azon elgondolkodtál már, hogy a brókercégekre miért nem vagy hatással?
azon elgondolkodtál már, hogy a brókercégekre miért nem vagy hatással?
Mester! Melyik szolgaltatonal veszed ezeketaz egzotikumokat?
Thx
Eli Lilly eladva. Nem hiszem el, hogy ha minden esik, akkor ez tovább tud emelkedni.
Na innentől fogva jöhet a 2 héten belüli +10%...
csak ismételni tudom magam:
kva seadrill, buzzi Kors, kötsög PKO, fattyú Raiffeisen, nyomorék Rank progress, barom Richter.
Egyedül éljen az Eli Lilly...
majd eljátsza ezt felfelé is. Csak akkor legyél benne ;)
én hülye, eladtam a ricsit 4700 felett, mert tudtam, hogy nem nőhetnek a fák az égig, de aztán még úgy tűnt, mintha még lenne benne egy kör és visszavettem 4610-en.
Most meg szopom a f@szt vele... Miért nem ültem rá a kezeimre??????
nyomorék seadrill, amikor azt hiszem tovább már nem eshet már, akkor esik még 4%-ot egy nap alatt...
tudom ám még überelni a szituációt...
Szóval tegnap mégis sikerült még visszavásárolnom 2 jegyet 4000-ért, így bukó nélkül.
Elmentünk, bnő gondolva, hogy a Budapest Bar koncertre kiöltözik, felvette a magas sarkúját és a fehér nadrágját.
Na most, ha az ember koncerten áll, akkor a magas sarkú (főleg ha nincs hozzászokva) kva kényelmetlen, fehér nadrágban viszont a BP Parkban nem lehet leülni mert koszos lesz.
Úgyhogy fél óra nyafogás után ott kellett hagyni a koncertet is. Így végülis nem is csak 1500-at buktam a dolgon, hanem mind az 5500-at.
Legközelebb okos leszek és a kerítésen kivülről hallgatom a koncertet.
:D
Az "akácos út" -at úgy megszólaltatják pedig, hogy leiszod magad.... na ess át ezen az életérzésen, és túl leszel rajta :-)
vettem 2 db Budapest Bar koncertjegyet 5500-ért. Aztán úgy volt hogy lesz inkább más program, ezért eladtam, de épp senki nem akart 4000 felett venni, ezért 4000-ért.
Aztán a másik prg sztornózodott, megnézem, hogy mennyiért kínálják a jegyeket, most meg senki nem akar 5000 alatt adni kettőt (helyszínen meg 3000). Pont olyan , mint a részvénypiac...
Vegyél Nyomdát és hagyd a tőzsdét, csinálj valami értelmes dolgot helyette :D
ha vesz még itthon bluekat kifizetem neki tenerifét :)))
Ha már annyi részvényed esik, attól függetlenül, hogy mikor-hol vettél belőlük, nem kezdesz el azon gondolkodni, hogy shortolnod kellene a papírokat a piacon, nem pedig longolni?! Hm? :-) Most képzeld, mindegyikkel nyerőben volnál! Nem is kéne októberig várjál azzal a tenerifével :-)
ez a kva kors csak esik és esik. Meg a seadrill is, meg a richter is (kivéve ma). meg a pko és a freesoft is... a rank meg akkorát esett előtte, hogy most csak erőt gyűjt, hogy legyen honnan esnie...
Egyedül az Eli Lilly a kivétel, de az is csak azért, mert azt hittem, hogy mindent eladtam, ami volt, de a másik számlámon volt még belőle egy harmadnyi.
No meg a Raiffeisen, ami egy kicsit felment aztán esett mint az ólajtó, most meg visszakorrigált.
Remélem a jövő héten minden megfordul, mert azért ez így nem vicces...