Nem Zachert teszem felelőssé a közállapotok és az egészségügyi állapotok miatt.
Csak a témához hozzátartozik az is, hogy egy egy ilyen esetben milyen egyéni felelőssége van egy ott dolgozónak. Ez is egy részlete . A probléma komolyságát jelzi, hogy ezt objektív módon szinte lehetetlen kibogozni. Ami már egy rendszernek nagyon súlyos állapota. Mert ez is visszahat a munkamoráltól kezdve mindenre. Nekem legalábbis így tűnik külső szemlélőként, hogy ez a helyzet.
A másik része amit mondok a média celebműfaj. Egy ilyen hülye világot élünk ahol mindenféle súlyos kérdés így lesz megtárgyalva és így jut el az emberekhez. Ennél sokkal komolyabb ügyekben is mint a magyar egészségügy. Világpolitikai, világgazdasági kérdések is. Ebben még egy új szint Trump aki nemhogy Mónika showban hanem twitteren 1 mondatban műveli ezt. Ehhez képest még Zacher doki a drogos tömegtájékoztatásával egy magas színvonal. Bár ez a drogos téma is elég komplex jóléti társadalmi kérdésektől , az egészségügy állapotáig túl sok mindent tartalmaz ahhoz a Mokkában és Mónika showban kelljen kifejteni. :)
Címszavakban egy egy téma megtárgyalása, szenzáció , felületesség stb. Ez is része a problémának szerintem, és oka is részben.
Ez sem Zacher hibája szó se róla , csak lubickol benne mint hal a vízben nekem úgy tűnik. :)