A LIBERÁLKOMMUNISTÁK ÉS A TULAJDON avagy A LIBERÁLKOMMUNIZMUS LÉNYEGE és MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETE egy kötetben

A LIBERÁLKOMMUNISTÁK ÉS A TULAJDON

avagy

A LIBERÁLKOMMUNIZMUS LÉNYEGE

és

MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETE

egy kötetben

Bevezető:

kosami: "Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore-jelenség miatt.

http://mno.hu/lanchidradiohirei/offshore-szamlakon-a-magyar-allamadossag-duplaja-1119158

vajon honnan szedték össze ezek az offshore lovagok ezt a pénzt? Biztos a csapágy gyárban reszelték a vasat napi 8 órában"

A mű:

Olvastam az eredeti cikket, de az Magyarországgal kapcsolatban bődületesen ostoba számokat közölt, annak ellenére, hogy maga a jelenség értelemszerűen létezik és komoly méreteket ölt. Azonban a 242 milliárd dollár bődületes szám.

Sajnos itt azt kell mondanom, hogy a szám stimmel, az ideológia nem.

Magyarországot 242 milliárd dollár értékben FOSZTOTTÁK KI a liberálkommunisták, illetve ennyi vagyon ellopását és kótyavetyéjét segítették elő. Épeszű közgazdász ugyanis egyszerűen nem hiszi el, hogy ekkora vagyon úgy tűnik el, hogy közben még fele ennyi adósságba is veri magát egy ország.

Pedig de.

A valóság ugyanis az - ÉS ITT LÁTSZIK A KÜLÖNBSÉG - a liberálkommunisták és a konzervatív oldal között, hogy a liberálkommunisták abból tollasodnak meg, hogy BIZONYÍTOTTAN IDEGENEK KEZÉRE JÁTSSZÁK ÁT A VAGYONT, majd ebből osztanak nekik vissza offshore számlákra hatalmas vagyonokat. Ennek az az eredménye, hogy LÁTSZÓLAG vagyontalanok, hiszen még a pénzt sem tartják itthon, azonban éppen ebből következik az is, hogy ők csak alamizsnát kapnak "kifosztási jutalék" címén, ami többnyire SEMMIFÉLE vállalkozásban nem testesül meg, vagy ha mégis, akkor éppen egy szintén kótyavetyén a kezükre olcsón átjátszott - összességében bagatell értékű - volt állami tulajdonban.

Ebből következik tehát az, hogy az eltűnt 242 milliárd dollár IGAZ, de ebből csak nagyjából 20-24 milliárd dollár lett visszaosztva, vagyis ennyi landolt külföldi számlákon. Ez természetesen továbbra is bődületesen nagy összeg, ugyanakkor így már jobban látható az, hogy ebből már nem tesszük helyre az országot, mert ami ebből ESETLEG visszaszerezhető, az talán ennek a 10%-át teszi ki, hiszen aki felzabáltat másokkal államvagyont, az szintén feléli a vagyont, vagyis ennek a nagy része nemhogy nem fialt, hanem éppenhogy nincs is már meg.

Namármost, érdemes ezt összevetni az úgynevezett liberálkommunista uszítási gyakorlattal, azaz azzal, amikor az offshore országkifosztók oligarcháznak, azaz azért uszítanak, mert magyarok kezében vagyonfelhalmozás történik MAGYARORSZÁGON, amely ráadásul termelni is képes.

Ezzel ugyanis két alapvető bajuk van: EGY: Magyar kezében van valami, KETTŐ: Termelő érték van magyar kezében! Csak tessék ezt jól meggondolni! Szólnának ezek a mocsadékok egy szót is akkor, ha valami külföldi multi felvásárolná fél Magyarország termőföldjét? NEM! Van valami ideológiai problémájuk azzal, hogy idfegen kézbe kerüljön akár egy teljes magyar iparág (cukor, napraforgó, satöbbi)? NINCS! Vagyis nemhogy ideológiai problémát nem okoz számukra az emberek szolgaságba döntése, hanem egyenesen céljuk az, hogy ne legyen erős magyar közép és felső osztály, mert csak ez az EGY magyarázat lehetséges arra, hogy miért engedik meg IDEGENEKNEK azt, hogy akár az egész országot a markukban tartsák, és miért nem, hogy egy magyarnak "nagy vagyona" legyen hozzájuk mérve.

Ugyanis ha idegenek kezében van minden, akkor az ilyen elvtelen, gerinctelen kiszolgálóknak mindig csurran-cseppen valamicske, mig ha magyarok kezében van az irányítás, akkor az ilyen elvtelen, gerinctelen kiszolgálóknak felkopik az álla, hiszen a kiszolgáláson kívül semmihez sem értenek és semmire sem mennek. Ez ügyben nagyon érdemes megnézni azt, hogy mennyi "self made man" van a liberálkommunisták és szimpatizánsai között, mert döbbenetes számokat fogunk látni; valójában mindenhol azt lehet majd látni, hogy valaki mástól elszedett vagyonból dorbézolnak, és számukra az uzsora tulajdonképpen egyenértékű a készpénzzel, hiszen az uzsorát ők költik el, a nép meg fizeti és arra gondosan vigyáznak, hogy ne vegyüljenek a néppel.

Ezért is futnak a szolgalelkűek állandóan a nemzetközi szervezetekhez, mert tudják, hogy más már meg se hallgatná őket, mert az emberek már nem vevők a liberálkommunista ideológiára, azzal csak azok szimpatizálnak, akiknek érdekük fűződik ahhoz, hogy rajtuk magyar ítéletet ne mondhasson, illetve hogy úgy érezhessék, hogy felettük magyar nem áll. EZÉRT visítanak, mint a szopósmalac, ha magyar pozícióhoz jut, ha magyarnak ÖNELLÁTÁSÁRA ÉS GYARAPODÁSRA képes vagyona, jövedelme keletkezik, mert akkor a magyarnak csökken a kiszolgáltatottsága, és akkor nem tudnak uralkodni rajtuk.

Mert tessék csak megnézni, valójában a liberálkommunizmus erről szól, olyan helyzetbe hozni (esetünkben) a magyarokat, hogy ne dönthessenek a saját sorsukról és legyenek kiszolgáltatva a hatalomnak. Ennek a legundorítóbb formája például az ingatlanadóztatás az oligarcházással körítve, hiszen egyértelmű, hogy a magyarországi jövedelmi viszonyok egyszerűen nem elegendőek ahhoz, hogy olyan mértékű házavesztési uzsorát vessenek ki, aminek értelme is lenne, de ahhoz elég, hogy rettegésben és kiszolgáltatottság érzésben tartsa a magyarságot, amelynek állandóan az az érzés lebegne a fejében, hogy a hatalom bármikor elveheti mindenét és akár erőszakkal megfoszthatja élete munkájától.

EZ A LIBERÁLKOMMUNIZMUS LÉNYEGE.

MINDIG ÉS MINDENHOL AZZAL KEZDŐDÖTT A KOMMUNIZMUS, HOGY ELVETTE A VAGYONT, DE MINDIG ÉS MINDENHOL AZZAL INDÍTVA EZT, HOGY AZT MAJD A NÉP KÖZÖTT OSZKOGATJA SZÉT.

ÉS MINDIG AKKOR VOLT SIKERES A KOMMUNISTA HATALOMÁTVÉTEL, AMIKOR A NÉP TÖBBSÉGE ELHITTE, HOGY NEKIK FOGNAK OSZKOGATNI, ÉS MINDIG CSAK AKKOR ÉBREDTEK RÁ ARRA, HOGY EZ NEM ÍGY VAN, AMIKOR MEGÉRTETTÉK, HOGY EZ A FAJTA HATALOMÁTVÉTEL KIZÁRÓLAG A LEGESLEGALSÓ KASZTNAK JÓ, AKIK A TOTÁLIS NIEMANDSÁGBÓL HIRTELEN A KORLÁTLAN HATALOM BIRTOKOSÁVÁ VÁLNAK, EGYEBEKBEN HA CSAK EGY PICIVEL IS TÖBB VOLT NEKIK, MÁRIS ELLENSÉGKÉPPÉ VÁLTAK.

És ezt nagyon fontos megérteni. Mert Magyarországon a liberálkommunisták nagyon szerették volna átírni a történelmet is, nevezetesen úgy, hogy ez egy "rebellis, forradalmár" ország. EZ AZONBAN EGY BŐDÜLETES HAZUGSÁG.

Elsősorban, Magyarország esetében Géza fejedelemtől kezdődően pogányságról beszélni nem lehet, hiszen tudott, hogy Géza keresztény vezér volt, és az is köztudott, hogy akkoriban a görögkeleti és a római kereszténység még nemhogy nem vált szét, hanem egyenesen egy egyháznak számították magukat, akik között nézeteltérések voltak. Ennek megfelelően tehát teljességgel kizárható az, hogy itt bármiféle pogány-keresztény háború lett volna amit hazaáruló stephanus nyert volna meg, ugyanis ilyen háborúra egyetlen akkori egyházfő sem adott volna engedélyt, sem felhatalmazást. Ugyanis értelmetlen lett volna. Vagyis Koppányt egyszerűen meggyilkolták és egy hazaárulót tettek oda (Róma támogatásával), akinek csak egy feladata volt: A magyarság elpusztítása, és a zsidókhoz hasonlatosan ezt a magyarsággal kapcsolatosan is egy évezrede képesek fenntartani.

Ennek a destruktivitásnak és magyarellenes államberendezésnek végül az Aranybulla vetett véget, amikor világosan törvénybe lett iktatva a lényeg, az, hogy Magyarország királya csak a nép [akkori értelemben: NEMESSÉG] által megválasztott ÉS FELKENT király lehet. EZT annyira lehazudják az égről, mint a csillagokat, pedig ez példátlan a történelemben: A választott király hatalma ugyanis nem Istentől eredezik a magyar történelemben (kiv stephanus-Aranybulla időszaka), hanem a néptől [nemesség+papság], amely egyébként kísértetélyesen emlékeztet a zsidó és a még ősibb egyiptomi mitológiára, azaz arra, hogy az uralkodó valójában összefogja a papi és nemesi világot, és ő a zárókő a rendszerben.

A magyarság azonban ennél is tovább ment: A magyarság esetében a zárókő TÉNYLEGESEN MANIFESZTÁLÓDIK A KORONÁBAN! ÉS ettől különleges és a világban sehol máshol nem létező KEGYTÁRGY és SZENTSÉG a korona, mert ez állandó és konstans vagyis egy OLYAN ÁLLANDÓ HATALMI SZIMBÓLUMUNK VAN, amihez manapság SEMMI sem mérhető. Semmi! Itt kérem rendszerek, uralkodóházak, megszállók jöttek, de a hatalom szimbóluma változatlan maradt.

Annyira változatlan, hogy ahhoz képest csak még egy dolog maradt változatlan: A magyarok arról szóló vágya, hogy MAGYAROK felett MAGYARON KÍVÜL SENKI SE URALKODJON!

És máris látható az a fajta kapcsolódás, amely megint hasonló az ősi Egyiptomhoz és Egyiptom szent földjéhez (Mária országa==ISIS BIRODALMA) való ragaszkodásból fakad - hasonlatósan a zsidókhoz akik ezt szintén onnan lopták maguknak -, az hogy megszállni meg lehet őket, de akkor sem tűnnek el a föld színéről, ha évszázadokig, vagy évezredekig kell várni a szabadságra. És a szabadság azt jelenti ezen népek számára, hogy saját maguk közül választanak uralkodót, vezért, királyt. Éppen azért, hogy a saját maguk rendje szerint élhessenek, egyebekben nem törődve azzal, hogy mások mit és hogyan csinálnak.

Ezért is van a magyarok VÉRÉBEN az a fajta vágy, hogy a vezető irányítson, a magyarok érdekében cselekedjen, és hogy szabadon lehessen a vezetőt választani, vagy elzavarni, ha nem tetszik. ÉS ezért sem lehet magyar az, akinek a vérében a szolgalelkűség van és az, hogy idegen vezetőnek szolgálni jó. Akinek az igazságosság nem azt jelenti, hogy magyar mondjon ítéletet, hanem az, hogy a magyarok felett mondjanak idegenek ítéletet.

Így már mindjárt érthetőbb, hogy a nép miért szerette Mátyás királyt annak ellenére, hogy a legdúrvább adóterheket vetette ki: AZÉRT, MERT AZ ADÓTERHEK MINDENKIT EGYFORMÁN TERHELTEK ÉS AZÉRT, MERT BÉKE VOLT AZ ORSZÁGBAN.

Mátyás visszahozta a népnek az ősi magyar gondolkodásmódot: Igazságos tehermegosztást és igazságos adóztatást. És a nép a mai napig hálás ezért és jó szívvel emlékezik vissza rá.

Innentől kezdve szintén érthetővé válik az, hogy az 1848-as szabadságharc miért bukik el: Ugyanis értelmetlenné vált a hazaáruló kossuth nevű liberálkommunista uszítása után, ugyanis a büdös liberálkommunista nem a magyar érdekek mentén kezdett el dolgozni, hanem a magyarok ellenében.

És már ekkor megfigyelhető az, hogy "a népre hivatkozik, de a nép ellenében cselekedik" és ebbe már az akkori nemességet is bele kell érteni. Nem véletlen tehát az, hogy miért bukott el a forradalom (ebbe az Oroszországi beavatkozást is beleértve), hiszen ha csak arról lett volna szó, hogy a labanc uralkodót leverjük és Magyarország újra szuverén királyság lesz, az nem sértette volna sem a nyugat, sem Oroszország érdekeit, sőt mi több, valójában nagyon is az érdekeiket szolgálta volna a több részre szakadó Osztrák birodalom.

De elqrták. Már ott elqrták a nagy francia terror követői, akiknek rendkívül szimpatikus volt a világ első liberálkommunista hatalomátvétele Franciaországban. Az a terror ugyanis, ami arrafelé akkoriban lezajlott, az olyan példátlan, hogy döbbenetes, hogy azt ma ünnepelni kell, ahelyett, hogy az emberiség szégyeneként a bűzhödött trágyadombra dobnák ezeket az elvetemült állatokat és ideológiájukat:

http://szolnok.jobbik.hu/content/liberalizmus-bemutatkozása-vendée-i-lázadás-megtorlása

Mert aki ebben nem ismeri fel a későbbi KOMMUNISTA TERRORT az vak, ostoba és közveszélyes!

Hiszen ez maga a KOMMUNIZMUS, mondhatni azt bizony felebarátaim nem Marxtól és Engelstől, hanem a Nagy Francia KOMMUNISTA hatalomátvételtől kell datálni. Onnantól, amikortól a prolik kezébe korlátlan hatalmat adtak, ami csak ahhoz mérhető, amikor a rabszolgák fellázadtak a római birodalomban és fékevesztett tombolással pusztították a birodalmat és mindenkit, aki pusztán attól több volt náluk, hogy nem volt rabszolga. Szó sem volt sem akkor, sem később a KOMMUNISTA lázadások, forradalmak esetében egyenlőségről, szabadságról, hiszen A KOMMUNISTA SZÁMÁRA AZ EGYENLŐSÉG AZ EGYFORMASÁGOT JELENTI (Ennek például a kínai egyenruhától a vörös khmerekig terjedő szülőtől gyerekek elvétele) A SZABADSÁG AZT, HOGY A KOMMUNISTA PÁRT AZT TEHET BÁRKIVEL, AMIT CSAK AKAR, MERT ŐK A TÖRVÉNY és a testvériség azt, hogy testvériesen pusztítanak mindent, ami náluk valaha is több volt.

Tűzrevetnek mindent, tönkretesznek mindent, és többnyire rendkívül gyorsan elérkezik a kiábrándulás ideje és többnyire ezért is éltetik azt, aki az elmebetegek terrorja (=kommunizmus) után visszaállítja a hagyományos rendet, akármi is volt az korábban.

Hiszen így történt ez akkor, amikor végre leverték az első francia kommunista forradalmat, és így történt ez akkor is, amikor a vörösterrornak (kommunista forradalom, ekkor már név szerint így nevezték) véget vetett Horthy. Egyszerűen az embereket mindig be lehet hülyíteni azzal, hogy ha elvesznek a gazdagoktól és azt szétosztják a szegények között, akkor a plebsznek jó lesz, de többnyire amikor kiderül, hogy ez nem így van, akkora már késő. Így történt ez Magyarországon is, amikor a vörösterror kezdetben revíziót(!) hirdetett meg, és igazságról papolt, persze, hogy még királypártiaktól a hadsereg prominenseiig számosan bedőltek a lózungnak, ahogy azoknak a lózungoknak is, hogy akkor most köztársaságot építünk - amelynek akkor sem volt más lényege csak az, hogy az országot meggyengítsék és kiszolgáltassák az idegen hatalmaknak (vö Weimari köztársaság). Szerencsénkre viszonylag gyorsan le lehetett akkor gyűrni a belső terrort, mert a népnek nagyon hamar elege lett a "kommunista szabadságból", de sajnos nem minden nép volt ilyen szerencsés, hiszen Sztálin kommunista birodalma hetven évig fenn tudott maradni annak ellenére, hogy a nép szenvedett.

Csakhogy Sztálin "modern kommunista" volt, aki felismerte a tömegtájékoztatás kézben tartásának fontosságát, ezért képes volt arra, hogy olyan erővel nyomja a kommunizmus (cselédnép) ideológiát a fejekbe, hogy az emberek már a suttogásnak, tényeknek se higgyenek. Ehhez már csak a terrorszervezetek kellettek, amelyek elhallgattatták azokat, akik mégis hittek valaminek, vagy meghallottak valamit, és a kör bezárult. Ennek a módszertannak a mai legjobb példája Észak Korea, amit tulajdonképpen a művelt világ nagy részén el sem hisznek, hogy ma még képes egy állam ilyen jellegű bezártságot és néphülyítést csinálni. Pedig éppen azt kellene ebből megtanulni, hogy ez nemhogy lehetséges, hanem pontosan ez folyik arrafelé és errefelé is.

Mert ekkora hatalma van annak, aki a médiát uralni tudja.

EZÉRT fontos a média uralom alá hajtása és hithű, dolgozni utáló, kiszolgálni elvtelenül hajlandó emberekkel feltöltése, akinek ráadásul a legfontosabb feladatuk a társadalmi értékek rombolása, akár perverz szokások állandó mutogatásával, akár azok éltetésével, hogy ezzel is állandó undor és terror alatt tartsák a lakosságot. Amennyiben pedig szükséges, a perverzitás nézésére akár karhatalommal is rákényszerítik az emberket, amelyet meg a bűntetések kötelező elrettentő megnézetsétől tanultak el.

Minden módszertan azonos, és a lényeg mindig ugyanaz: Egy rendkívül szűk kör kezében legyen a korlátlan és kontrollálhatatlan hatalom (akik egyébként egymást is gátlástalanul kinyírják), mindenki más pedig éljen rettegésben és kiszolgáltatottságban. Valami hasonlót próbált megfogalmazi Orwell annak idején az 1984-el, csak nem vette észre, hogy nem jövőképet mutat, nem víziót, hanem a valóságról alkotott érzéseit, tehát pont azt nem vette észre, hogy nem szükséges egy darkos jövőkép (mai szóhasználattal), mert ez a valóság. Csakhát, ha valóságosan írta volna le, valószínűleg le sem esett volna az embereknek az igazság.

Az igazság ugyanis ez. Az, hogy a KOMMUNIZMUS valójában az elmebeteg vadállat francia kommunista forradalom óta köztünk van, és azt is érdemes megfigyelni, hogy minden ilyen forradalomban élen járnak azok, akiknek korábban nem voltak jogai, nem voltak részei a társadalmi értékeknek, ámde nem az a vágyuk, hogy EGYENLŐSÉG LEGYEN, azaz, hogy ők is a részeseivé válhassanak, hanem éppen az, hogy leromobolódjon minden, aminek nem lehetnek a részesei.

És itt fontos egyetlen gondolattal a zsidóságra utalni, akikkel ezt általában - rendkívül hibásan - párhuzamba szokták állítani. Ez azonban - bár nyilván jópárukra igaz - NEM ZSIDÓFÜGGŐ KÉRDÉS, ugyanis minden aljanép feltör ilyenkor és minden aljanép gátlástalanul így fog viselkedni. Ebből a szempontból pedig az, hogy kik állnak az élére és milyen arányban AZ LÉNYEGTELEN, mert nyilvánvaló az, hogy a legalsó műveletlen réteget is irányítani kell, ahhoz meg SZÜKSÉGES egyfajta műveltség, és ez úton utalnék arra, amikor a vezetőt szálasinak hívják és ugyanúgy a csatorna mocskát viszi fel a csúcsra korlátlan hatalommal.

A lényeg ugyanis ezen van: A korlátlan hatalmon, a terroron és az emberek totális jogvesztésén és kilátástalanságba taszításán.

És akkor most érdemes belegondolni abba, hogy a II.Vh után annyira megcsömörlöttek az emberek mind a kommunizmustól, mind a nácizmustól (a fasizmustól történetesen nem, csak nálunk a "fasisztü" miatt a fasizmus egyenlővé vált a nácizmussal, pedig semmi köze hozzá), hogy a kommunizmust a kommunizmusban hívő nem dilettáns és pitiáner alakoknak új színbe kellett öltöztetni.

És megtalálták a liberalizmust, mint ideológiát, azaz a szabadságot, egyenlőséget és testvériséget és erre húzták rá a kommunizmust, ÍGY alakult ki a LIBERÁLKOMMUNIZMUS.

Mert a liberálkommunizmus nem más, mint a liberalizmus eltorzítása, beteges kiforgatása, amelyben az egyenlőség helyébe az EGYFORMASÁG LÉP (gender direktíva, ne legyen különbség férfi és nő között), a hagyományos családmodell helyébe a széttagolás, az individualizmus éltetése, vagyis az ERŐS KÖTELÉKEK fellazítása és megszűntetése a könnyen kézben tartható kiszolgáltatott egyének létrehozása érdekében, és a testvériség abban az értelemben, hogy aki az ideológián belül és felül van, az ezt nem árulja el, nem hozza nyilvánosságra és még a létezését is letagadja.

Mindehhez már csak az kellett - mint bármikor a történelemben -, hogy az ideológiát felsőbbrendű ideológiaként aposztrofálják, és oda pozícionálják, vagyis hogy az emberek fejében ezt egyfajta “jövőképnek”, egy “fejlődési folyamatnak” adják el. Tessék csak megnézni a nagy francia terrortól rákosin keresztül lúd-milla-oszkogatóig: MIND egy FELSŐBBRENDŰ, MAGASABB SZINTŰ IDEOLÓGIÁNAK AKARJA A LIBERÁLKOMMUNIZMUST ELADNI, MIG A HAGYOMÁNYOKAT, A HAGYOMÁNYOS ÉS TERMÉSZETES ÉRTÉKEKET EGYFAJTA DOHOS-POROS TÚLHALADOTT IDEOLÓGIAKÉNT AKARJÁK MEGSEMMISÍTENI.

MINDIG ez történik és mindig ez történik, amikor ezt az emberek nem veszik időben észre. Hasonlóképpen érdemes abba is belegondolni, hogy SOHA nem tudtak ezek a kommunista rendszerek IDEGEN BEAVATKOZÁS NÉLKÜL, ÖNERŐBŐL FENNMARADNI, ugyanis azok működésképtelenek voltak, mivel az emberek természetes ösztönei és természetes világa ellenében működtek, azaz éppenhogy lerombolták az építeni vágyást, a családdal törődést, a munkát és a munka értelmét. Ezért is kellett időről időre a kifosztáshoz, gyilkosságokhoz, koncepciós perekhez nyúlni, valamint idegen hatalmak támogatását kérni. Elég megnézni ez ügyben azt, hogy ahogy fogyott az életszínvonal a nagy francia terror idején, úgy csökkent le a kommunizmus ereje, de mondjuk Lenin német pénzen hatalomra juttatását, vagy a magyarországi liberálkommunisták brüsszeli hatalomban tartását és pénzelését talán még időszerűbb ide leírni, különösen azok után, hogy szemmel láthatóvá vált ezúttal is az, hogy a liberálkommunisták korlátlan forrásokat kapnak, a konzervatívok, antiliberálkommunisták azonban semmit sem kapnak, és mégis az a helyzet áll elő, hogy a liberálkommunisták csak kifosztani tudják az országot, a konzervatívok meg ezek nélkül is képesek fenntartható állapotokat csinálni.

Mindez tehát annyit tesz, hogy a liberálkommunizmus azoknak való, akik az állam létét és szükségességét tagadják, akik nem bírják elviselni, ha valaki MEGFOGHATÓ SZEMÉLY áll felettük, mert felettük csak elvont ideológiával, megfoghatatlanul álló személy lehet, amiből azonnal következik az, hogy ez csak IDEGEN lehet, de ismert magyar személy semmiképpen sem. Mert ők ezt nem bírják elviselni, nem tudnak valódi családot építeni, nem értik ezt az egészet és ezért inkább lerombolnák. Ezért dúl még részben a liberálkommunista ””művészet”” is, ami leginkább a magyarok gyalázásában éli ki magát és ezért dúl még mindig az a fajta liberálkommunizmus, ami a “bűnös nemzet érzését” kívánja a felnövekvő generációk fejébe is beültetni.

Ezért is fontos eszköz a kezükben a CENZÚRA, ami annyit tesz, hogy csak az jelenhet meg, vagy az maradhat elképesztő fikagyártás nélkül bárhol, ami a liberálkommunizmust dicsőíti, egyebekben minden mást azonnal eltaposnak, a személyt meghurcolják, a mondandóját nevetségessé teszik a saját perverz és beteg röfögésükkel, amely tömeges méreteket ölt. Ezen kívül azonban bevezetik a TÉNYLEGES cenzúrát, amely annyit tesz, hogy MINDENT megtiltanak, amely a liberlkommunizmust, vagy annak ideológia létrejöttét (II. Vh náci terror) megkérdőjelezi, vagy arról egyáltalán beszélni akar, hiszen ha kiderülne az emberek fejében a homály, hogy valójában ez és a sztálinizmus nem sokban különbözött, akkor rendkívüli módon meglepődnének.

Egyebekben, bár még nem értik ezt, de egyre több helyen lázadnak fel a liberálkommunizmus ellen, követelve a rendet, az igazságos vagyonelosztást (jelen időben az uzsoramaffia visszanyesését), valamint azt, hogy ne teljesen ismeretlen niemand csinovnyikok terrorizálják brüsszelből az európai polgárokat a liberálkommunizmus ideológiája nevében, ebbe beleértve azt, hogy kötelező érvényű diktatórikus intézkedésekkel akarják akár a nemzeti jelképek használatát is korlátozni (vö Olaszország, kereszt az iskolákban), vagy éppen amikor már addig fajul az elmebeteg tombolás, hogy már karácsonyfát se lehessen árusítani, mert az sérti az iszlám híveit EURÓPÁBAN.

Egyszerűen muszáj Európának megértenie, hogy ezzel az elb*zult, teljesen értéktelenné váló magatartással csak a saját sírját ássa meg, egyszerűen azért, mert mindenki más csak röhögni fog rajtunk, és senki sem fog komolyan venni minket ha nem lesznek elveink, csak liberálkommunista ideológiáink. Hiszen ebben a méretben megint érdemes felkapni a fejünket és felfigyelni arra, hogy már az idegenek, az Európától idegenek jogait kezdik védeni, IDEGEN HATALMAKAT (IMF, USA) akarják behívni a problémák megoldására, hogy MÁR MEGINT NE MI URALKODJUNK A SAJÁT HÁZUNK TÁJÁN.

A LIBERÁLKOMMUNIZMUS EGY MÉTELY EGY OLYAN MÉTELY, AMIVEL EGYSZER ÉS MINDENKORRA LE KELL SZÁMOLNI.

Ennek pedig az első lépcsője az, hogy felismerjük a kommunizmus arcát, és felismerjük azt, ha tetszőleges ideológiába csomagolják be. Ha ugyanis ezt felismerjük, akkor máris érthetővé válik az, hogy hogyan kapcsolódik a kommunizmushoz az uzsoramaffia, hiszen ez mindig is így volt a történelemben: MINDIG is az uzsoramaffia, és az idegen országok finanszírozták meg a kommunista rendszereket és a hatalomátvételt.

Hát persze, hogy a kommunista ideológia ma is nagyon megfelel az uzsoramaffia számára, hiszen számukra minden olyan ideolgóia megfelelő, amelynek a támogatása számukra profitot hoz, amely biztosítja számára az ország (és akár Európa) gátlástalan és törvényesített kifosztásának a feltételrendszerét, valamint azt, hogy az emberek szolgaságba döntésével a markukban tartsák őket. Itt semmi másról nincs szó, csak arról, hogy az emberek ne dönthessenek a saját sorsukról és élethossziglan az uraságok kezében legyenek, miközben azzal tömik a fejüket, hogy “ez a szabadság”.

Nem barátaim, ez a szolgaság. Még soha a történelemben nem hozott a kommunizmus mást, mint szolgaságot, nyomort és könnyeket, valamint halált és még soha a történelemben kommunizmus a terror és erőszak nélkül nem maradt hatalmon. Az emberek ugyanis ösztönösen írtóznak a természetellenes dolgoktól, és ezért próbálnak először csak zavarodottan, később dühödten fellépni a terror és a kommunizmus ellen.

Európa népei most éppen ez ellen kezdik felemelni a szavukat, és én úgy vélem, nekünk is a valódi “forradalom” mellé kell beállni, amellé a forradalom mellé, amely egyszer és mindenkorra a történelem szemétdombjára kívánja hajítani a kommunizmus eszmerendszerét és annak takarítására fogni annak a híveit és hithű kiszolgálóit.

Nincs más esély, különben elbukunk.

LE A LIBERÁLKOMMUNIZMUSSAL!