eddig is végignézheted a topikot... Mit akarsz inentől nézni?
eddig is végignézheted a topikot... Mit akarsz inentől nézni?
elő a farbával melyik vételemet nem írtam be azonnal?
De ha nem találsz ilyet, akkor fizetsz nekem egy üveg bort! De nem valami sz@r pancsolt osztrákot, hanem egy rendes villányit, mondjuk bock, vagy gere , günzer-t...
sose írod be aktuálisan, mindig a faktor teljesülésekor jelzed, hogy hetekkel ezelőtt vettél/adtál valamit. tessék realtime bírni! :)
na akkor az OTP 10%-os esésen is túl vagyunk, az Inditex-es esésen is túl vagyunk...
A faktor az még mindig a világ leghatékonyabb tőzsdei előrejelző indikátora, de hát minek citerázok én a sok szamár előtt, ha egyik sem lesz milliárdos belőle...
Lengyeleket legyalulják
érdekes, hogy eladtam a PKO részvényeimet és ennek ellenére sem emelkedik...
Mondjuk mindig mondtam, hogy kb. 85-90%-os "csak" a faktor hatékonysága...
Mindet és lombard rá :)
ha már lúd legyen kövér exxon vegyél mi meg várjuk 40dodón :)
azon gondolkodom, hogy OTP-t vegyek, MOL-t, vagy Seadrill-t vagy egy másik olajos céget esetleg?
az estarral se vesztettem ennyit, mint amennyit te ezzel. nem volt kilépési stratégia? nem lebaxásból, csak érdekel, hogy tanulhassak belőle :)
még 12,7-ről van sdrl, nem olyan régről, de elég magasról...
Janicroft, vettél végül 30-on Inditex-et?
Még hogy nem működik a faktor...
ma , amikor minden szárnyalgat, nekem 3 részvényem is több, mint 5%-os minuszban (rank, GME, sdrl)
mi a büdös franc van már a GME-vel??? -8% a mai napon??!
vagy kell rä kötnin cascot, a rv-t pedig fedezni kell...
a faktor az élet minden területén faktor...
Jött a nagy havazás kedden, na mondom magamban, nem ott állok meg az utcában ahol eddig szoktam a lejtőn a fekvőrendőr mögött, mert valami hülye ráfékez a fekvő miatt , megcsúszik és beleszáll az autómba, hanem megállok a merőleges zsákutcában, ami vízszintes , kicsi a forgalom, de elég széles... Nem is a sarokra álltam, (nehogy valaki kanyarodás közben nekem csússzon) hanem egy kicsit beljebb...
Ma reggel megyek vinni a gyereket a bölcsibe, hát mit látok??
Hát valami éjjel piros autó végighúzta az első ajtót, hátsó ajtót, hátsó ajtó mögötti elemet... Persze cetlit elfelejtett otthagyni.
Köszi szépen így látatlanba is!
Na ezért nem szabad drága autót (és drága részvényt) venni...