Most is sokan tőzsdéznek és írnak pl a pf-en. Több user van aki azon a nicken mint itt írt korábban. Miért nem ide, amikor sokkal ütősebben megjelenhetne a véleménye, nem veszne el a sokban? Erre kaptam azt a választ amit leírtam alant.
Egy fórum hangulata, pláne ha kicsi, meghatározó. Én már olyan régen követem ezt h anno még a Somló-féle Tőzsdehírt is olvastam :-) aztán a Tőzsdefórumot stb. Az első még kimondottan udvarias volt, aztán már ment az adok-kapok de határokon belül. És a jó hangulat, progresszivitás uralkodott, a vitákat inkább oldották humorral mint zsidózással vagy a másik anyázásával. Ha eltérő is volt a vélemény tisztelték a másikat h a fórumtársam, mint 1 tágabb család… Ez a hangulat veszett itt el, megvolt, de elveszett. Igaz, a világ is keményebb lett… de erre nem az a jó válasz h akkor érvek helyett rúgjunk. Nem az, h hagyjuk h vki elviszi, magára formálja az egészet, rossz közérzetet hagyva az olvasóban. „Én nem olvasom” és kész is van: ha felelős tag vagyok szólnom kell, különben lassan elfogy a levegő…
A férfiak sajnos puhulnak, már dán sperma se jön a spermabankba… :-) mondjuk meglepett h importra szorulunk, de sajna higul a magyar anyag, a vágyott teherbeesések elmaradása is főleg ffi-ági ma már. Olaszországban ma ha kimész este 7 körül a főtérre, a babakocsit tolók jó 80 %-a fiatal férfi… amíg a nejük edz h csini legyen a társadalom számára. Nem mint rég h mamma az első gyerek után elhízott és tálalta a pastát vacsira a megfáradt férjnek, meg leste a kívánságait – nem, asszonyka önmegvalósít. Nem rád vonatkozott, nemzetközi tendencia h tűnik a vér a ffiak pucájából… Ha elfogadjuk h a paternalista társadalmaknak valós alapja volt: ez baj, hiszen ki fog így küzdeni? Az otthon maradt nők mint Szíriában? A férfiaknak bizonyítottan jobb a lényeglátó képessége, nem véletlen h a történelem nagyjai mind filozófiában, mind természettudományokban de harcászatban is belőlük kerültek ki. Most meg egyre több a fül-farok behúzós – attól jött itt fel, h a fórumon is ritkán látni igazi férfit, aki pl a negatív egyénieskedéssel is szembeszállna. Aki nem locsog de mondandója van és érvekkel kiáll mellette. Inkább a rinyálás h de szar meg de szemét – a politika, lépjél bakker ne sírjál… :-)