Re: nincs cím
phiona Előzmény: #767681Nem akarok én is megmondóember lenni. Helyette van 1 link, amin látható a látogatottság. Volt ennek anno 1 magassága, most meg van 1 mélysége, a piac meg már csak olyan h a számokra megy. Figyelemben is, vételi potenciálban is, reklámokban is. Ennyiből ez 1 halott site lett – lehet attól még jó baráti fórum, nekem is van több aminek tagja vagyok, más kérdés h abból a túlterjeszkedő önérvényesítők alapból repülnek… Tigrincske meg nem olvtárs itt hanem sok. Arányaiban és szándékiban is, agresszivitásában is. Ahogy a fórumtársait lenyomja, nem érvekkel, személyeskedéssel… 1 magára valamit adó fórum pl már azért kitiltotta volna ahogy Margarettával beszélt – régi hű minőségi topikossal, de most Tnyúl kapcsán a mélység aljára jutott, és mint az Unicum fej bukkan fel majd vidoran, osztva újra az észt. Homofób és antiszemita, kezelésre szoruló személyiség lenne, de tort ül itt, és Ti max elnézően mosolyogtok… ugyanilyen felelősségetek van abban h hagyjátok ami megy az országban!
Linkelgetitek a sok bajt – ki fogott kapát kaszát h megállítsa? Jah mert a nejem/eljegyzettem jól keres közben, hős Férfiak, tényleg csak gratulálni lehet! .-) Nyaljunk be tövig illetve ne írjunk semmi kétest, abból baj nem lehet.
Mivel lennék elégedett? ez messzire, a topikon túlra visz… Ha lennének olyan férfiak akik nem pelenkáznának (elegem van a sok pöcsből aki női magazinokban büszkélkedik h mossa a gyereke alól a szart, ez női princípium :-)), a férfi ne nő 0.2 legyen hanem férfi :-) erős, kemény, védelmező. Férfi, ahogy meg vagyon írva. Ma pucolja a pelenkát meg sír előbb mint a szoptatós anya hormon nélkül is, a nő meg férfit akar és férfi az ilyen? nem. Mi már tudjuk mi a principiumunk. És ti h a Tiétek mi? még nem mondta Ákos, segítek: álljatok mögöttünk, a hisztijeinket tűrjétek hiszen hormonális ilyenkor alapból, a gyerek miatti túlaggódásból kaparunk… H éljen, Nektek is akire büszkék lehettek… meg eltart majd mert nyugdíj smafu… és az anyjánál sose fogja senki jobban, elfogadóbban imádni :-) legyetek társak ebben. Bocsássátok meg, h a társatok számára most nem vagytok elsők – a hormonjai viszik. Visszatalál hozzátok különös plusz hálával a szexben is ha jó apja voltatok a közös gyermeknek – ezt már 1 másik diploma és a tapasztalás mondtatja velem :-) De bebutulni nőbe nem, bebutulni fórumban mindent nyelve nem..
Kissherceg nyilván nem is ér rá itt követni a folyamatokat, de nem szép ezzel visszaélni. Te is pontosan tudod, hogy ha az anno meghívottak közül mások is írnának, más, és érdemes lenne ez a fórum. Bár beregeltek, kérdezd meg tőlük, miért maradtak el. Nem egytől kaptam azt a választ h ahol a Tigrincske a szint ott nem.