Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Láma Előzmény: #845063

Segítek kicsit. Ne szenvedj ennyire. Szövegértés szájbarágó:
A három felvetett téma, a klímaváltozás, a stadionépítési agymenés, és a lopás. Erre válaszul: szegény cigányt báncsák, Soros, szdsz, elqrcsnyoltás (bármi legyen is ez:).
A migráncsozást kifelejtetted. Nehogy bünti legyen. Pótold gyorsan. Készen kapott kutyatáp mi? :) Hmmm.

".. "van egy réteg aki generikusan alávaló" "
Ezt most én idéztem tőled, de te honnan vetted ezt az idézetet?
Csak azért kérdem, mert aki nem érti az alattvaló és az alávaló közti különbséget, az az agyhalott. Aki érti és szándékosan az alávalót használja alattvaló helyett, hogy mocskolódásnak tűnjön a kifejezés, az meg a gerinctelen szarházy kategória. Ennek eldöntéséhez szükség lenne a szövegkörnyezetre. Vajon ki lehet ez a "gondolkodó"? :)
Dobnál egy linket?

"csak azt nem értem akkor hova lesz a kritikus gondolkodás.. a kritikák és kérdések megfogalmazása"

Itt van az az orrod előtt, de nem ismered fel vazze. Meg van fogalmazva, de mellébeszélsz. Sorosozol. Ahelyett, hogy a vajdád szénerőmúvéről beszélnél, amit megvetetett a nemstrómannal és be kéne zárni, ha nem vétózza meg a klímaegyezményt. Ahelyett, hogy meglopják még a saját "fajtájukat" is. (Forrás megjelölés: A fajtázás tőled idézve, nehogy plágiummal vádolj megint, mint a medvés vicc esetén, amit nyilván te találtál ki.) Sorosozol ahelyett, hogy arra reagálnál, hogy már csapat se kell a stadionőrületben. Aztán pofátlanul ideböffented, hogy nincs kritikus gondolkodás. Én meg törhetem a buksim, hogy egyes, vagy kettes kategória.