Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Wéber nem felállt hanem …

#843810 Ibiza Előzmény: #843300

Wéber nem felállt hanem boldogan átvette szujó helyét.. :) qrvák ezek mind... RTL-t is simán otthagyták annó..szaladtak a közmédiába..szujó utólag fujjol..miközben ő primadonnáskodott azért nyomták ki.

még palik is besuppanhat

Az mekkora lett volna, h…

#843300 walex

Az mekkora lett volna, ha Wéber felállt volna ma a felvezető kör után. Ahogy megfogalmazta a biztonsági öves mondatot, reméltem, hogy megteszi. Kár, hogy nem tette.

Már várom, hogy mikor csinálnak az agymosó médiában Hamiltonból migránst.

Én nem szerettem a szujó…

#843295 Ibiza Előzmény: #843292

Én nem szerettem a szujót, mindenki hüje volt csak ő a helikopter, miközben állandóan tévesztett, nem győzték javítani, sok baromságot beszélt. Állandóan volt valami kellemetlen megjegyzése a pályabírókra és más ebben dolgozókra. Ráadásul azt nem szeretem amikor valaki elfogult egyes versenyzőkkel és persze a másik pilótának kutya kötelessége azonnal félreállni jószolgálatot tenni.

https://index.hu/kultur/…

#843292 walex

https://index.hu/kultur/media/2019/05/11/szujo_zol...

Hát, igen. Sok helyen ez megy. Aki ért hozzá, az nem kell, aztán csodálkoznak, hogy esik a színvonal.


Remélem, valami fideszes NER rokon kerül a helyére, így közvetítés közben is lehetne hallgatni, hogy milyen qrva jól működik minden ebben az országban.

Ideje hang nélkül nézni, Wéber még rendben van, de ez az új nálam nem nyert.

odds

#842687 Koffein

nézem az azeri nagydíj oddsait, ami elsőre meglep, hogy jelenleg Hamiltonnal egy szinten hozzák Leclercet 2,8 -al, Vettel 3,5, Bottas 5,5... az lenne a legdurvább, ha Raikönnen behozná első helyre az alfát. ez 100 ft.ra 110.000 ft-ot jelentene a 1100.as oddsal :-P

Alonso

#835536 Koffein

A pletykák szerint Alonso tulajdonos lesz a Mclarenbe... durva, hogy milyen dinasztiák nőnek ki az f1ben...

Ez is igaz sajnos. Amiko…

#832670 walex Előzmény: #832660

Ez is igaz sajnos.

Amikor Alonso Ferariban ült,akkor is többet kihozott belőle. Erre elég kevesen képesek. A levezető kör és a célegyenesben látott show szép búcsú volt tőle és persze Vetteltől, valamint Hamiltontól.

Sajnos, az nagyobb szégy…

#832660 Koffein Előzmény: #832655

Sajnos, az nagyobb szégyen, hogy csak milliárdos fiúk kerülnek be. Egyre kevesebb az esély, hogy egy tehetséges gyerek bekerüljön. Talán most már egy Schumacher, Hamilton se kerülhetne be az f1-be, mert nincs akkora tőke a hátuk mögött, mint egy milliárdos Monacóinak, vagy Kanadainak...

A Forma 1 szégyene, hogy…

#832655 walex

A Forma 1 szégyene, hogy egy ilyen kaliberű versenyzőnek, mint Alonso, ma be kellett fejeznie, mert nincs versenyképes ülés sehol.
Részben ő is elcseszte anno, amikor a Ferrariból átült a McLarenbe. Anno nem csíptem a Renault korszakban, de benne maradt néhány vb cím szvsz.

Ricciardó

#830150 walex Előzmény: #830147

Hakkinnen utolsó éve volt igen peches, ott szerintem valamit rendre csináltak az autóval, mert a kockafejű alatt meg alig rohadt le.

Ricciardó

#830147 Koffein

https://www.vezess.hu/forma-1/2018/10/29/f1-riccia...

Eléggé el van átkozva szerencsétlen, habár van egy olyan megérzésem, hogy direkt szívatják. Anno ugyanez volt Webberrel, majd Vettellel, most meg Ricciardó... elérnek egy kort, vagy ha jön egy fiatalabb, talán jobbnak tűnő versenyző, akkor a jobb autót, beállításokat az kapja. Persze a kommunikáció az, hogy egyenlő feltételek, csak ezt nem közlik a versenyzőkkel, meg a nyilvánossággal...felkészül Verstappen...