Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#714039 Ddavid Előzmény: #714026

Nem használnám gyakran, mert mostanság kiülés van, de nagyobb tételnél amikor a pozid feleznéd és LIFO szerint akarod eladni, mert a másik vételed 7%-al lejebb van akkor már lenne értelme...

#713998 Ddavid Előzmény: #713981

Azt azért Randommal nem árt tisztázni, hogy a készletezés beállítására van-e lehetőség külföldi kereskedés esetén. Múltkor SCTY felét el akartam adni, hogy majd visszaveszem, de csak az alapértelmezett FIFO volt nekem meg LIFO kellett volna... :\

#713939 Fornit Előzmény: #713701

Azt ne felejtsd el, h a dollaron nem nyertel semmit, es nem is fogsz, csak amikor visszavaltod huf-ra, (ha egyaltalan tervezed)

ja, es grat az LCI-hez ))

(Es az elso kotesedhez aprilis ota) :))

#713938 rbbj11 Előzmény: #713880

"nem az az egyetlen fajtája a korrupciónak, ha valaki besétál nokiás dobozzal egy potentáthoz, hanem korrupció minden olyan eset, ahol a közhatalomból magánhaszon lesz – és ha így van, akkor ez bizony velejéig korrupt szisztéma, hiszen a személyre szabott törvényektől (lex CIG, lex CBA stb.) a trafik- és földügyekig, a kegyencekkel végtelenül felduzzasztott kormányapparátustól a stadionüzletig (és benne az Orbán-porta szomszédságában épült Makovecz-arénáig) szinte minden vitatott döntés értelmezhető úgy, hogy a kormányon lévők a közjó szolgálata helyett magánvagyonok hizlalására használják a közhatalmat."

http://nol.hu/belfold/net-tax-no-thx-1497173

#713860 matgab Előzmény: #713852

a GAP végre kilőtt. Nyomnátok rá egy TA-t, hogy hol vannak a kiszállási pontok?

#713851 Ddavid Előzmény: #713803

Gazpromot jól beverték és nincs stop lehetőség sem. Kicsit elnéztem most visszanézve a támaszon átment és most már alig tudja valami megállítani :S :S :

WTF mi történt?

Re: portfolio

#713812 Bendeguz Előzmény: #713810

helyes. én ma meg holnap nem kereskedek, sokszor estem már abba a hiába, hogy felbuzdulva a sikeren hülyeséget vettem...

#713806 Bendeguz Előzmény: #713803

LCI 45,9 körül lehet újra érdekes, 50 napos átlag és korábbi csúcs miatti támasz

köszi a véleményt!

#713803 rbbj11 Előzmény: #713723

avh csunya, de nem tudom, mit tennek vele

mux halott, 1,8-as limittel adnäm el

teslät 236-on vettem ma vissza, de bänom, h. nem volt vér a pucämban 230-as limithez, nem gondoltam aftert lätva, h. ma meg annyiert is lehet kapni...