Ismeritek Zacks -et? Milyen cég, vagy ki az? Megbízhat infói szoktak lenni?
Ismeritek Zacks -et? Milyen cég, vagy ki az? Megbízhat infói szoktak lenni?
SeaDrill most teszteli a nagy csökkenő trendvonalat és az 50 napost 13.20 környékén. Drukkoljatok, hogy megtartsa, különben buktuk a nagy bizniszt.
matgab: családi ezüst, nagymama járókerete. melyik részvénynél is hallottam ezt a 6000 alatti értékek függvényében?
mondjuk ha visszaütik az olajat a mélybe, akkor legfeljebb betolom a családi ezüstöt is...
Fú tényleg, mi van a MILF Ursival? Becsúszott végül Putyin alá? :D
Nem követem, azt se tudom hol fórumozik. Ha még...
Szerintem is képtelenek volnának rá. Az összeesküvő szerint EMP bombákkal indítanák, aztán a beszivárgó szpecnaz száraz faxszal megkúr mindenkit, majd sötétben távoznak. Időkjelei, szabadonébredők és társai! Jó hogy nem kemtréles alakváltó gyíkembereket akarnak bevetni :D
ha az oroszok lebombáznák Szaudot az gyakorlatilag világháború lenne. Ezt a ruszkik nem tudják bevállalni, örülnek ha nagy ukrajnát destabilizálják és a Krímet megtartják. Nem érdeke a világháború csak az amcsiknak...
sztem már le van zsírozva, hogy megegyezést kommunikálnak... Világbéke lesz a jelszó.
valamelyik összeesküvéses blogon olvastam ma, hogy az oroszok első lépése lesz lebombázni a szaúdi finomítókat és a norvég titkos fegyverraktárakat. szóval az olaj nem 20, hanem 200 dollár lesz és így oroszországnak lesz pénze háborúsdit játszani.
Elnézve a cikket ha holnap nem egyeznek meg és háború lesz Ukrajnában akkor lenyomják 20 dollárra. Ennyit a szabad piacról...
vettem még transoceant-t... Kva citi, ha ennyire biztos a 20 USD-s olajban, akkor shortolja kötelezően!
Neked mi az SDRL targeted?
RIG sem rossz és van tér felfelé ott elsődleges céláram 26$ .
Ha esnek az olajos cégek , akkor nem merek belevenni, mert mi van ha tovább fog esni.
Ha meg emelkednek, akkor azért nem merek belevenni, mert már kva drágák, túl vannak húzva és mindjárt esni fognak.
Eladni meg azért nem akarom őket, mert mi van , ha tévedek és mégis emelkedni fognak??
hosszu chart alapjän inkäbb toväbbmegy, de elsöre lehet lefordul, es duplacsucs csapdäba esnek majd sokan
Mondom en 42 ota, hogy 66 a celar :)
De a dupla csucs se kizarhato, lehet 59-en realizalok egszer es meglatom megy-e tovabb
Megvan, a profit target emelésén gondolkozom 60-rol, 65-re.