az nem biztos.
De ha minden pénzpiaci viszony így maradna, akkor igen. Sztem nem marad így semmi.
az nem biztos.
De ha minden pénzpiaci viszony így maradna, akkor igen. Sztem nem marad így semmi.
én nem értek vele egyet, akkor sem, ha eddig sikeres volt :) Ennyi a magyarázat :)
Így van, longolt 6 hónapig az állat....de benne volt, hogy azért, mert egy rakat pénzzel beragadt fenn. Hisz ugyebár nagy esésben sem veszi ki a pénzt....Megúszta. Sztem csak mákja volt, szerinte meg ugy reagált a piacra, ahogy kellett.
s most mi van? bull vagy sem? rv., arany, csak mennek fel egy ideje :)
És ha a dollár tovább gyengül...akár 1.6-ig is hosszabb távon? Akkor menni fog minden...olaj főleg.
Most már nem értem.
8 éve sikeresen tőzsdézik nem kevés pénzzel.
Kevesli a 10 %-ot ennél többet akar.
6 hónapja duplázta a pénzét (gondolom longolt a pénze egy részéből)
Longolni akar.
Te meg shortolsz?
szerk:
Mondjuk nem mondat, hogy mit?
Arany, ezüst?
mondjuk ezt már mástól is hallottam, hogy csak longolni kell. Ha esik a rv., aranyat longolni. Ha bull van, rv-t longolni. Ennyi. Van benne igazság....
longolni, mi mást. A short szerinte baromság. És komoly ember nem shortol. :)
várjál..
shortolni, vagy longolni akar. nem mindegy.
apró megjegyzés: 8 éve tőzsdézik sikeresen. És nem kevés pénzzel.
jah hát igen, az elmult 2 éve nem sikerült jol, de szerinte most kamatostul visszakap mindent
játékpénz szórás... lufi pumpa...
szasztok... jó szórakozást...
nekem ma vált nyilvánvalóvá, hogy itt a vége :D
Egyik barátom megszólalt (mindig jó indikátor....):
ő kivesz minden biztonságos befektetésből minden pénzt, nem is érdekli már a garantált 10%-os éves kamat, mert az semmi. Simán megcsinál a tőzsdén bármikor 100%-ot, mint ahogy az elmult 6 hónapban is duplázott.
Ennyi. Ezt a pénzt látjátok az utóbbi napokban, ahogy tőzsdére jön. És ez is fog elégni az utolsó centig.
p.s. és ne magyarázzam neki a hülyeségeimet, aminek köszönhetően nem nyert még többet az elmult 6 honapban. És hogy a világgazdaság helyrejött, minden csak jobb lesz stb
dehogynem működnek, éppenhogy működnek ;) Tökéletesen jeleznek, persze nem pár napos időtávon.
10 éves kötvényeket is veszik vmiért ezerrel ;)
Latom, latom, igazabol egy hajoban evezunk. Vmennyi shortomat kistoppoltak. Annak ellenere, h. azt mondtam 2 hetig nem trade-elek, az elozo csucson visszanyitom oket. Lehet, meg ma meglesz, ha igy haladunk.
olajat is elkezdem shortolni. Bármikor összezuhanhat mától.
Gáz más, mert nincs igazi világpiaca, nekem nem előre jelezhető.
nemcsak a részvényárak, már az aranyár is csúcson...
mindent vesznek ezerrel...
nem működnek az összefüggések sem...
léptem... megyek egy másik sz.r céghez...
off..
akkor olajra és gázra is mondjál valamit.
Gáz célárak: 75-100 között... (attól függ ki mondja)
on.
nem longoltam anynit, olyat csak nyilasi tud :) És legvadabb várakozásaimba volt csak, hogy eljut idáig. Alig adtam rá esélyt, pláne nem rakok rá egy centet se.
De ha már eljutott.....nem szeretnék lemaradni 2007 megismétlődéséről :)