flax eladva...
Nem tudom mi lett volna vele, ha tartom...
flax eladva...
Nem tudom mi lett volna vele, ha tartom...
szokásos 10% minusz óta egész jól jön fel a Yahoo. Ha holnap is így megy és ma sem törik le, akkor holnaputánra már az első vételem is nullás lesz.
A PKO is megtáltosodott, csak ott kb. 15%-os minuszt kellene ledolgoznia...
Nem mi, hanem ki áll az esés mögött? :D
Gratulálok, tönkretettél még egy céget.
no comment kategória:
szept 15: matgab:
"reszkess yahoo! 2 hét múlva -10%..."
szept 22 portfolio:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/vege_a_yahoo-nak_eszerint_biztosan.5.204046.html
"Egy hét leforgása alatt csaknem 10%-ot veszítettek értékükből a papírok.
Vége a Yahoo-nak? - Eszerint biztosan
Mi áll az esés mögött?"
https://www.erstemarket.hu/files/20140923_164700_Erste_Fokusz_2014-09-23_Yahoo.pdf
Akadozó alaptevékenység, ügyes befektetések és döbbenetesen alacsony értékeltség jellemzi a Yahoo részvényeit. Az Alibaba tőzsdei beveszése nagy mozgást indított el a Yahoo részvényei esetében is. A papír árfolyama nagy forgalom mellett meredeken esik, ahogy a befektetők jelentős része már direktbe akar spekulálni a kínai e-kereskedelmi vállalat sikerére. a meredeken eső Yahoo részvényárfolyam kedvező belépési lehetőséget teremthet.
igaz, én a faktornak annak idején mtelóban annyira ellenálltam, h. a -10% sem jött össze. Most nem volt ilyen célom yahoo-val, de janicroft vigyázz, mert a faktor nem önmagában csak a -10%! Legtöbbször a faktor hatása, h. nagyon sokáig egyáltalán nem tud emelkedni a rv!
na de én már 2x is győztem le a faktort, többször ki se álltam ellene :)
És mivel megvolt a -10%, és vettem is ma yahoot, további zuhanás nem várható ;)
mit nekem a világ legnagyobb tőzsdei kibocsátásból eredő nyereség...!
Ha én résztulaj lettem, az előbb bezúg 10%-ot, aztán majd meglátjuk mi lesz...
a faktor az faktor , nem viccel.
Ha a kínai gazdaságot lenyomtam a felére 2008 -ban, amikor augusztusban kínai részvényalapot vettem, akkor egy nyomorék kis yahoo az nem fog ellenállni a faktornak.
ebben az a mérgesítő, hogy vehettem volna olcsóbban is, ha odafigyelek. Nem azt bánom, hogy vettem, hanem hogy indításnál buktam a lehetőséghez képest...
faktor szerinti célár :38.6
hát ahhoz képest, hogy múlt héten vettem, elég gyorsan esett 8%-ot... még 2% és teljesül a faktor.
Lásd kivel van dolgod, 39.39-en vettem belőle én is, sorstársak lettünk (rbbj-vel is). Megtörjük a faktort! (nehéz lesz)
Pontosan. Alibaba főnök pedig megmondta a Bloombergnek hogy jön valami meglepi. Ne fossál, Yahoo-t megveszi kilóra, reméljük nem 30 dolláron ;-)