Ez az olaj dolog rendesen odarakott pár részvénynek.
A Gazprom is bezúgott, de úgy vagyok vele kitartom már, mert ez az olajár nem lesz tartós...
Ez az olaj dolog rendesen odarakott pár részvénynek.
A Gazprom is bezúgott, de úgy vagyok vele kitartom már, mert ez az olajár nem lesz tartós...
Nagyon sajnälom, de fel a fejjel, a kudarcokból tanulni lehet és kell! Legközelebb mär ebben is jobb leszel
Hát, sok választásom nem volt, napi 500-700$ ok pörögtek minuszba sorban, mindent elvitt amit nyertem. Tovább engedni luxus lett volna, valahol meg kellett húzni a vonalat. Olajos részvények hulló késként viselkedtek, persze ma pont nem.. sajna sok volt belőlük.
Nyerőket is kellett szórnom, hogy kompenzálja a veszteségeket, áprilisban ott is rontottam el, hogy azokat tartottam, és persze aztán azok is lefelé irányultak.
Pedig már tavaly kitaláltam, ha látom h 1800$-t csökken a számla értéke a csúcsáról, válogatás nélkül kiszórok mindent full cash-ra. Sem március végén sem most nem vitt rá a lélek, pedig ha így tettem volna nagyon jól állnék... :S
tesla vetel limitem 234,23-on, ha odäig ismet feljön, akkor sztem megvolt a melypont
köszi, de nekem most nulla körüli beragadásaim vannak.
45,86on volt a limitem, pont nem jött le odäig, h. a fene vigy el...most mär kivärom, tartos lesz e a pattanäsa, D1-en is?
A SolarCity-t is jól leverték. Lehet ezen a szinten érdemes lenne rápróbálni.
hät engem ez hidegen hagy, ettöl meg er a ceg 34 usd-t, igy tartom es majd bövitek is
NA bmeg, itt a vége:
KBC: Véget érhet a T-Mobile US felvásárlásával kapcsolatos spekulációk hada, miután a francia Iliad SA letett az amerikai cég 56,%-os részesedésének megszerzéséről. Az október közepén felajánlott 33 dolláros árhoz képest a papír tegnap 26 dollár környékén is járt.
Egy angol nyelvű cikk:
http://fortune.com/2014/10/13/iliad-ends-courtship-of-t-mobile-us/
A lényeg:
French telecom company says it ended its long-shot buyout bid after facing resistance from T-Mobile US’ majority owner, Deutsche Telecom.
Teát a DT nem akarja, illetve ilyen áron nem akarja eladni. Ezt akár pozitív üzenetként is értelmezhetem, úgy gondolja a DT hogy többet ér a TMUS. Illetve úgy látják hogy az Iliad sem tudná jobban vezetni a TMUS-t mint ők, plusz még ezt is mondták:
Deutsche Telekom believes it is better off waiting to see if deals with the likes of Sprint or satellite TV provider Dish Network Corp become possible under a different U.S. administration with a more favourable view on consolidation, the person said.
Bár a Dish megmondta hogy őket meg nem érdekli....
nälam eleg nagy rotacio volt, mondom az aktuälis portfoliot, amiböl eszem ägäban sincs egyet sem zärni, nem erdekel, hogy mekkora minuszban vannak mär most is: bbby, mcd, brazil etf, coach, gap, tmus, mosaic, spls, schlumberger,deere, danaher, yahoo és a legújabb: bitcoin
dettó. gyakorolni kell még a nyerőben kiszállást, mert a virtuális veszteség is veszteség :(
Hmm, nem tudom mit lépjek, nekem is elolvadtak a nyerőim, egyes poz jciók meg bukóba fordultak, de azokból nem akarok kiszállni mert a fundás sztori még mindig él bennük. Nagyon bekurták a piacokat, ész nélkül adnak mindent :(