Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#862384 Lenthor Előzmény: #862373

Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Az emelkedés előtt lehetségesnek tartok egy a-b-c hullámos mozgást. 12.700-13.000-12.500 körüli szintekkel.

https://invst.ly/rtqzt

-----------------------------------------------------------------

Eddig jó! Kérdés, hogy az "X" hullám kis "b" hulláma teljesült-e?

https://invst.ly/ru033

Ami érdekes 2008-tól akk…

#862375 big-ebuy.eu Előzmény: #862359

Ami érdekes 2008-tól akkora rally van a Usa rv-be havin mint soha ,parabolic ,őrült %-al !!! Nagyon teletömték a Usa gazdaságot a tőzsdén keresztül ! Akkora lufi van ,mint soha !!!Amazon, Apple, Facebook ctr....Buffett is pénteken cikkezett, túlvettek a piacok !!!

Ez is kérdés, meg az is,…

#862359 TrendMan Előzmény: #862335

Ez is kérdés, meg az is, hogy mennyi idő alatt fejti ki a hatását.

Ahhoz, hogy a pénz további gazdasági szereplőkhöz is leszivárogjon - ha egyáltalán - időre van szükség.

További kérdés, hogy a részvényesek hogyan értékelik majd az ilyen másodlagos hatásokat.

Lehet, hogy már régen beárazták?

Mindenesetre amíg fut ez a 'könnyítés', addig felfelé tartó nyomásra kell számítani, időnként heves lefelé korrekcióval egy felfelé emelkedő csatornán belül.

Ha előre nem látható kockázatok jönnek, akkor akár a csatornán kívül.

Mivel jobb koncepciója jelenleg senkinek nincs, ezért most ez a legjobb:)

Oldalazás jöhet mondjuk 3-000-3-400 között, de aztán mehet akár tovább fel 4.000 fölé is.

Tipikusan olyan világrend, amelyben egy algoritmus jobban teljesít, mint egy emberi aktor.

dax

#862350 Lenthor Előzmény: #862345

Hazaértem!

Erre figyelni kell! "Zászló alakzat"

12.684 környéke lehetne, mivel reggel írtam, hogy a 12.833-at nem kellene mint rést letörnie.

Eddig letörte és így mehet kicsit mélyebbre.

https://invst.ly/rt5jy

dax

#862341 KB58 Előzmény: #862339

Köszönöm. Olyant keresek, akiknek van itthon magyar képviselete és akikkel magyarul is lehet kommunikálni.

dax

#862337 KB58 Előzmény: #862336

Köszönöm. Utánanézek még a fórumokon is, hátha megtalálom a hozzászólásokat (emlékeim szerint elég sok volt egy ideig).

dax

#862336 feketemelos Előzmény: #862331

üdv ...volt egy manusz valami jati aki egy jó ismerősöm ismerőse és certizett , asszem neki ajánlottam brokit ,jelenleg 2 éve admirálnál vagyok előtte sacc 5 évet xm -nél voltam az előtt meg egy FXCM dealernél a random capitalon keresztül szintén egy ötöst ....a mostani admirálról rosszat nem tudok mondani

Ha a pénzmennyiséget 20%…

#862335 matgab Előzmény: #862317

Ha a pénzmennyiséget 20%-kal növeled, akkor a pénz multiplikátor hatás miatt az nem csak 20% hatást gyakorol elvileg a gazdaságra.

Más kérdés, hogy mi van akkor, ha ez a +20% pénzmennyiségnek csak egy része kerül be a gazdaságba, a másik része koncentráltan csak a pénz és tőkepiacon csapódik le. Ebben az esetben elég erősen buborék hatása lesz ennek, ami akár többszörözést is jelenthetne. Szerintem.

dax

#862332 profDénes Előzmény: #862331

Admiral Marketsnél vagyok több mint tíz éve, én nagyon elégedett vagyok velük és az ismerősök is.

Mikor ez felmerült akkor is ajánlottam, de nem tudom mikor volt.