Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #845066

csicseregsz a szádba rágott és a zászlódra tűzött "klima egyezményről" nézz már ki a fejedből.. usa most rúgta fel..németeket belekényszeritették a zöldek az atomerőművek bezárásába sorba nyitják újra a fosszilis erőműveket..növelve a környezet terhelését..mert ugye az alternatív erőművek nem hozzák az eredményeket..nincs egy folyamatos egyenletes ellátás..

Csak a németek kapcsán.. atomáramot használnak de megnyugodnak nem az..miközben a franciáktól atomerőművekben termelt áramot importálnak..álságos és buta dolog.. nem csoda ha te is beszippantod.

Az alternatív energiatermelésről csak annyit..a hozzá tartozó akkumulátor gyártás környezetszennyező.. a visszagyűjtés bőven 50% alatt van.. a napelemek gyártása szintén környezetszennyező..ezek sincsenek visszagyűjtve.. a gyártáshoz szükséges ritka földfémeket elmaradott országokból gyerek- és rabszolgamunkával termeltetik.. A napelemek hatékonysága jó ha 10-15%...mindegyik ázsiai termék..attól lesz eus mert itt szerelik össze.

biztosan a gaz orbán bányái nyílnak sotra, hiszen tuti lehet a forrásod....bár a nyitásokról nem hallottam.. kb 10éve volt róla szó az elmaradott térségekben újranyitnak bányákat.. Ózdon és környékén..de ezt nem a nyereség hanem a munkalehetőségek miatt.. úgy tudom arra feketén ma is bányásznak a régiek... bár nem gondolom az újabb generáció ki akarná tanulni a bányászatot...az öregek meg nyugdíj közelében vannak.

gondolkodni kell kicsit.. nem csak bekajálni a kutyatápot..