Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #845066

Azt is mondtam 2473x azért ilyen a politikai paletta mert ilyen vagy..ilyenek vagytok.. már rég el kellett volna takarodnia a politikából minden lejárt szavatosságú politikusnak..a politika szemétdombján a helyük.. szanyik euban? ne vicceljünk már..

szaros kispályás megélhetési politikusok..juhászok rogánok szélbernik.. hadházik.. ez mi?

Azt is mondtam nem vagyok fideszes..hanem elsősorban ember és magyar.. szeretem a magyarokat és a hazám, Magyarországnak szurkolok.

Sajna ebből a palettából választok. A politikai palettának le kellene fedni a teljes lakossági igényt. a szélsőbaltól a szélsőjobbig.. a tematikus pártokat..zöldek..és a különböző izmusok..

Mondtam fidesz nálam 51%-os.. ez elég?

az orbán kormánynak sok pozitívuma van.. az adósságot nem növelik, átalakítanak fejlesztenek, pénzügyileg rendbe hozták a rendszert..folyamatosan alakitják az adósság szerkezetét.. minden adott a fenntartható fejlődésre..
Orbánt nagy formátumú ehivatott vezetőnek gondolom, jó stratéga.
Szerinted neki nem gond a rogánok és a mészárosok térnyerése?

Ha elfogadom orbán elhivatott és van egy víziója..akkor miért hagyja a negatív dolgokat..mi a háttere.. ki kell fizetni a hatalmon tartókat? Ki akar alakitani egy gazdaságilag erős elitet akik egyirányba állíthatóak? szépen hangzik de ezeknek az emberek 50%-a piaci helyzetben hátszél nélkül fabatkát sem érnek..

Azt is látni kell, bizonyos cégméret felett működnek a lobbik a becsatornázások..nem csak itt a világon mindenhol.. pl strabag osztrákoknál, németeknél usában is különböző cégek..
Egy cégméret felett állandó nagy projektek kellenek..