Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#763843 matgab Előzmény: #763695

seadrill vételt beadtam 3.15-ön , nem teljesült...

Most meg fel van függesztve, vagy mi van vele? Elvileg felemeltem a vételi ajánlatomat az aktuális ár fölé, de nem kapok üzenetet, hogy kaptam volna...

#763695 matgab Előzmény: #763537

15%-os esés után kissé feltámadni látszanak az aranybányáim (Goldcorp plusz gold miner ETF)

Eladott OTP-m már lassan megugrotta a +10%-ot, csakúgy mint GSPARK-om.

Gamestopom is 40% esés óta majdnem 20%-ot visszamászik lassan.

Apple esett 30%-ot, most visszamászott vagy 5-öt...

Seadrill is nyolcadolás óta már csak ötödölésben van szinte.

KORS eladásomat követően már kb 20%-ot emelkedett.

Inditexem bő 20% százalék esés után már csak kicsit több, mint 10% minuszban van, míg Raiffeisenem kb 25% bukóhoz képest már csak 10-15% minusz körül van.

K+S a -40%-hoz képest már "csak" - 30% körül van...

Amiket erősen néztem , de végül nem vettem:

Osram ment majdnem 50%-ot az elmúlt időben,

Linkedin 15%-ot,

Mylan 15%-ot...

Rank progress a béka segge alatt továbbra is.

Freesoftot tartom 2011 óta, ha szerencsém lesz nemsokára eléri a beker árát...

Szóval a faktor köszöni továbbra is szépen megvan.

#763537 matgab Előzmény: #763529

no várj csak, még nem telt el a 2 hét. Az Inditex vételem is úgy nézett ki az első 5 napban, hogy jó lesz, aztán most tápászkodik felfele -20%-ról...

#763432 matgab Előzmény: #763395

minden száguld (kivéve az aranybányáim)...

Bezzeg ha nem nagyrészt kápéban lennék és nem aranybányát vettem volna akkor most már világvége lenne gondolom...

#763395 matgab Előzmény: #763394

kicseszett GSPARK -ot is tartottam több, mint fél évig, kis veszteséggel eladtam, erre most meg kilőtt...

#763394 Kissherceg Előzmény: #763270

Moody's Investors Service downgraded Seadrill Partners LLC's corporate family rating by three notches, reflecting continued deterioration of the offshore drilling market.

The ratings agency said on Monday it lowered the company's rating to Caa2 from B2.

Moody's, which has a negative outlook on the offshore drilling company, expects it is at risk of breaching covenants by 2017. ( http://bit.ly/1XWddXk)

Parent company Seadrill Ltd said on Feb. 25 that it would present a refinancing plan in the first half of this year to address its $10 billion debt.

#763046 Kissherceg Előzmény: #763023

aranyat kellene vásárolnod, nem így szarozni egy-egy papírral...

hol vetted, hogy -20% sikerült? pont lokál csúcs centre?

#763045 matgab Előzmény: #763032

-13%... Azért 3 nap alatt minusz 20%-ra nem számítottam... faktor ide faktor oda...