Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#717293 rbbj11 Előzmény: #717275

de a profitvedöd ilyenkor hol van? :O

Ddavid, befektetés az nem egy év, az csak spekuláció. Tesla-val persze nagyon óvatosnak kell lenni, ahogy minden feltörekvö céggel, akinek ráadásul giga konkurensei is vannak

#717292 rbbj11 Előzmény: #717290

"Mellesleg a szep nyero poziciot is ugyanolyan nehez elengedni szinte mint a vesztest :) "

Igy van :)

#717290 Fornit Előzmény: #717262

Fogjuk ra. A jo realizalassal azert akadnak gondok.

De mivel ma itt a karacsony este es a jovo hetet tuti 100% netmentesen fogom tolteni (utanameg 2 honapig bizonytalan a nethezjutas) megleptem magam egy kis realizalgatassal, ahogy mar emlittettem e tervem , kiszortam jopar reszvenyt peldaul:

Malibu eladva, gyakorlatilag ott ahol juniusban irtam hogy kecsegenek tartottam. Most is annak tartom, de egy bull fel ev alatt villantani kellett volna mast is egy all time low-on kivul. Szerencsere visszakapaszkodott. Lehet majd most az olcsobb uzemanyagarak miatt...

Auspex, a zaszloshajom is elkotyavetyelve (19,95-->50,14) hat bazz ez szazalekosan eletem tradeje eddig, osszeget tekintve pedig a masodik. 1 hete 17.-en ugrott 100%-ot egy nap alatt jo phase3 miatt, beszaras,el sem hittem, hogy ilyen tortent. (mellesleg ez volt a legjobb tozsdei napom, ha az egyenlegvaltozast nezzuk) A biotech / pharma szektoron vegigsopro eladasi hullam (amitnem lehet az abbv-arhaboruval magyarazni) miatt dontottem az eladasa mellett, nem akartam meg egy marcius-aprilist. A tegnapi esessel is az utolso 4 gyertya ala zart, biztos ami biztos...amugy sem tudnek ranezni a jovo heten..szep sztori volt, szinte hihetetlen. Sajna nem a full pakkot vettem vissza, csak a 40%-at, ugyhogy azert nem lett megakasza.

.

Eltett nyerot tekintve ez az ev 2. (es eletem 2.) legjobb napja a jan 31. utan (ami nem csak nyero ugyileg, de maganeletileg is az ev sot az utobbi evek napjara sikeredett nem mellesleg)

A BET-re visszaterve 2013 okt ota nm kotottem hazait...

Mellesleg a szep nyero poziciot is ugyanolyan nehez elengedni szinte mint a vesztest :)

#717267 Ddavid Előzmény: #717262

Nem nyilatkozom az eddigi teljesítményen gyászos.

Bár TSLA 275-ös eladást meg kellett volna játszani anno...

#717263 rbbj11 Előzmény: #717220

tényleg érdekessé vált!

85 erös tämasz, beällok oda vetelre, kösz, h. felhivtad figyelmet

JNJ eladva, profitvedo k…

#717260 Fornit

JNJ eladva, profitvedo kiutotte. (97--->106)

Epp tegnap raktam be:)

GILD erdekes lehet akar.…

#717220 Fornit

GILD erdekes lehet akar. Sokat esett 1 nap alatt, nem tudom mennyire indokolja ezt a hir. Meglatjuk hol zar be megint...

#716981 rbbj11 Előzmény: #716976

az, hogy tök mindegy...hiába veri le az adr-t, ha egyszer forintba ätszämitva nem csökken annyira az ertéke...

A kérdés inkább: eur/usd-t hova värod? Ha 1,1 iränyäba, akkor dollärban érdemes gazpromot venned. Ha 1,3 irányába, akkor euroban. Én 12 hónap mulva kb. ugyanilyen árfolyammal számolok, 1,2-vel. Tehát nekem pl. mindegy miben veszem. Huf és rubel árfolyam pedig független tölem és attól is, h. épp usd-ben vagy eur-ban veszem-e.

#716976 Ddavid Előzmény: #716968

Gazprommal pradoxonba kerültem. Dollár vagy EUR-ban érdemes venni?

Dollárt elnézve 290 jövő ilyenkor...

Viszont az ADR-t pedig ez leveri. :S

Mi a véleménye erről?

#716968 rbbj11 Előzmény: #716856

persze, gazprom londonipiacon vehetö, ADR formäban

Sokszorosa a forgalma naponta, mint egesz bet-nek egy honapban