pont nullában lehettem, de ma nem értem rá tőzsdézni, dolgoztam... majd 6500-on kicsapom.
pont nullában lehettem, de ma nem értem rá tőzsdézni, dolgoztam... majd 6500-on kicsapom.
illetve 0ában?
mert 6100felett nyitottál,vagy kis nyerőben:)
nemtom.
OTP longot kivágtad ma nyerőben?
Királyság! :-)))
Továbbra is jelentős pluszban áll a Raiffeisen árfolyama (+6,6%) a gyenge nem nemzetközi hangulatban, miután a bank jó előzetes számokat tett közzé. Részletesebben itt olvashat a technikai képről.
15 százalékot ugrott nyitás előtt a Michael Kors (NYSE: KORS) árfolyama, miután a cég megverte az elemzői várakozásokat a decemberben záruló negyedévben. Főként a kiegészítők és cipők szegmense nőtt nagyot, de az online értékesítések is fűtötték az eladásokat. Ha kitart a plusz tavaly június óta nem látott szintekre ugorhat az árfolyam.
dec 8-án vettem utoljára részvényt azóta csak mély levegőket. (és volt egy MOL eladásom).
Előtte dec 1-én is be van írva, hogy akkor bővítettem OTP-t, vettem vissza a K+S-t.
Illetve írtam a tőkeemelésem utáni várható tőzsdei esésről is.
Azóta meg csak ezekről írtam, hogy teljesült a faktor (kivéve a MOL eladást követően az nem emelkedett 10%-kal).
hogy mennyire realtime. tervezel mostanában adni, venni?
december 8-ig visszanéztem, és csak az eredményeket írod le, amikor beteljesült a faktor. vagy rossz helyen keresem?
eddig is végignézheted a topikot... Mit akarsz inentől nézni?
elő a farbával melyik vételemet nem írtam be azonnal?
De ha nem találsz ilyet, akkor fizetsz nekem egy üveg bort! De nem valami sz@r pancsolt osztrákot, hanem egy rendes villányit, mondjuk bock, vagy gere , günzer-t...
sose írod be aktuálisan, mindig a faktor teljesülésekor jelzed, hogy hetekkel ezelőtt vettél/adtál valamit. tessék realtime bírni! :)
na akkor az OTP 10%-os esésen is túl vagyunk, az Inditex-es esésen is túl vagyunk...
A faktor az még mindig a világ leghatékonyabb tőzsdei előrejelző indikátora, de hát minek citerázok én a sok szamár előtt, ha egyik sem lesz milliárdos belőle...
Lengyeleket legyalulják
érdekes, hogy eladtam a PKO részvényeimet és ennek ellenére sem emelkedik...
Mondjuk mindig mondtam, hogy kb. 85-90%-os "csak" a faktor hatékonysága...
Mindet és lombard rá :)
ha már lúd legyen kövér exxon vegyél mi meg várjuk 40dodón :)
azon gondolkodom, hogy OTP-t vegyek, MOL-t, vagy Seadrill-t vagy egy másik olajos céget esetleg?
az estarral se vesztettem ennyit, mint amennyit te ezzel. nem volt kilépési stratégia? nem lebaxásból, csak érdekel, hogy tanulhassak belőle :)