Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Alonso

#835536 Koffein

A pletykák szerint Alonso tulajdonos lesz a Mclarenbe... durva, hogy milyen dinasztiák nőnek ki az f1ben...

Ez is igaz sajnos. Amiko…

#832670 walex Előzmény: #832660

Ez is igaz sajnos.

Amikor Alonso Ferariban ült,akkor is többet kihozott belőle. Erre elég kevesen képesek. A levezető kör és a célegyenesben látott show szép búcsú volt tőle és persze Vetteltől, valamint Hamiltontól.

Sajnos, az nagyobb szégy…

#832660 Koffein Előzmény: #832655

Sajnos, az nagyobb szégyen, hogy csak milliárdos fiúk kerülnek be. Egyre kevesebb az esély, hogy egy tehetséges gyerek bekerüljön. Talán most már egy Schumacher, Hamilton se kerülhetne be az f1-be, mert nincs akkora tőke a hátuk mögött, mint egy milliárdos Monacóinak, vagy Kanadainak...

A Forma 1 szégyene, hogy…

#832655 walex

A Forma 1 szégyene, hogy egy ilyen kaliberű versenyzőnek, mint Alonso, ma be kellett fejeznie, mert nincs versenyképes ülés sehol.
Részben ő is elcseszte anno, amikor a Ferrariból átült a McLarenbe. Anno nem csíptem a Renault korszakban, de benne maradt néhány vb cím szvsz.

Ricciardó

#830150 walex Előzmény: #830147

Hakkinnen utolsó éve volt igen peches, ott szerintem valamit rendre csináltak az autóval, mert a kockafejű alatt meg alig rohadt le.

Ricciardó

#830147 Koffein

https://www.vezess.hu/forma-1/2018/10/29/f1-riccia...

Eléggé el van átkozva szerencsétlen, habár van egy olyan megérzésem, hogy direkt szívatják. Anno ugyanez volt Webberrel, majd Vettellel, most meg Ricciardó... elérnek egy kort, vagy ha jön egy fiatalabb, talán jobbnak tűnő versenyző, akkor a jobb autót, beállításokat az kapja. Persze a kommunikáció az, hogy egyenlő feltételek, csak ezt nem közlik a versenyzőkkel, meg a nyilvánossággal...felkészül Verstappen...

Rég láttam Kimit ennyire…

#829606 walex

Rég láttam Kimit ennyire harciasnak. 2 évig meg egy Sauberben fog harcolni a 10. pontszerző helyért. :-/

A Ferrari egy pöcs, hogy kirúgták, ez a Leclerc gyerek a közelében se lesz. Erről Schumi első visszavonulása jut eszembe. Nem vagyok biztos abban, hogy az akkor önszántából történt.

Raikkönen

#828608 walex Előzmény: #827470

Az idei év már bukó. Vettel nyomást nem bírja, könnyen jöttek a vb címek. Ebben jobb volt Schumi és jobb Hamilton, bírták/bírják a nyomást. Nem a kedvencem Hamilton, de az idei évet megérdemli, Vettel meg saját magának köszönheti az idei buktát.

Raikkönen

#827507 walex Előzmény: #827470

Megszerezte a polet. Képzeld mi lett volna, ha befut 1. helyen és bejelentik akkor, hogy tipli van? Ott kő kövön nem marad.
Sergio ezek szerint olyan szerződést kötött a halála előtt, amiből nincs kiút. Ez van.

Vettel meg nem fog nyerni idén sem. Nem bírja a nyomást, sokat hibázik. Amiket eddig betlizett, simán 1. helyen kéne állnia.

Büntetés ez a közvetítés…

#827054 walex

Büntetés ez a közvetítés Szujóék nélkül.


Update: Végre megérkezett a hang, kínzásnak vége.