Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#862332 profDénes Előzmény: #862331

Admiral Marketsnél vagyok több mint tíz éve, én nagyon elégedett vagyok velük és az ismerősök is.

Mikor ez felmerült akkor is ajánlottam, de nem tudom mikor volt.

dax

#862331 KB58 Előzmény: #862299

Szia, jó reggelt!

Talán néhány hete (?) valamelyik PF fórumon intenzív véleménycsere volt a bróker választással kapcsolatban (emlékeim szerint te is hozzászóltál). Tudnál abban segíteni, hogy ez melyik fórumon és melyik időszakban volt? Szeretném áttanulmányozni az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat abból a célból, hogy esetleg brókert váltsak olyan megbízható, jó szolgáltatásokat, megfelelő költséggel nyújtó brókerre, ahol Meta Trader-rel lehet CFD-ben is kereskedni széles termékválasztékkal (felmerült az XTB, az Admiral Market, stb.).
Előre is köszönöm a segítséged, de mások véleményét is várnám itt a fórumon.

dax

#862329 Lenthor Előzmény: #862328

Mai nap 12.950-ről vagy 12.850-ről megpróbálkozhat a 13.170-13.200-al.

De nem zárhatja be a 12.833-nál található rést, mert akkor a medvék felbátorodnának és folytathatnák az esést.

https://invst.ly/rsvyk

Következő okoskodás:A SP…

#862317 TrendMan Előzmény: #862310

Következő okoskodás:

A SP500 előző őrült rohanásában a csúcs valahol 33xx volt, még a COVID előtt.

A nagy esés idején a mélypontot 2200-nál érte el.

Ha abból indulunk ki, hogy a tőzsdék mindig túloznak a'la Kostolany, akkor a középérték lenne a reális érték: 2750-2800 körül.

Ha ez így van és a pénzmennyiség 20 %-kal nőtt, akkor 1.2 x 2800 lehetne a teteje, azaz 3360-an körül.

Persze ez jelenleg még csak egy okoskodás. :)

dax

#862311 Lenthor Előzmény: #861951

Lenthor

Összefoglalva:

https://invst.ly/rfily

----------------------------------------------------------------------

Sziasztok, hazaértem!

Július 13.-án, de már jóval korábban is betettem, hogy a Flat "B" hullám lehet a 90%-os fibo 13.241 és bizony a 123.6%-os fibo is, ami nagyon durva 15.206.

Korábban ide betettem, hogy a 15.206 az nagyon magas. Már annyira nem is tartom túlzásnak!

A shortban állóknak sajnos annyi lenne!

Egyelőre nézzük meg, hogy eléri-e és mit tesz a 13.313-13.500 között.

Ha a pénzmennyiség a FED…

#862310 TrendMan

Ha a pénzmennyiség a FED további 'könnyítése' miatt 20 %-kal nőtt, akkor ez elméletben 20 %-os tőzsdei emelkedést generálhatna.

Kérdés, hogy melyik szint legyen a bázis szint?

Dax

#862309 matgab Előzmény: #862303

csak megy az SP500 felfele, csak megy felfele és felfele.

Egy egy pillanatnyi korrkciócska van, csak azért, hogy utána nagyobbat ugorva megerősítse a kitörését.

Ilyet esküszöm nem láttam még, de én vagyok a hülye, hogy amikor bejelenti a FED a korlátlan pénznyomtatást, akkor miért nem kezdem el tőkeáttétellel longolni. A dollár nem veszíti el az értékét annyira gyorsan, amilyen gyorsan a tőzsde emelkedik...

Dax

#862303 KB58 Előzmény: #862301

Mai Erste kommentár ezzel kapcsolatban:

Erste kommentár

Tegnap az S&P500 index a technológia szektor vezetésével újra a történelmi csúcs közelébe emelkedett. Mindezt annak ellenére, hogy az USA-ban nagyot ugrott a maginfláció 1,6 százalékra, ami ugyan még nem vészes, de erős szignál arra nézve, hogy a pénzmennyiség növelése – ami egy negyedév alatt történelmi mértékű, 20 százalék volt – előbb-utóbb növelni fogja az infláció kialakulásának lehetőségét, miközben a gazdaságban inkább a kínálati sokkok éreztetik hatásukat. Ez akár stagflációt is kiválthat a jövőben. Mindenesetre a technikai kép alapján a vezető indexek (pl. S&P500 vagy DAX) egyelőre emelkedni akarnak. Legalábbis az MACD éppen most ad vételi jelzést. Mindeközben a Buffett indikátor – amit a legendás befektető a legjobb egyszerű indikátornak nevez, és ami a globális tőzsdei piaci kapitalizációt viszonyítja a világ GDP-jéhez – bejelzett azzal, hogy tegnap picivel 100 százalék fölé emelkedett. Hasonló eseményt 2000-ben, 2008-ban és 2018-ban láthattunk. Ezekben az esetekben árfolyamkorrekció jött a piacokon nem sokkal az eseményt követően. Szerintünk is közeledik ez az esemény, de a piac egyelőre még a lufi fújás fázisában van.
A tegnapi napközbeni fordulatot követően ma enyhe csökkenés jöhet a piacokon, legalábbis ezt indikálják a piacok reggel.

Dax

#862302 KB58 Előzmény: #862301

Erről egy ma reggeli beírás az "OTP részvényesek ide!" PF fórumon az SP vonatkozásában:

SP cél zónában ha B hullám akkor megy tovább 3450-500 környékére mivel meg figyelés alapján az SP DAX B hullámai új csúcsra mennek, ha 5. akkor 3400 körül vége. Az első esés után ha más kép alakul a szerkezet módosítom a grafikont. Eredménye kereskedést. Aki beszállt készülhet lassan a zárásra.
http://kepkezelo.com/images/bmyks9rsb13g2yfzzrij.png

Dax

#862301 Mr. 50%

Ez a folyamat - csapkodás - ami éppen most megy az nem valami zárás féle?

dax

#862299 feketemelos

Teljesen felesleges idő és tinta pazarlás azon óbégatni , hogy a gazdaság és a tőzsde nem korrelál ( egyébként a QE-k óta sose korrelált illetve akkor is az adott hangulat szépen befolyásolta az ármozgást. Már akkor is sokan megégtek a big short kivárásásban) Az ármozgás sosem volt a hétköznapi logikával mérhetően "logikus " , hiszen akkor a leghülyébb árufeltöltő is csilliárdos lenne...Nekünk kicsiknek csak a grafikon és a hangulatindikátorok maradnak ha tetszik ha nem.

A többi felesleges önigazolás a piac (a trump , a kormány stb . stb. ) volt a hülye nem ÉN , pedig de. Pl. Kosztó szerint ezért a legrosszabb tréderek a "logikus" szakmák (mérnők, tanár) képviselői közül kerülnek ki.

dax

#862296 KB58 Előzmény: #862283

"Maximum csak annyi, hogy most is a maximális "V" alakzatot akarják elérni!"

Vagy meghaladni, mint a NASDAQ...

Hiszen minden a legnagyobb rendben...

dax

#862295 KB58 Előzmény: #862279

Az 1000 Ft-os "termékkel" kapcsolatban figyelmetekbe ajánlomAdrian (Drian875 a BUX index, BUX határidő, BÉT! PF fórumon)

blogján a tegnapi beírását "Veszély" címen.

dax

#862294 Mr. 50% Előzmény: #862287

Ha az emberekkel elhitetik, hogy teremthetnek valamit a semmiből akkor annak nehezen fognak ellenállni...

dax

#862287 TrendMan Előzmény: #862283

Az algoritmusok semmit nem akarnak, egyszerűen szétosztják a pénzt az instrumentumok között.