Gyerekek, itt valami nagyon félrement.
Alapjaiban ott ment félre h Tigrincske megmondóember lehetett – h királlyá nőtt itt és nem lett orrbabaszva közben. En szóltam :-) de nem vettétek komolyan, olyan szórakoztatóan hülye v nemtom, liberség hadd mondja, meg az is baj h töketlen faxok lettetek mind… a lányok a tökösök, Ursi és polgarmester, ezt is a nemi eltévelyedés hozza elő, és hol marad a pricípium? :-)
De bakker valakinek vinnie kell a fáklyát. Ti pasik csak sírtok,
- nincs meló pedig… (szép kövér parádés lakkcipőben)
- nincs nyereség pedig… (jó 20 év lett volna megtanulni a piacot)
- xar és lop a Fidesz (’98 óta, jó reggelt)
- xarok a nők, együttélés max 2 óra – mondja aki 1-et is szeretne, hiába
- meggyűrűzve, és a részvétek,
- olvashatatlanul terjengős önkiverések (bocs banyaiz, szerettelek de már ugrom)
- prospero is erre repül, valszeg ez van kiadva küldetésként a hülyéknek, pedig nem itt a lényeg: és mindenki hibás aki elfedi a lényeget: A LOPÁS A LÉNYEG, HOGY LENYÚLTÁK A HAZÁNKAT. MINDEN AZ ÖVÉK. 2018 ha fordít is: lesz a pol hatalom és a gazd hatalom ahol mindig a gazd diktál… tudják ezt és röhögnek a sok hülyén, külön akik rájuk szavazott, mekkora barmok, hogy meg lettek vezetve :-) még kis népszavazást is kapnak a nyakukba hehe h még jobban alátámasszanak minket :-) Nem vagyok híve h itt fedjem fel magam, ki is vagyok. De töri szakos, és mondhatom h a történelemben ilyen cinikus visszaélés, történelmi ismeretek birtokában a demokráciával még nem volt. (Az amcsis Trump más, mielőtt, és meg is torpan majd, vállalok fogadásokat.)
- Ibiza meg az önismétlő köldöknéző papagájkirály tarol és a legmélyére süllyed h Tőzsdenyúl családja alázásával jön, kedélyesen fedve a szennyet.
Látogatottság a béka segge alatt, a site elvesztette a hitelességét. Kissherceg így sose adja el, de tán ennél is nagyobb baj h 1 jobb sorsra érdemes fórum süllyed… Miért? Mert nincs tartalom. Linkek: már több órája láttam. Hsz-ek: tartalmatlanok, tisztelet a kevés kivételnek. Azok is elenyésznek hisz a pf tarol, pörög… évekkel ezelőtt brókercéghez betérve láttam ezt az oldalt nyitva – ma már sehol. Ibiza meg: tőle lopnak – ugyan kik az evidenciáit? Akik ide írtok miben reménykedtek? már akik nem privi válaszban persze. Nem is monitorozzák már az alacsony látogatottság miatt, üzi már nem megy át. Sikerült kiherélni ezt az oldalt, gratulálok Belterjes böfögésre persze még jó.