még nem is centes részvény, sokat eshet :)
még nem is centes részvény, sokat eshet :)
ahogy utánaolvastam sok a negatív tényező, ezért esett, esik...
- a részvényeseknek még bele kell egyezni kb 2017 elején ülnek össze...
- amerikai + eu versenyjogi hatóságok engedélye
- politikai kockázat...
- ahogy haladunk előre az időben és a fennálló akadályokat sikerül legyűrniük, úgy fog emelkedni, a felvásárlási árig, ha valahol megbicsaklanak és elkaszálják, akkor futhat ki merre lát... :-))
én 107.95-ön vettem anno...
Ami durva és nem vártam volna az az, hogy a MO.US is esett 10%-ot a vásárlásom óta, pedig az az elmúlt 30 évben a világ legjobban teljesítő részvénye volt...
128 dollárt fizet részvényenként a Bayer a Monsantoért, jelentette be a német cég, vagyis sikerült megállapodni a feleknek hosszas egyeztetést követően. Az összesen 66 milliárd dollár értékű ügyletet viszont még el kell fogadnia a hatóságoknak is. A hírekre a Bayer árfolyama 3 százalékos pluszba ugrott, a Monsanto viszont csak fél százalékkal emelkedik nyitás előtt, és 106,5 dollár közelében mozog, így 20 százalékkal alacsonyabban van az árfolyam, mint az ajánlatban szereplő összeg.
És tényleg, még ott tanáyzik 106-on......
gratula!!! Én 104-tol 106-ig voltam benne, nem bíztam benne hogy tenyleg felvásárolják.
Raiffeisen nagyon beindult... 11 EUR-nál gondolkodtam, hogy kéne venni, de az a hajó úgy látszik már elment...
http://www.portfolio.hu/short/torokorszag_bye-bye_...
istenem, ha bárki felvenné a programjába nálunk is a téli időszámtás eltörlését, isten bizony akkor is szavaznék rá, ha az a párt a kommunista párt lenne...
Légyszi ne szaladj akkor utána, mert nekem tele a padlás telekomból :)
viszont vettem Richtert (már van, úh nem faktoros!) 5850-en. 10 perc alatt persze 5840 már az árf....
f12 óta bent álltam 445-ös vételen a MTKOM-ban évek óta először akartam venni ilyen papírt.
Erre a KBC beírja ezt az elemzést és kirántják a résvényeket mielőtt kaptam volna belőlük...
Megint beszállási lehetőséget látunk a Magyar Telekomnál, mivel a hosszú távon vonzó sztori mellett a technikai kép is igen szépen fest az árfolyam kitörése után. Korábbi, nyitott kereskedési ötleteink után így ismét vételi ötletet fogalmazunk meg a részvényre, hasonló kereskedési stratégiával. Stratégia: vétel a jelenlegi szinteken; célszint: 510 HUF; stop-loss: 410 HUF | |||
| + | - | ||
|
| ||
Lassan 33-as Inditex vételeim is termőre fordulnak, ami nem rossz, tekintettel arra, hogy volt azóta már 27 is...
Freesoft /4IG vétel, ha már így beadták ma... (volt már, tehát nem faktoros elvileg)
BoA a figyelő listámon van, de nem terveztem még vételt mostanában.
Elkezdtem OTP pakkom csökkentését. 6503-as bekerülési árú pakk kidobva a hajóból...
Ugye Bank of America-t nem tervezel venni? Mostanság nagyon felfele beszélik, 18 USD-ig nincs előtte igazi akadály, én idén már 2X megjátszottam mikor sávozott, most megint vettem egy pakkot, de gondoltam inkább megkérdezlek van-e valami terved :D
commerzbankom is úgy néz ki visszajön lassan a vételt követő 20%-os minuszból (Így voltam a Mylannal is, csak az közben újra esett , az ODP-vel és a Lending clubbal is). Hihetetlen, hogy mostanában minden nem is 10, hanem legalább 20%-ot esik a vételemet követően.