ez alapjän is jo helyen van a VV limitem: 222
azok a bizonyos feltételek érdekelnek...a 10e usd 2,5 milla ft, amit nyilvän nem lehet kicentizni, tehät majd 3 milla. Ez egy magyarnak nagyon nem szokvänyos minimäl szämlanyitäsi dij, pläne nem egy külföldi cég esetén, ahova ha akärmi van, nem is nagyon mesz be személyesen panaszkodni
De engem az jobban erdekel, h. transzparensen külön szämla van ügyfelenként? Milyen biztosíték van mögötte (bank?amcsi betétbiztosító?)
Musk azt mondta erre, hogy jóval több ideig tart egy fejlesztés/megtérülés, 10-20 évig is eltarthat és a negyedévekre izguó tőzsdei társadalom ezzel nem tudna mit kezdeni jelenleg + az is rizikó, ha valami robban/szétesik akkor az nagyon rombolja a cég kilátásait.
ha már Musk, kicsit sajnálom, hogy a SpaceX-et nem viszi tőzsdére. Tényleg, jut eszembe, vannak űrtechnológiai cégek a tőzsdén?
Randomnál Bats-on készletezés eladásnál csak FIFO el szerint lehet? WTF -_-
SCTY felét Én is eldobom, mert ismerve a népet tuti esni fog GYJ-re bármi is legyen benne...
Te mit vársz RBB?
Én a KBC-nél jobban semmiben nem bízom meg jelenleg. Egyébként az Interactive brokers-t Thomas Peterffy alapította, egy USA-ba emigrált magyar (persze ez semmit nem jelent, bár bennem bizalmat ébreszt, a mai napig az öreg mondja a reklámokat is a CNN-en).
Egyébként a minimum egyenleg 10.000 USD (vagy azzal egyenértékű papper) az IB-nél, és ha bizonyos feltételek teljesülnek, akkor nagyon baráti díjakat számítanak fel, pl: USA rv-ket USD 0.005 per részvény, de minimum 1 USD, max 0,5% per trade díjon számítanak fel, ez nem olyan rossz.
nem, követö stop, ugy ereztem , meg kellett legyen az alja, ha nincs gond vele... alacsonyabb visszavetel persze tervben van, de ott volt a stop, ahonnan ugy gondolom, ha mär idäig lejött, megy lejjebb is
A Chevron-t tartom még 111-ről, ennél lejjebb már nem nagyon fog menni az olajár szerintem, de lehet rosszul gondolom. A TMUS hogyhogy repült? Volt már lejjebb is az elmúlt két hétben. Átértékelted a stratégiádat, vagy van esetleg olyan hír amiről esetleg lemaradtam?
rengeteg stopom repült: Tesla, TMUS, Chevron, Urban O., Cummins, DB, SCTY!
Egyetértek, bár Én nem 1 brókernál tartom a pénzem redundancia végett, ha még drágább is.
A BÉT forgalmát elnézve eléggé leáldozott...
Írj nekik email-t normális de határozott stílusban.
Amúgy neked hogy hogy nincs digipass-od? Amikor számlát nyitottam egyből kaptam.
Amúgy a Random nekem nagyon szimpatikus és olcsó és magyar cég. Két dolog van , ami miatt fenntartásaim vannak, hogy egyrészt EU-s részvényből nem sok fajtából lehet kereskedni, másrészt meg nem áll mögötte bank. De az OBA elvileg biztosítja 50.000 EUR-ig.
Interactive broker meg a többi ilyennel kapcsolatban nekem az a bajom, hogy egyáltalán nem tudom, hogy milyen állam szabályozása vonatkozik rájuk illetve mekkora összeget biztosít melyik állam milyen szervezete. Mert egy olyan brókercég, ami csak virtuálisan létezik, az egy pillanat alatt el tud tűnni (a másik is, de azért ott legalább látom, hogy legalább egy irodájuk van, ami előtt azért legalább tüntethetünk, ha eltűnnek a pénzünkkel:-) )
keress már magadnak egy használható online platformot, ahol van rendes support minimum 5/24h, live chat, charting software (web és desktop) normális user accout, ahol minden pénzmozgást tudsz kezelni, egyebek ....
ezeket az itthoni hulladék brokereket meg felejtsd el örökre (a BÉT-el együtt)
leginkäbb sehogy nem tudod leverni, max fogyasztóvédelemnek írhatsz, azok meg tudják öket fingatni
Persze kérheted tölük hivatalos panaszlevélben (csak ajánlva, postán) a kártérítést.
Igen, ezekkel, de ha live trading-gel tözsdén kívül veszed, akkor gyakori a 2 euro körüli díj, és sokszor van 0 euros minimäldij is. Tudom, igen drága. Interactivebrokers-en mindig csak gondolkodtam, de ott nem min. 2,5 milla a számlanyitási összeg? Azért a comdirect mögött ott van commerzbank és német betétbiztosítás. Interactivebrokersben meg lehet bízni annyira, hogy 3-4 millákat toljon oda az ember?
inkább nem is nézem, ez ilyen záró utáni kis likviditású csapkodás
Miért zuhant hirtelen 6%-ot az LCI????
http://www.marketwatch.com/investing/stock/lci
A KBC-n ezt hogy tudom leverni?