Re: nincs cím
Koffein Előzmény: #767689érdekfeszítő, amiket írsz :) főleg úgy, hogy néhanapján felbukkansz megy a vaú vaú ibizával, majd pálcát törsz a ffi-ak feje felett, talán szerelmi csalódás, vagy csak a pasid nem ért rád, mert elment bulizni a haverokkal oszt kiadod magadból a feszkót, de ezen kívül sokat nem teszel hozzá, hogy a látogatottság ne legyen a béka segge alatt... oszd meg a véleményed, ne csak az oldal negatív tulajdonságait kiemelve. írod, hogy nem monitorozzák az oldalt? lehet, hogy a brokik már nem, de ettől én azt látom, hogy pf fórumon nem egyszer jelennek meg bemásolva az itt megjelent hsz-ek, ötletek. tehát figyelik az oldalt. lehet mondani, hogy van átjárás, de userek hsz-eik tartalmát megvizsgálva nem nagyon írogatnak ide azok, akik másolgatnak innen oda. figyelnek, olvasgatnak, majd más tollával villognak. nem zavar, csak ütközik, azzal, amit írsz.
ha ez egy normális fórum volna, akkor már mindenkit ki lehetett volna tiltani személyeskedésért, tőzsdenyulat is, ibizát is, téged is, engem is... az egy másik téma, hogy a hibákat ki kéne javítani, fejleszteni kéne, ösztönözni kéne a felhasználókat, hogy cikkeket írjanak, elemzéseket tegyenek ki (mint régen) stb stb... de azt se felejtsük el, hogy hercegnek hobbi az oldal, ha valami shit, akkor kijavításra kerül előbb vagy utóbb.
a haza akkor esik el, ha belenyugszunk az állapotokba, de én ezt nem így látom, vannak megmozdulások, ha te ezt nem látod, akkor nagyon más csatornát nézel. az más kérdés, hogy az emberek 2év múlva újra ítéletet mondanak a kormány munkája felett. nem sírni kell, szájat tépni, hogy há az nem annyi, amennyi, hanem el kell menni szavazni. ítélete hozni, oszt meglátjuk lesz-e változás...