ja igaz, neked ugyis volt velem szemben 3 usd elönyöd :P
ja igaz, neked ugyis volt velem szemben 3 usd elönyöd :P
sztem tulértékelt, de ahogy lätom, a 200-220 szabäly még jätszhato näla
üsse kavics alapon vettem belöle :D Bakker, nagyon rég nem csinältam ennyire vak dolgot :D
CGNX kijött az ékből felfele. Volt már erre példa, de ez most nem csak felszúrásnak néz ki.
Illumina-ról mi a véleményetek? Egy amcsi ismerősöm ott dolgozik 3 éve, azóta duplázott az árfolyam.
http://stooq.com/q/a/?s=ilmn.us
Elég bullos!
nem baj, 47-ről 62 azért nem olyan szar teljesítmény :)
akkor jobban jártam már a tegnapi fél pakk eladással ;)
Lci 62.15-on kistoppolt. Mar 63-on van ismet. Paszmek szkuvi du!
lemaradt az emelkedő csatorna kiemelése :) szóval az a nagy helyzet, hogy nem tudom mi lesz. egyrészt támasztja most a csatorna alja és a közelben az 50 napos meg a 23-as Fibo, de közben pedig az indikátorok eladásba billentek és a forgalom leesett. 1-2 nap esés jöhetne, vagy építhetne 1-2 hétig valami bullos alakzatot, aztán lesz csak érdemes beszállni.
Janicroft: vivendi nincs a stooq-on :(
marketwatch móricka ábrája alapján szép bullos, még 10-15% benne lehet. de ezt így hasból mondom, mert nem tudok rá vonalazni.
Légyszíves a Vivendi-t nézd majd meg. Én tavaly március óta benne vagyok, 19.81-en vettem, eddig fizetett 5%-ot, illetve kb. 7%-os nyerő van rajta, szóval nem szándékozom eladni de érdekelne hogy a hosszú távú csökkenő trendvonal az már megtört-e.
Köszi!
ja, én is néztem, ugy látszik hozzám hasonloan többen összefosták magukat
őszintén szolva egy 60-as visszateszt is tul rizikos lenne már nekem
fslr chartod nekem nem tiszta: akkor milyen időtávon mit vársz tőle?
na szép, be is verted az árfolyamot :D
itt egy FSLR elemzésecske. bullos az összkép, de most esnie kéne:
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/19/first-solar-fslr/
mára ennyi elemzéshez volt kedvem, írjatok érdekeseket az usa piacról és akkor holnap is nekiülök :)
tudtommal görögországban ez a legegészségesebb bank...
csőd szélén van, vagy miért ilyen alacsony az árazása?
mondjuk hatalmas az adóssága
ha felette zár, nyugodtan megjátszható, de sztem nem lesz ilyen
egyre jobban tetszik ez, de fundásan 30-on lenne a helye
Tehát a piaci átlag mértékben túl van árazva
SBUX nagyon meredeken emelkedik, árbocszalag célár 116. rbbj szabály a 100 érintése után? :)