ANY: választási évben ugrik meg a profit, ezt ki is fizették. Jövőre már csökkenni fog az osztalék.
Szerintem a dollár már nem tud számottevően erősödni.
ANY: választási évben ugrik meg a profit, ezt ki is fizették. Jövőre már csökkenni fog az osztalék.
Szerintem a dollár már nem tud számottevően erősödni.
Rohadék Acadia-t megvettem még 36,8-on leütötték 34-en kiütötték a kezemből most meg már 41... De ideges vagyok az ilyenre, miért néztem rá aznap, amikor így letolták...???? :-(((((((((((((
mit vegyek a magyar piacon mostanában?
Ez az ELMÜ ÉMÁSZ story jó volt, mert tuti nem lehetett rajta bukni. Most le kell tisztázódni, hogy miért mennyit fizetnek, mi marad a cégekben, maradnak-e egyáltalán a tőzsdén, mekkora lesz az eredménytermelő képességük, van bennük fantázia, de nagyon kérdéses hogy mennyi az összkép.
Graphi park: Potenciális, az elmúlt 3 évben sokat ment, most egy kis esésben van, sokat fejlődhet még, de a graphi transzparenciájában csalódtam anno a kivezetéskor.
ANY: Ez is sokat ment mostanában, jó cég, de ez is kicsit magyaros, nincs felette egy nemzetközi kontrol, politikailag is szenzitiv.
Richter: Ebből már amúgy is sok van, elég magas beker áron.
MOL-OTP: túl sokat mentek mostanában, olaj amúgy is betehet még a MOLnak, OTP meg az orosz piacra lehet érzékeny.
Rába: azt nem követem mostanában egyáltalán.
Több kereskedhető cég meg nincs is a bét-en...
vagy konvertáljak EUR-ba és USD-be ezen az árfolyamon és irány a nemzetközi vizek ezzel a pakkal is?? Majd inkább a görög para csillapodása után. Ráadásul a NYESZről nem is lehet konverátlódni...
ÉMÁSZ/ELMÜ gyakorlatilag 95%-ig eladva.
ÉMÁSZ esetében 20% profit 2 hónapra realizálva.
Ez az Eli Lilly nagyon szépen teljesít.. Lorrilardot meg eladtam osztalék előtt, aztán azóta is csak araszolgat felfele.
Bezzeg a kva KORS... :-(
Én az ÉMÁSZ-t ma lecseréltem Wizzair-re.
KORS nekem nem egyértelmű, tuti fog emelkedni, szerintem eltúlzott ez a dolog ami most megy a részvénnyel, láttunk már ilyet nagyon sokat.
az most nincs. KORS-t tudok adni , de azt nem adok...
ÉMÁSZ csomag fele kiszórva...
Seadrillt szeretnék ma venni, nem adnál el egy pát darabot? Mert akkor biztos megy vagy 10%-ot..
lehet, hogy kishitű voltam?
vagy csak jön a szokásos matgab faktor +10%.
ELMÜ eladva. Émász (nagyobb pakk) egyelőre még tartva... 3 hónap alatt 12%. Kicsit többre számítottam , de magas volt a beker ár sajnos...
Ma olvasTam valahol egy cikket, amiben a korst kezdtek temetni. Ilyenkor erdemes altalaban venni
Még KORS vétel...
Na most már mehet fel, ekkora részvénypakkom még semmiből sem volt...
Mégis működik a faktor! Mennyin vetted ezt?
Nagyon kitáraznak belőle, átlag forgalom 2.85M db, ma pedig 53.28M db, és esett eddig 23%-ot....