....
megfelelö poziméret kell, és akkor nem esz ki a vagyonbol senkit ;)
otp gyj dönt, nem hiszem, hogy öntés lenne első órában ,de egy mags nyitás várhatóm utána tömés... otp már csak ilyen...
Nem is úgy gondoltam. De itt megállmodsz egy szintet. Ugye Mo-n nem lehet hozzá stoppot betenni csak akkor, ha újabb fedezetet foglalsz hozzá. (Már ha még nem teljesült a megbízás...)
Aztán amilyen permanensen mozog a hati bármilyen stoppot képes átugrani. Ha meg ráhagysz rendesen akkor kieszik a vagyonodból...
Nem bántom, vélemény volt ha túl kemény akkor bocs
Nincs szándékomban bántani senkit
Jámbor vagyok én :-D
Ez csak az egyik szla és csak 3K ragadt be. Nem volt stop, de ha lett volna, akkor is ugrotta volna sztem.
Onnan még nekem is van nyitott shortom, csak már le lett átlagolva ma és tegnap.
Én ezért írtam inkább holnap reggel 9et... :)
Most, h. majdnem -1%-os "zuhanást" láthattunk, elképzelhető, h. világmegváltó konferencia lesz reggel Ázsiában és gap up jön reggel.
yes my master:-))
néha sajnos a határon kell vadászni, és nem mindig jön össze:)
Ne bántsd. Nézd vissza a munkanélküli jelentés napjánt. Esett mint atom és visszapattant....
Ha már egyszer likvidáltak akkor nem kellene mohón a tetejét vadászgatni, elég ha az irányban tolod bele ami belefér.
Tanulhatnál volna a saját hibádból egyszer végre :-D
El akartam köszönni mindenkitől, mert gondoltam már sokadjára hambisok kemény plusszba zárnak, és akkor én holnap ismét likvidálva lettem volna, pedig csak 20950-es beker shortom van, de ha holnap réssel fel lenne, akkor tuti likvidálnának ismét, és megfogadtam, ha még egyszeri ilyen lesz, akkor abba hagyom a hatival való kereskedést..... Lehet megúszom usákokat nézve, de nem vagyok nyugodt...
Azért a kicsi papirokkal való spekizést nem hagynám abba semmi képpen:)
holnap nem leszek délelőtt..de addig nyomjátok le a hatit..de ne úgy mint hétfőn :D
ő tud.
username: betadmin
password: stocklandyard_kissherceg
:)