Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #767679:) mindig mosolyt csalsz az arcomra..
Valami nagy skalp lehetek a számodra..iszod a szavaim jegyzetelsz.. de túltolod..nem ér ez ennyit.. :)
érdekes mindig a nyúl vagy Palesztina kapcsán kerülsz elő..ezbcsupán egy megfigyelés.
Fura az érzékenységed miután mérhetetlen hordalék jött fel belőled a múltkor az irányomba és a családom és irányába..aljas módszerek hazugságok tárházát nyomtad.. talán már elfelejtetted..Én nem...de persze nem jött be...nem volt nagy ügy átlátni rajtad...nem volt nagy kihivás megoldani.
Igen vettük már a múltkor is.. nem egy hanem két diplomás vagy..Én elhiszem ha az jó neked.. és szerintem lesz még 4-5db is..mert nagyon nem találod el magad..önbizalomhiányodat túlkompenzásással tetézed...talán a kevesebb soxor több.
Néha legyél ösztönös és önmagad, akkor találnál párt is...megszerelmesednél eltolódnának a prioritások..nevetnél az egykori önmagadon... nem kell futni senki után..beleraksz egy kapcsolatba 80%-ot.. ha nem jön be az nem kudarc..ne az idolt kergesd hanem a párod keresd.
Ismerek ilyeneket, tökéletesen megtervezik az életüket mit fognak csinálni milyen férjük gyerekeik lesznek..azok mit fognak tanulni..stb stb.. most 3 macskával él ez egyik ilyen..a másik munkamániás..elmondja 200x nélküle nem megy semmi..a harmadikról nem tudok.
Nyomod a mafliságokat..Ibiza ilyen olyan meg amolyan.. ez minek? Vagy tud valamit vagy nem..vagy hozzátesz valamit vagy nem..ezek gyorsan kiderülnek..tolod a jelzőidet..de hát itt felnőtt emberek vannak vagy egyezik a véleményed vagy sem..
Persze lehet klikkesedni..mert megadja a konda látszólagos biztonságát..majd lehet élre állni zászlót emelni..majd nagyot kiálltani ÚÚÚTÁNAAAM! Volt ilyen..utána visszasompolygott ide a nagyvezér.
A hozzászólásaim hemzsegnek a jelzőktől amik a szubjektiv véleményalkotásomat jelzik.. szerintem véleményem szerint..azt gondolom stb stb. Ezek azért eléggé hiányoznak nálatok.. jézusi kinyilatkoztatásként kapunk tőletek ellentondást nem tűrően útmutatást támpontokat.. értékeket... szórd el hátha kell valakiknek..de jöjjél ráfele léteznek más értékek.
A mondandóm lényege általában az: Gondolkodj..ne azt gondold amit én mondok hanem gondolkodj.. járd a saját utad. Azt gondolom elég sokat kiadok magamból, talán nem kevés hozzáadott érték van amit a fórumnak nyújtok, egyszerű, vagy kell vagy sem..én odaraktam... ezek kiérlelt gondolatok nem egy agymenés egy katyvasz..
Mindig van választás..vagy elolvasod vagy sem..vagy értékes vagy sem..de az csak a te értékitéleted..hiszen egy ember egy vélemény ,)..a tiéd is ennyi..tudom fáj de ez van.