Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Te jó Isten... :DEzeknél…

#840578 walex

Te jó Isten... :D

Ezeknél nem olvassa más el az "elemzéseiket", mielőtt publikálják?

http://profitline.hu/CIG-Pannonia-elemzes-390345

Nem is tudtam, hogy már 630-nál tartunk. :))) Így lehet egy Takarék grafikont ráhúzni egy másik papírra. :D

Múlt pénteken meg leírták, hogy a Konzum csütörtökön tartotta a pozícióját. Persze, mert egész nap fel volt függesztve. :)

oszti 22,3 lehet

#839580 Koffein

Várakozáson felüli eredményt ért el a CIG Pannónia 2018 negyedik negyedévében. A 2,106 milliárd forintos teljes tavalyi adózott eredmény azt jelenti, hogy idén a tulajdonosok részvényenként 22,3 forintos osztalékot vehetnek át, ami a jelenlegi 416 forintos árfolyamhoz képest korrekt, a Magyar Telekomnál várhatóhoz nagyon hasonló, 5,4%-os osztalékhozamot fog jelenteni, a Konzumra több mint félmilliárd osztalék jut.

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/biztositok-...

lecsapnak

#837172 Koffein

"...a felcsúti milliárdos tulajdonában levő CIG Pannónia biztosítói csoport egyik bennfentesétől úgy tudja, érdemes lehet lecsapnia a cégnek a lakástakarékok terén piacvezető Fundamenta megriadt ügynökeire, pláne, hogy a CIG új ügynökséget alapít, a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt.-t."

https://hvg.hu/kkv/20190117_A_Fundament_ugynokeive...

wááááá de felb@xott a qr…

#833321 Koffein

wááááá de felb@xott a qrva investing... jó pár éves trendvonalakat tüntetett el a cig grafikonomról... há mi folyik itten???

Altatva van ez is. Takar…

#833046 walex Előzmény: #833014

Altatva van ez is. Takarékot megindították, ez lesz szvsz a következő és az App.

Van egy olyan érzésem, h…

#828815 Koffein

Van egy olyan érzésem, hogy történni fog itten valami. A nyáron Móricz vette, majd leállt, volt egy kis csend és újra bennfentes vásárlás...

jövő

#828485 Kissherceg Előzmény: #827981

Esélyes, hogy ide beapportálják vagy megveszik.

Alkuszcégbe szállt be Mészáros Lőrinc

2018.10.04 09:25

Közvetett irányítást szerez Mészáros Lőrinc, felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla és Keszthelyi Erik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft-n keresztül az Agenta Consulting alkuszcég fölött - áll a Gazdasági Versenyhivatal közleményében.

Az Agenta a Keszthelyi Erik tulajdonában álló Keszthelyi Holdinghoz tartozik, lakossági ügyfeleknek nyújtanak alkuszi szolgáltatást. A Hungarikum vállalati ügyfeleket szolgál ki, főleg az állami szférában tevékenykednek.

A Népszava úgy tudja, Mészáros Lőrinc azért szerzett befolyást a társaságban, hogy nagyban köthessen életbiztosításokat különféle cégek dolgozóira, illetve vagyonbiztosításokat saját tulajdonára. A lap szerint ez elsősorban a kisebb alkuszcégeket érintheti hátrányosan, hiszen az ő piacukról szívja majd fel a megbízásokat az Agenta.

Mészáros egyébként márciusban a Hungarikumban is részesedést szerzett

Csúcson az életbiztosítási tartalékok

#827981 Kissherceg Előzmény: #827452

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (1033 Budapest, Flórián tér 1.) kibocsátó 23.466.020 darab, egyenként 40 forint névértékű, 938.640.800 forintössznévértékű dematerializált, névre szóló törzsrészvényét 2018. szeptember 21. napjával a tőzsdei kereskedésbe bevezeti és a Terméklista adatait a fenti értékpapírra vonatkozóan az alábbiak szerint módosítja.


„A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Üzletszabályzata” c. szabályzat Második, Bevezetési és Forgalomban Tartási Szabályok Könyve 29.2 pontja szerint a kérelemnek teljes mértékben helyt adó határozat meghozatala esetén a határozat indoklása mellőzhető.

Bevezetett értékpapír mennyisége (db)

70.962.240

94.428.260

Csúcson az életbiztosítási tartalékok

#827452 Koffein Előzmény: #827388

Hisznek benne, vagy mi a vihar van készülőben itten? :)

Csúcson az életbiztosítási tartalékok

#825826 Kissherceg

https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/csucson-az-eletbi...

Az első negyedéves visszaesés után a második negyedévben már nőtt az élet­biztosítások tartaléka, s június végén 1933 milliárd forintos új rekordon állt a Magyar Nemzeti Bank friss adatai szerint.

A befektetési egységhez kötött (unit linked) életbiztosításokban 1260 milliárd forint volt, ez 22 milliárddal több az első negyedévinél, s megközelíti a tavaly év végi rekordot.

A hagyományos életbiztosításokban lévő megtakarítás bő 6 milliárd forinttal 672,8 milliárd forintra hízott. A növekedésben nemcsak a befizetések és az árfolyamhatások játszhattak szerepet, hanem az is, hogy egyre több a jövedelemadó-kedvezménnyel támogatott nyugdíjbiztosítás, a visszaigényelt közterhek döntő részét pedig a második negyedévben írják jóvá az ügyfelek számláin.

A nem életbiztosítások tartalékai is nőttek a második negyedévben, körülbelül 8 milliárd forinttal 548,9 milliárdra, ez szintén történelmi rekord.

Hosszú éveken át a nem életbiztosítási tartalékok hagyományosan az első negyedév végén tetőztek, sokan fizették be ugyanis az éves biztosítási díjukat az esztendő első hónapjaiban. Egyre több azonban az olyan biztosítás, amelynek az évfordulója nem január 1. – 2010 óta például a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításoké is az év bármely napjára eshet –, így a díjbevételek is egyenletesebben folynak be a biztosítókhoz.