Re: nincs cím
phiona Előzmény: #767687Tudod nem a diplomáktól leszel értelmiségi, hanem az úttól amin átmész érte. H meg kell tanulnod mások (akár szerinted hülye) gondolatait, az alázatot a tárgyak iránt, a rettegést a vizsgáktól. Az helyretesz h ne hidd magad tévedhetetlennek. Te gondolatokat ébreszteni? mindenkit személyében sértegetsz aki nem a te kövedet fújja és ma már búcsúkban sem osztott olcsó lózungokat ismételgetsz, ráadásul észre sem veszed magad. Jah zsidó vagyok persze a Nyúllal együtt, 3-3 db macskával/fő. (Nem.) Ti és mi – kiknek a nevében is beszélsz? Kik vagytok a „ti” itt, kik állnak mögötted szerinted? Ki az az érdemi hozzászóló akit nem sértettél még? Aki osztja a nézeteidet, nem csak eltűr mert nem tehet mást ha már így túlterjeszkedtél 1 fórumon? Mit vársz az itteni észosztástól? Olvassa a Lázár Jani oszt helyreteszi az országot ahogy mondod. Ahha persze. Kezeltetni kéne öreg, ezt itt lassan már senki se olvassa, épp miattad is, behúztad a pöcegödrödbe. Kirekesztő egysíkú negatív világképeddel, biciklisek felvonulók mást gondolók mindenki dögöljön meg mert neked nem tetszik… de főleg a zsidók persze, nem szólva a zsidó biciklisekről :-) Az úm gondolataid meg evidenciák, max neked új. Itt imádod ki magad mert amúgy nem kapsz elismerést, magánügyedben sem én kerestem aki nekem írt… és nem is adtam ki. Az addig oké h lehet ezt öngyógyításra is használni, de önző módon túltolod, lerakod a sittet és mész. Nem messzire persze mert sok van :-) jössz vissza és alapvető normákat sem tartasz be (Margaretta: megbecsült hölgy tisztelete). De elandalodsz magadtól mindig. Kár, hogy a közönség ezt nem osztja, kár, hogy 1 tőzsdefórumon teszed, kár, hogy ezzel elveszed igazi tőzsdések kedvét attól h ide írjanak. Senki se vágyik az alsótestig vagy családi átkokig hatoló alaptalan sértéseidre, és senki sem becsül 1 olyan fórumot ahol ez bevett. Nem fogom bizonygatni neked h vannak gyerekeim és szép családom, és épp ráértem ezért visszaolvastam, mert szívügyem (volt) ez a fórum. Nem figyelek, néhány lapot olvastam vissza és dominálod – te figyelsz engem, ráadásul tévesen, Palesztina, gyagyaság. A magadfajta befészkelt troll a legveszélyesebb, mert elveszi a kedvet és hullaszagot áraszt, Herceg helyében rég kitettelek volna, kb az első személyeskedő beszólásnál. Hogy erre nem került sor és a beírók is liberek: egyre inkább elpofátlanodsz – hát vidd, tiéd a fórum.