Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Esport

#858263 Tapasz

Tegnap megnéztem a Forma 1 esport 3. nagydíját. Tök jó volt, szerintem van jövője. 2 hét mulva vasárnap a követlező nagydij, Mexikó vagy Brazília, attól függ melyikre szavaznak többen


Igen. én nem szeretem ho…

#845497 Ibiza Előzmény: #845494

Igen. én nem szeretem hogy kiherélik a versenyeket..de Verstappen ráhúzta a kormányt a csókára..egyértelmű..

Vettelnél is nálam egyértelmű volt rászorította a falra Hamiltont, maradhatott volna a bal oldalon de nem tette.

Semmi következetesség ni…

#845494 Koffein

Semmi következetesség nincs már az f1-ben. Pár versennyel ezelőtt Vettelt megbüntetik mert nem hagyott teret Hamiltonnak, Verstappent nem büntetik, azért mert nem hagy helyet és kitereli a pályáról Leclercet... oké oké, verseny, kerék kerék ellen, de ha Vettelt büntették, akkor Verstappent is büntetni kellett volna, nem 5-el, hanem 10mp-el..

https://hu.motorsport.co…

#844557 Ibiza Előzmény: #844552

https://hu.motorsport.com/f1/news/hamilton-ugyanaz...

„Ugyanazt tettem volna, mint Vettel, de ha nem fékezek, mindketten kiesünk”

Igen, és Vettel is ugyanígy feljelentette volna és Hamilton ugyanígy kapott volna 5mp büntit.

Vettelnek van egy hibája, nem bírja a folyamatos nyomást, akkor mindig hibázik ezt tudta Hamilton, hibára kényszerítette. Bejött.

nézd vissza, egyenesen e…

#844556 Ibiza Előzmény: #844552

nézd vissza, egyenesen el tudott volna menni de volt egy kormánymozdulata amivel ráhúzott Hamiltonra. Benne van Vettelben, reflexből csinálja máskor is volt olyan.

Wéber nem felállt hanem …

#843810 Ibiza Előzmény: #843300

Wéber nem felállt hanem boldogan átvette szujó helyét.. :) qrvák ezek mind... RTL-t is simán otthagyták annó..szaladtak a közmédiába..szujó utólag fujjol..miközben ő primadonnáskodott azért nyomták ki.

még palik is besuppanhat

Én nem szerettem a szujó…

#843295 Ibiza Előzmény: #843292

Én nem szerettem a szujót, mindenki hüje volt csak ő a helikopter, miközben állandóan tévesztett, nem győzték javítani, sok baromságot beszélt. Állandóan volt valami kellemetlen megjegyzése a pályabírókra és más ebben dolgozókra. Ráadásul azt nem szeretem amikor valaki elfogult egyes versenyzőkkel és persze a másik pilótának kutya kötelessége azonnal félreállni jószolgálatot tenni.

odds

#842687 Koffein

nézem az azeri nagydíj oddsait, ami elsőre meglep, hogy jelenleg Hamiltonnal egy szinten hozzák Leclercet 2,8 -al, Vettel 3,5, Bottas 5,5... az lenne a legdurvább, ha Raikönnen behozná első helyre az alfát. ez 100 ft.ra 110.000 ft-ot jelentene a 1100.as oddsal :-P

Alonso

#835536 Koffein

A pletykák szerint Alonso tulajdonos lesz a Mclarenbe... durva, hogy milyen dinasztiák nőnek ki az f1ben...

Sajnos, az nagyobb szégy…

#832660 Koffein Előzmény: #832655

Sajnos, az nagyobb szégyen, hogy csak milliárdos fiúk kerülnek be. Egyre kevesebb az esély, hogy egy tehetséges gyerek bekerüljön. Talán most már egy Schumacher, Hamilton se kerülhetne be az f1-be, mert nincs akkora tőke a hátuk mögött, mint egy milliárdos Monacóinak, vagy Kanadainak...

A Forma 1 szégyene, hogy…

#832655 walex

A Forma 1 szégyene, hogy egy ilyen kaliberű versenyzőnek, mint Alonso, ma be kellett fejeznie, mert nincs versenyképes ülés sehol.
Részben ő is elcseszte anno, amikor a Ferrariból átült a McLarenbe. Anno nem csíptem a Renault korszakban, de benne maradt néhány vb cím szvsz.