Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #845013

ja agyhalott..fujj fujj hajrá.. ha egy ilyet olvasol mint te kb az összeset olvastad. készen kapott kutyatáp.. akkor ki az agyhalott?

ez a neoliberalizmus akik hátára ugrott a soros.. a nyilt társadalom agymenésével.. sima mezei PR.. ha azt akarod amit ők akkor roppant pallérozott elme leszel.. egy független entitás..egy szabadságharcos..emberjogi aktivista..antifasiszta.. egy jövöt tisztán látó a világ fejlődéséért aggódó felvilágosult elme.. egy érzékenyitett befogadó elme aki felelősen gondolkodik a világ jövőjéről..:) ari

klassz nem?

ki akarna a másik oldalon tartózkodni.. nacionalista..fasiszta..náci..homofób..irredenta.. illiberális.. agyhalott aki imádja a diktatúrát.. ez tök ciki..

csak azt nem értem akkor hova lesz a kritikus gondolkodás.. a kritikák és kérdések megfogalmazása.. jaaa ezt nem lehet..nem lehet mert szent a cél az meg szentesit....aki kétséget szit az áruló..egységet bomlaszt..a jövőt árulja el..a földet a naprendszert és a világot..is

túúdom túúdom ez sorosozás..felismerted...és persze le is egyszerűsitetted a szintedre..

Nem fura, soros nem pártot alapit..nem becsületesen végig akarja vinni az agymenését a demokrácia lépcsőjén..pártot alapit.. terjeszti eszméjét és szavazatokat gyüjt..ha többséget szerez akkor pártot alapit.. de nem ilyen a ti gyurkátok.. zsarolás lefizetés..civil szervezetnek álcázott ideológiqi zsoldosok.. de hát mit is várhatunk ettől a legénytől.. persze mindenki hüje..a pór népre rá kell erőszakolni a jót mert esze sincs ahhoz felfogja a magasabb eszméket..amik az ő érdekei.

Hova lesz a liberalizmus.. a mások személyének és véleményének a tiszteletben tartása.. a demokratikus rend..a népfelség elve..a kollektiv bölcsesség elfogadása.