Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Segítek kicsit. Ne szenv…

#845066 Láma Előzmény: #845063

Segítek kicsit. Ne szenvedj ennyire. Szövegértés szájbarágó:
A három felvetett téma, a klímaváltozás, a stadionépítési agymenés, és a lopás. Erre válaszul: szegény cigányt báncsák, Soros, szdsz, elqrcsnyoltás (bármi legyen is ez:).
A migráncsozást kifelejtetted. Nehogy bünti legyen. Pótold gyorsan. Készen kapott kutyatáp mi? :) Hmmm.

".. "van egy réteg aki generikusan alávaló" "
Ezt most én idéztem tőled, de te honnan vetted ezt az idézetet?
Csak azért kérdem, mert aki nem érti az alattvaló és az alávaló közti különbséget, az az agyhalott. Aki érti és szándékosan az alávalót használja alattvaló helyett, hogy mocskolódásnak tűnjön a kifejezés, az meg a gerinctelen szarházy kategória. Ennek eldöntéséhez szükség lenne a szövegkörnyezetre. Vajon ki lehet ez a "gondolkodó"? :)
Dobnál egy linket?

"csak azt nem értem akkor hova lesz a kritikus gondolkodás.. a kritikák és kérdések megfogalmazása"

Itt van az az orrod előtt, de nem ismered fel vazze. Meg van fogalmazva, de mellébeszélsz. Sorosozol. Ahelyett, hogy a vajdád szénerőmúvéről beszélnél, amit megvetetett a nemstrómannal és be kéne zárni, ha nem vétózza meg a klímaegyezményt. Ahelyett, hogy meglopják még a saját "fajtájukat" is. (Forrás megjelölés: A fajtázás tőled idézve, nehogy plágiummal vádolj megint, mint a medvés vicc esetén, amit nyilván te találtál ki.) Sorosozol ahelyett, hogy arra reagálnál, hogy már csapat se kell a stadionőrületben. Aztán pofátlanul ideböffented, hogy nincs kritikus gondolkodás. Én meg törhetem a buksim, hogy egyes, vagy kettes kategória.

ja agyhalott..fujj fujj …

#845063 Ibiza Előzmény: #845013

ja agyhalott..fujj fujj hajrá.. ha egy ilyet olvasol mint te kb az összeset olvastad. készen kapott kutyatáp.. akkor ki az agyhalott?

ez a neoliberalizmus akik hátára ugrott a soros.. a nyilt társadalom agymenésével.. sima mezei PR.. ha azt akarod amit ők akkor roppant pallérozott elme leszel.. egy független entitás..egy szabadságharcos..emberjogi aktivista..antifasiszta.. egy jövöt tisztán látó a világ fejlődéséért aggódó felvilágosult elme.. egy érzékenyitett befogadó elme aki felelősen gondolkodik a világ jövőjéről..:) ari

klassz nem?

ki akarna a másik oldalon tartózkodni.. nacionalista..fasiszta..náci..homofób..irredenta.. illiberális.. agyhalott aki imádja a diktatúrát.. ez tök ciki..

csak azt nem értem akkor hova lesz a kritikus gondolkodás.. a kritikák és kérdések megfogalmazása.. jaaa ezt nem lehet..nem lehet mert szent a cél az meg szentesit....aki kétséget szit az áruló..egységet bomlaszt..a jövőt árulja el..a földet a naprendszert és a világot..is

túúdom túúdom ez sorosozás..felismerted...és persze le is egyszerűsitetted a szintedre..

Nem fura, soros nem pártot alapit..nem becsületesen végig akarja vinni az agymenését a demokrácia lépcsőjén..pártot alapit.. terjeszti eszméjét és szavazatokat gyüjt..ha többséget szerez akkor pártot alapit.. de nem ilyen a ti gyurkátok.. zsarolás lefizetés..civil szervezetnek álcázott ideológiqi zsoldosok.. de hát mit is várhatunk ettől a legénytől.. persze mindenki hüje..a pór népre rá kell erőszakolni a jót mert esze sincs ahhoz felfogja a magasabb eszméket..amik az ő érdekei.

Hova lesz a liberalizmus.. a mások személyének és véleményének a tiszteletben tartása.. a demokratikus rend..a népfelség elve..a kollektiv bölcsesség elfogadása.

re

#845060 Ibiza Előzmény: #845012

:) ja ja.. ha te mondod akkor cigányország.. ezt már mondta a jóképű TGM is..szdsz vagy lábszag és mucsa..szegény szegény ti.. igy jártatok.. "van egy réteg aki generikusan alávaló" megy a mocskolódás duzzogás.. persze ha nem ezek vannak hatalmon akkor az diktatúra illiberalizmus...rút fasizmus..nácizmus..a világ szégyene.. ez nem lehetséges..de aztán még is :) és ez megnyugtató..

csak emlékeztetőül: szdsz lett a mérleg nyelve az első választási forduló után.. szdsz azt mondta mszp-vel soha nem alakitana kormányt persze már akkor nem volt igaz amikor kijött a szájukon..a lényeg az emberek ezért szavaztak rájuk persze másnap szerelmesen bújtak elő az mszp ágyából.. ennyit ezekről.

megértem mélységes csalódásod mert neolibsi elvtársaiddal elqrcsnyoltátok a lehetőségeiteket.. visz a vér a kufár lélek.. alkudoztak ügyeskedtek..ment a pusmogás..most meg pofára vagytok esve.. persze megint mások a hülyék.. hiszen a bölcsek kövének birtokosai mindent (is) tudnak. csak azt nem miért a sok pofáraesés.. :DDDD

nekem nem a fidesz kell hanem a neolibsik pofáraesése..

neoliberalizmus

#845059 Ibiza Előzmény: #844931

a törlesztőt nézik.. a kamattal nem foglalkoznak.. a questor majd kifizeti.. fele oda a fele meg habzsidőzsi..utazás..olcsóbb mint áruhitel. le kell győzni a szomszédot.

"Demján Sándor Ebben az …

#845052 TrendMan

"

Demján Sándor

Ebben az országban minden úgy működik, mint az ultiban: ha bemond valaki valamit, akkor egyedül van, és rögtön ketten lesznek ellene."

:-)

minden nagyobb érának me…

#845022 Bendeguz Előzmény: #845013

minden nagyobb érának megvannak a mementói: a rómaiak amfiteátrumot építettek, a csúti gnóm meg focistadiont. majd nézegetjük a romjaikat nyugdíjas korunkban

Vajon mennyire túlzó az …

#845013 Láma

Vajon mennyire túlzó az agyhalott jelző azokra a szavazókra akik ezt támogatják 10 éve?

"Ekkor a stadionépítésre hivatkozva felfüggesztették a felnőtt csapat támogatását, vagyis a klub focicsapat nélkül, de legalább jókora stadionnal folytatja a sportéletet."

https://hvg.hu/gazdasag/20190621_Orban_szemelyesen...

Ez a 'Klímaforradalom' s…

#845011 TrendMan Előzmény: #845007

Ez a 'Klímaforradalom' súlyos ellentmondása:

Azok az országok, melyek lemaradónak érzik magukat gazdasági téren, mindíg ellenérdekeltek lesznek a klímacélok megvalósításában. Azok tartása ugyanis kevésbé dinamikus gazdasági fejlődést tesz lehetővé.

Lemaradó pedíg - márcsak történelmileg is - mindíg van is lesz is.

Vagy jön a kommunizmus?

Ezért kellene az EU.s sz…

#845007 Koffein Előzmény: #845004

Ezért kellene az EU.s szavazáson változtatni. Nem "egyhangú", hanem kétharmad, vagy ha 50+1% megvan, akkor mindenkire vonatkozik.


előválasztás

#844981 Bendeguz Előzmény: #844969

ez is egy sunyi alak, nyilván nincs programja, folytatódik a fairtás, betonozás, autók előnyben részesítése, mélygarázsok a belvárosban, buszsávok felszámolása, bkv lerohasztása, elektronikus jegy sohanapján. ja várjál, hisz ez a programja :D "FOLYTATJUK"

neoliberalizmus

#844931 Koffein Előzmény: #844763

mié vett fel hitelt? mert csak 7% :)

hitel lakásra, felújításra, autóra, nyaralásra, hitelkártya bevásárlásra, mert megteheted, egy életed van, ettől vagy valaki. még ma éld fel a jövődet, mert szükséged van újabb telefonra, 3ik tv-re... ahogy a szlogen is mondja, just do it, mert most élsz...

majd egyszercsak jön a kijózanodás, dől a dominó, mindenki hibás, a bank, a munkáltató, a kormány, de az önvizsgálat újból elmarad...

re

#844926 Ibiza Előzmény: #844897

enyémbe nem mesüge.. csak megy a kettős mérce kettős duma.. visz a véretek.. de gondoltam egy mukkot nem értesz belőle.. :DD..