Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#759226 matgab Előzmény: #759177

elő a farbával melyik vételemet nem írtam be azonnal?

De ha nem találsz ilyet, akkor fizetsz nekem egy üveg bort! De nem valami sz@r pancsolt osztrákot, hanem egy rendes villányit, mondjuk bock, vagy gere , günzer-t...

#759177 Bendeguz Előzmény: #759086

sose írod be aktuálisan, mindig a faktor teljesülésekor jelzed, hogy hetekkel ezelőtt vettél/adtál valamit. tessék realtime bírni! :)

#759086 matgab Előzmény: #758686

na akkor az OTP 10%-os esésen is túl vagyunk, az Inditex-es esésen is túl vagyunk...

A faktor az még mindig a világ leghatékonyabb tőzsdei előrejelző indikátora, de hát minek citerázok én a sok szamár előtt, ha egyik sem lesz milliárdos belőle...

#758666 matgab Előzmény: #758293

érdekes, hogy eladtam a PKO részvényeimet és ennek ellenére sem emelkedik...

Mondjuk mindig mondtam, hogy kb. 85-90%-os "csak" a faktor hatékonysága...

#758213 matgab Előzmény: #757955

azon gondolkodom, hogy OTP-t vegyek, MOL-t, vagy Seadrill-t vagy egy másik olajos céget esetleg?

#757955 Bendeguz Előzmény: #757954

az estarral se vesztettem ennyit, mint amennyit te ezzel. nem volt kilépési stratégia? nem lebaxásból, csak érdekel, hogy tanulhassak belőle :)

#757929 matgab Előzmény: #757927

ma , amikor minden szárnyalgat, nekem 3 részvényem is több, mint 5%-os minuszban (rank, GME, sdrl)

#757502 matgab Előzmény: #757423

a faktor az élet minden területén faktor...

Jött a nagy havazás kedden, na mondom magamban, nem ott állok meg az utcában ahol eddig szoktam a lejtőn a fekvőrendőr mögött, mert valami hülye ráfékez a fekvő miatt , megcsúszik és beleszáll az autómba, hanem megállok a merőleges zsákutcában, ami vízszintes , kicsi a forgalom, de elég széles... Nem is a sarokra álltam, (nehogy valaki kanyarodás közben nekem csússzon) hanem egy kicsit beljebb...

Ma reggel megyek vinni a gyereket a bölcsibe, hát mit látok??

Hát valami éjjel piros autó végighúzta az első ajtót, hátsó ajtót, hátsó ajtó mögötti elemet... Persze cetlit elfelejtett otthagyni.

Köszi szépen így látatlanba is!

Na ezért nem szabad drága autót (és drága részvényt) venni...

#757389 matgab Előzmény: #757175

na....

Segítek egy kicsit az olajár piaci nyomáson...

MOL-t eladtam... 2 héten belül 15330-as célár... Tudom ma még hülyén hangzik, de...