Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #827176

Értem ezeket a nehézségeket csak ha ezeket ő osztályvezető főorvosként elfogadja mint helyzetet azzal vállalja a felelősséget is azért ami az osztályán történik.

Személyi , tárgyi feltételek nincsenek meg és elvállal egy ilyen posztot azzal azt vállalja onnantól ő a felelős azért a munkáért amit ott elvégeznek. Onnantól arra hivatkozni levelezett valamit valakivel x éve az nagyon gyenge mutatvány egy ilyen poszton.

Lehet olyan helyzet, hogy válságmenedzselésre van szükség. Lehet az egész egészségügy válságmenedzserért kiált. :) Csak ha az illető nem az és első blikkre válságmenedzselés szükségessége látszik a számokból , körülményekből és mégis elvállalja akkor könnyen belefuthat olyan szitukba a felelőssége felmerül akár büntetőjogi is egy ilyen helyen.

Egy ilyen központ vezetője nem ügyeletben van és a napi betegeket látja el az szerintem alap elvárás lenne. Mondom ezt teljesen laikus külső emberként.

Ha ez nem így van a gyakorlatban akkor a valódi munkáját ami a poszttal járna felváltja a betegekkel való napi 1x óra munka. Ami leginkább azzal jár a valódi munkakörére nincs se idő se energia.

Ez vsz attól tud megvalósulni amikor leszerződik egy ilyen pozícióra akkor mint minimum feltételt jelzi. A létszámot úgy kell belőni, hogy a sürgősségi vezetője az nem a betegeket vizsgálja heti 40 órában + túlóra éjjel nappal. Ez szerintem a normális működéshez alap.