Ne legyünk alatta, de lehet:)
Amcsi nem volt meggyőző, meglátjuk reggel Ázsiának milyen kedve van. Minden nap kaszinó....
csácsá
Ne legyünk alatta, de lehet:)
Amcsi nem volt meggyőző, meglátjuk reggel Ázsiának milyen kedve van. Minden nap kaszinó....
csácsá
az a baj, h ezeket a hullámokat egy földrengés gerjesztette
mindíg egymás fölé tornyosulnak és egyszer betakarnak mindenkit
cunami??
Valami lesz úgy néz ki és a csinált pénz lehet, hogy gazdára talál........ Totál mesterségesnek érzek minden felhúzást, de lesz még bőjtje ennek az tuti...
A hullámokat kell megcsípni alul és felül:))) akkor jók leszünk:-)
:))
csak aztat nem értem, h mitől fosnak ha minden szép és jó, dől a pénz a nyomdából?
szerintem húzzák fel az indexeket a válság elötti szintre még idén, oszt kezdjük előlről a hullámvasutat ;-)
Csak nem akar beesni usákia.. Idegesítenek nagyon
Na még van idő estig, nincsenek valami nagy formába:)
sajnos nem sokat adtak még vissza a mai napból, ha a pénteki záróig lemenne, talán az lenne valami, mára
oszt, tovább lefelé mert megvolt az előző csúcs visszatesztje
nálam már rég betelt, legszívesebben a szekrénylábat is beshortolnám ;-)
USA még azért kitartóan szívatgatja az egész világot úgynézem..:D
kíváncsi leszek mi lesz az a momentum amikor elkezdünk esni végre, és egy tartós eső trend kezdődik..vagyis mikor tellik be a pohár ?
Oszt most mééé ne lehetne Long?
SP500 ott van mint 10 éve! Csak kéne hasznot produkálnia a hosszútávú befektetőknek nem?..:)
Lassan minuszba fordul a 21K-s shortom, erre nem gondoltam volna azért:)
Az biztos hogy igyekeznek elvenni a kedvüket :(
Minden körülmények között long ! Ameddig 1 shortos is még levegőt vesz
Még lehet benne egy felfelé kör. Én nem lennék ideges ott, neked meg jól jönne, így drukkolok neki:)
csorgunk inkább. Én reggel 21K-n beshortoltam, most mit írogassak? VÁrom, hogy szebb legyen a pozim:)
na mi van..kihalt ez a topik ? :D
Azért zuhangatunk..zuhangatunk...de még több lendület kéne ehhez...