fosul néz ki ma
tegnap még úgy tűnt átviszi az 50 napost.
fosul néz ki ma
tegnap még úgy tűnt átviszi az 50 napost.
óráson 38-as Fibora jött le épp, 13,9$ lett a célár, ha meglesz az ema50
Korrekcio van, szerintem orason szepen fibo szintre jott le, nem latok meg okot a panikra. Mennyin is bovitetted? Ma csak a faktor jatszik velunk :)
jó, jó, de a játék lényege, hogy játszunk nem?
Kötsög E-star a mai napig is fel tud idegesíteni minden nap a margít krt-i síbolt nagy eplényi pályát reklámozó óriásplakátja... Felelősségre vonás meg semmi. Pedig sztem az a magyar tőzsde legnagyobb átverése volt, csak azért nem történik semmi -mert Magyarországon az ilyen jellegű ügyek után nem történik semmi- meg túl sok politikus is be volt vonva...
Na mindegy, inkább azon kellene elgondolkozni, hogy mit csináljak a seadrillel a korrigáló olaj mellett? realizáljam a hasznot most? az olaj esik a Seadrill meg jön fel a bukóból , mint a talajvíz... Ki érti ezt?
A hosszú portfólió nagyságrendekkel kevesebb idöráford-sal sokkal jobb hozamot eredményezett --> a portfóliód teljesítménye és sasját eddigi tapasztalataim alapján is teljes mértékben egyetértek. Végignéztem milyen részvényeken buktam, és mi lett volna ha hagyom őket. A néhai E-Star kivételével ma mindegyik jócskán pluszban lenne. szóval a ki-be ugrálásnak egyre jobban nem vagyok a híve, bár tény és való hogy a mai napig csinálom, és néha be is jön.
Asszem a csatorna teteje es a fibo161 oda mutatnak. Emlekezetbol irtam, majd pontositok
Ez bizakodásra ad okot. Tavalyi évben nekem is hasonló tapasztalataim voltak.
Közben utánanéztem, mit írtam rosszul.
Az äthozott pozik ebböl az idökböl szärmaznak: http://stockland.hu/blog/show/1142
Közben blog blog utän lett létrehozva, és valóban követhetetlenné vált bármely olvasónak.
Már csak azért is, mert többször írtam, hogy van a stopolós, rövidebb távú stratégia, és esetenként ugyanazon részvényekkel az évekre tartó forever long stratégia.
Azt is írtam 2011-ben, mikor a hosszú long stratégiát elindítottam, h. a jövöben kiv. leszek, van e értelme a stopot használó, pörgös stratégiának. Na most elég sok év kiértékelése megvan, eredmény: NINCS.
A hosszú portfólió nagyságrendekkel kevesebb idöráford-sal sokkal jobb hozamot eredményezett.
Aviancaba a zacks miatt ugrottam be, az pl nem jott be. Lcivel mar nyertem sokat. Eleg surun modositjak a ranket, neha csapong.
Lci szerintem meg jo lesz, 66 korul adom el ha szepen megindul
Mellesleg ez az utolso ket nap mi volt a piacon? Tegnapelott meg 1980 kornyekere is leszurt az sp (ha tegnapelott volt) most me mar 2050.... Valami ok, vagy csak volatilis idoket elunk.
Kereskedni csak ker idon kivuli orrderekkel tudok, igy takareklangon vagyok....
erre most az egyszer lesz egy vacak gyj tuti :D
Tudod jól, mi volt a Zacks tippek sorsa, amiket legalábbis fórumra bemásoltatok :S
Mikor lesz a gyj?
semmiképp sem a te hibád, és magam is jónak tartottam a lehetőséget, szal egyébként se...
De 46 fölé menetel után is volt esés meg minden, és egyből ott volt hatalmas ellenállásként a 48. Mindegy, nem értünk egyet, továbbra sem értek egyet veled, hogy ott akkor milyen alapon kellett volna belevenni, no és a target is nálam teljesen más dimenzió: egy ilyen volatil rv-be sztem nem szerencsés 10% targettel belevenni. Min. 60 a céláram, D1-en, W1-en, és D1, W1 szinten kötelező volt megvárni szvsz a 48 felett maradást. Mégse indult el egyből 60-nak.
SeaDrill órás charton akkor szigetforduló van, mint egy ház! ha átvinné végre az 50 napost...
Mai adalék LCI-hez, mielőtt a legrosszabbkor eladnád. A Zacks hirtelen bevágta #1 rankre egy 10 éves statisztika alapján.
Investors are always looking for stocks that are poised to beat at earnings season and Lannett Company, Inc. (LCI - Snapshot Report) may be one such company. The firm has earnings coming up pretty soon, and events are shaping up quite nicely for their report.
That is because Lannett is seeing favorable earnings estimate revision activity as of late, which is generally a precursor to an earnings beat. After all, analysts raising estimates right before earnings—with the most up-to-date information possible—is a pretty good indicator of some favorable trends underneath the surface for LCI in this report.
In fact, the Most Accurate Estimate for the current quarter is currently at $1.20 per share for LCI, compared to a broader Zacks Consensus Estimate of $1.06 per share. This suggests that analysts have very recently bumped up their estimates for LCI, giving the stock a Zacks Earnings ESP of 13.21% heading into earnings season.
Why is this Important?
A positive reading for the Zacks Earnings ESP has proven to be very powerful in producing both positive surprises, and outperforming the market. Our recent 10 year backtest shows that stocks that have a positive Earnings ESP and a Zacks Rank #3 (Hold) or better show a positive surprise nearly 70% of the time, and have returned over 28% on average in annual returns (see more Top Earnings ESP stocks here).
Given that LCI has a Zacks Rank #1 (Strong Buy) and an ESP in positive territory, investors might want to consider this stock ahead of earnings. Clearly, recent earnings estimate revisions suggest that good things are ahead for Lannett, and that a beat might be in the cards for the upcoming report.
Want the latest recommendations from Zacks Investment Research? Today, you can download 7 Best Stocks for the Next 30 Days. Click to get this free report >>
SDRL, DNR, SCTY bevásárolva bár lehet FRSL kellett volna vennem. Most jó kis rally van lassan készítem a stoppokat is :)
Na várjál :) 44-nél javasoltam, mondtam ha 46 fölé megy, akkor zöld út. 51-ig elment, belevettél a tetején. ezt nem tudom az én hibámnak venni :)
AGCO is megy keményen, amit alig pär napja irtam, h. meg be lehet szällni
LCI-vel meg besz.tam, mint torkos borz...rühellem mär ezt a rv-t, eddig akärhänyszor rävettem magad az ajänläsaiddal hitemben megerösitve, annyiszor stopolt ki komoly minuszban. Ezuttal is szändekosan megvärtam 48 felett maradäst, erre megint fals kitöres, es minden nap megprobäl fölé kerülni, ahogy ma is, és egyfolytäban alä es egyre melyebbre zär äää