Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

halihó

#778992 matgab Előzmény: #778977

f12 óta bent álltam 445-ös vételen a MTKOM-ban évek óta először akartam venni ilyen papírt.
Erre a KBC beírja ezt az elemzést és kirántják a résvényeket mielőtt kaptam volna belőlük...

Megint beszállási lehetőséget látunk a Magyar Telekomnál, mivel a hosszú távon vonzó sztori mellett a technikai kép is igen szépen fest az árfolyam kitörése után. Korábbi, nyitott kereskedési ötleteink után így ismét vételi ötletet fogalmazunk meg a részvényre, hasonló kereskedési stratégiával.

Stratégia: vétel a jelenlegi szinteken; célszint: 510 HUF; stop-loss: 410 HUF

+-
  • Kitörés a napi grafikonon
  • Jól alakulnak az üzleti folyamatok, tartható a 25 forintos osztalék
  • Az alacsony hozamkörnyezetben az osztalékprémium vonzó
  • A DIGI körül még mindig nagy a bizonytalanság
  • Az EU-s projektek bevételei nagyon lecsökkentek

halihó

#778977 matgab Előzmény: #778709

Lassan 33-as Inditex vételeim is termőre fordulnak, ami nem rossz, tekintettel arra, hogy volt azóta már 27 is...

halihó

#778709 matgab Előzmény: #778707

Freesoft /4IG vétel, ha már így beadták ma... (volt már, tehát nem faktoros elvileg)

halihó

#778707 matgab Előzmény: #778647

BoA a figyelő listámon van, de nem terveztem még vételt mostanában.

Elkezdtem OTP pakkom csökkentését. 6503-as bekerülési árú pakk kidobva a hajóból...

halihó

#778647 Janicroft Előzmény: #778610

Ugye Bank of America-t nem tervezel venni? Mostanság nagyon felfele beszélik, 18 USD-ig nincs előtte igazi akadály, én idén már 2X megjátszottam mikor sávozott, most megint vettem egy pakkot, de gondoltam inkább megkérdezlek van-e valami terved :D

halihó

#778586 matgab Előzmény: #778485

commerzbankom is úgy néz ki visszajön lassan a vételt követő 20%-os minuszból (Így voltam a Mylannal is, csak az közben újra esett , az ODP-vel és a Lending clubbal is). Hihetetlen, hogy mostanában minden nem is 10, hanem legalább 20%-ot esik a vételemet követően.

halihó

#778482 matgab Előzmény: #778481

ALERT!!!
Monsanto vétel... Ilyen papírommég sohasemvolt...

Valamint további richter vétel.

Jelenleg maximális részvénykitettség no cash...

halihó

#778287 matgab Előzmény: #778283

nap nyertesei:

K+S

OTP,

Lufthansa

Deutsche Bank,

Commerzbank

Lending Club.

Ebből csak DB és Lufi nincs

Nap vesztesei:

első a CDE, de ott van a 4% feletti minuszokkal a Mylan és a 4IG és a seadrill is majdnem.

Túl polarizált a portfolióm...

halihó

#777790 olvas0 Előzmény: #777785

Az kemény! :( remélem nincs túl sok darabod, mert ez már részvényenként 10juro, és majd 40% bukó.. :(

halihó

#777774 olvas0 Előzmény: #777629

Teljesen kicsinálod a K+S-t... :D Ma is -5%... Mi az átlagárad? Hol érdemes belevenni??? Illetve szólj, ha eladod!!!