Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #827018Szerintem nem túl okos dolog egy ilyen felmondás /elbocsájtás körüli felfokozott idegállapotban rendszerszintű dolgokról és azok megoldásáról a médiában nyilatkozgatni.
Mert Majka-Curtis beütése lesz a dolognak. :)
Higgadtan, szakmai alapokon és megfelelő helyeken kell ezt intézni.
De mit lehet várni ilyen Majka-Curtis világban? :) Nem követtem ezt a bulvár feldogozza a rocknroll életérzésből következő negatívumokat című szappanoperájukat teljes részletességgel és figyelemmel. De minden hírportálon vezető hírként belefutottam. Mondom már csak megnézem mit kínlódik ez a két jógyerek. Komoly hírérték és tartalom volt. :) Izaura a szegény rabszolgalány felszabadítása 2. Kardinális problémák nem véletlen volt vezető hír mindenhol.
Nem kellene szerintem egy főorvosnak vagy mi a titulusa ilyen szinteken komoly dolgokról belekapva kifejtések nélkül egy egy súlyos témába a médiában. Persze ezzel jár a celebélet értem én de ez komolytalan.
Az teljesen laikusnak is lejön ha egy sürgősségi vezetője a folyosón üvöltözik a betegek hozzátartózóival ott valami komoly gond van. Ha halvány lila gőze sincs az egészségügy belső dolgairól akkor is lejön itt valami nem kerek. Ezeket kell objektíven összerakni mik is vezetnek egy ilyen helyzethez.
Mert szerintem ott kezdődne egy sürgősségi vezetője nem is szabadna a konkrét gyógyításban részt vegyen. Maximum néhány nagyon bonyolult esetnél ahol az ő szakértelme kell. Hanem a szervezéssel kellene legyen elfoglalva az osztályán ne rákos betegek haldokoljanak rossz diagnózissal a folyóson. Itt kezdődik és egészen rendszerszintű problémákig.
De egy ilyen majka -curtis handabanda az újságokban nem fog előrelépést hozni.