Ma olvasTam valahol egy cikket, amiben a korst kezdtek temetni. Ilyenkor erdemes altalaban venni
Ma olvasTam valahol egy cikket, amiben a korst kezdtek temetni. Ilyenkor erdemes altalaban venni
Még KORS vétel...
Na most már mehet fel, ekkora részvénypakkom még semmiből sem volt...
Mégis működik a faktor! Mennyin vetted ezt?
Nagyon kitáraznak belőle, átlag forgalom 2.85M db, ma pedig 53.28M db, és esett eddig 23%-ot....
KORS célár elvileg 43,8... Remélem ma nem lesz még meg... :-((
Most miért, már az sem jó neked, ha emelkedik?
De ha azt mondod hogy olcsón adod, akkor 4300-ért átveszek tőled bármennyit...
Mester! Nem kell az aranytojást tojó??? Óccsóón adom, mert nekem már tele vele...
http://www.businessinsider.com/michael-kors-q4-earnings-and-share-price-may-29-2015-5
Én nem látom annyira rossznak a jelentést.
EPS annyi, mint amennyit vártak.
a Sales a várt felett egy picit, 32%-os éves árbevétel növekedés mellett -nyilván a sok új üzletnyitás miatt- természetes kannibalizációs hatás a comparable üzletek esetén.
4,4-4,5 dolláros év végére becsült EPS mellett ennek nem 48 USD-n kellene, hogy legyen, hanem inkább 60-80 USD-n.
Mi a faxért esett erre a kb várakozásokat hozó jelentésre???
Nem értem, itt valami más van a háttérben, vagy én nem értem a folyamatokat.
Szépen nő a profit is és az árbevétel is, hozzák a várakozásokat , de esik 20%-ot a részvény...???
Akkor 44$ körülről indul a kori majd...
Olyan ellentmondásos cikkcímeket látok:
07:30AM Michael Kors Holdings tops 4Q profit forecasts
07:26AM Michael Kors's stock tumbles after disappointing results, outlook at MarketWatch
07:16AM Michael Kors Holdings beats 4Q profit forecasts
gyerünk kors, jó lenne ma -5%-ban zárni (nem a beker áramhoz képest, hanem a tegnapi záróhoz képest gondoltam)
fax ki van ezzel a random elméleti real time árfolyammal.
Legjobb vételen 48.96-ot láttam, utolsó kötésnek 48.83-at, beadtam a megbízást 48,85-ön és a valós árfolyam már csak 48,68 volt. Most meg már 48,52 -nek látom...
LMT : ha nem is ma, de akkor 26 körül kellene legyen a cutoff date. Eladtam.
Ugyanilyen alapon eladom ideiglenesen a Lorrilard-ot is, viszont beszívtam már így is úgy is, mert az Eli Lilly már 05.14-én cutoff-olta az osztalékot... :-(
áhh, ilyen izraeli székhelyű brókercégben én nem bízom...:-)
Bár lehet, hogy most már túlütötték egy kicsit..Majd ha normalizálódik a helyzete, akkor sztem még mindig simán lehet majd duplázni is, akár ekkora esés utána, de zuhanó kő alá nem állunk önként...
Viszont a transoceant eladtam megint. 5% 2 nap alatt, az olaj meg egyre alacsonyabb csúcsokat csinál. Ettől függetlenül a transocean emelkedik és a seadrill zuhan. Szóval az óvatosság kedvéért inkább a hosszú hétvége előtt kidobtam.
Ma van az LMT-ben osztalékfizetési nap.
Ki kéne dobni, hogy ne kelljen a jövő évi SZJA-mban USA osztalékkal is foglalkozni...