Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Fornit Előzmény: #717262

Fogjuk ra. A jo realizalassal azert akadnak gondok.

De mivel ma itt a karacsony este es a jovo hetet tuti 100% netmentesen fogom tolteni (utanameg 2 honapig bizonytalan a nethezjutas) megleptem magam egy kis realizalgatassal, ahogy mar emlittettem e tervem , kiszortam jopar reszvenyt peldaul:

Malibu eladva, gyakorlatilag ott ahol juniusban irtam hogy kecsegenek tartottam. Most is annak tartom, de egy bull fel ev alatt villantani kellett volna mast is egy all time low-on kivul. Szerencsere visszakapaszkodott. Lehet majd most az olcsobb uzemanyagarak miatt...

Auspex, a zaszloshajom is elkotyavetyelve (19,95-->50,14) hat bazz ez szazalekosan eletem tradeje eddig, osszeget tekintve pedig a masodik. 1 hete 17.-en ugrott 100%-ot egy nap alatt jo phase3 miatt, beszaras,el sem hittem, hogy ilyen tortent. (mellesleg ez volt a legjobb tozsdei napom, ha az egyenlegvaltozast nezzuk) A biotech / pharma szektoron vegigsopro eladasi hullam (amitnem lehet az abbv-arhaboruval magyarazni) miatt dontottem az eladasa mellett, nem akartam meg egy marcius-aprilist. A tegnapi esessel is az utolso 4 gyertya ala zart, biztos ami biztos...amugy sem tudnek ranezni a jovo heten..szep sztori volt, szinte hihetetlen. Sajna nem a full pakkot vettem vissza, csak a 40%-at, ugyhogy azert nem lett megakasza.

.

Eltett nyerot tekintve ez az ev 2. (es eletem 2.) legjobb napja a jan 31. utan (ami nem csak nyero ugyileg, de maganeletileg is az ev sot az utobbi evek napjara sikeredett nem mellesleg)

A BET-re visszaterve 2013 okt ota nm kotottem hazait...

Mellesleg a szep nyero poziciot is ugyanolyan nehez elengedni szinte mint a vesztest :)