Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

Re: nincs cím

#709836 Janicroft Előzmény: #709750

https://www.erstemarket.hu/files/20140923_164700_Erste_Fokusz_2014-09-23_Yahoo.pdf

Akadozó alaptevékenység, ügyes befektetések és döbbenetesen alacsony értékeltség jellemzi a Yahoo részvényeit. Az Alibaba tőzsdei beveszése nagy mozgást indított el a Yahoo részvényei esetében is. A papír árfolyama nagy forgalom mellett meredeken esik, ahogy a befektetők jelentős része már direktbe akar spekulálni a kínai e-kereskedelmi vállalat sikerére. a meredeken eső Yahoo részvényárfolyam kedvező belépési lehetőséget teremthet.

#709767 rbbj11 Előzmény: #709740

igaz, én a faktornak annak idején mtelóban annyira ellenálltam, h. a -10% sem jött össze. Most nem volt ilyen célom yahoo-val, de janicroft vigyázz, mert a faktor nem önmagában csak a -10%! Legtöbbször a faktor hatása, h. nagyon sokáig egyáltalán nem tud emelkedni a rv!

#709766 rbbj11 Előzmény: #709750

na de én már 2x is győztem le a faktort, többször ki se álltam ellene :)

És mivel megvolt a -10%, és vettem is ma yahoot, további zuhanás nem várható ;)

#709744 matgab Előzmény: #709743

mit nekem a világ legnagyobb tőzsdei kibocsátásból eredő nyereség...!

Ha én résztulaj lettem, az előbb bezúg 10%-ot, aztán majd meglátjuk mi lesz...

a faktor az faktor , nem viccel.

Ha a kínai gazdaságot lenyomtam a felére 2008 -ban, amikor augusztusban kínai részvényalapot vettem, akkor egy nyomorék kis yahoo az nem fog ellenállni a faktornak.

#709743 matgab Előzmény: #709729

ebben az a mérgesítő, hogy vehettem volna olcsóbban is, ha odafigyelek. Nem azt bánom, hogy vettem, hanem hogy indításnál buktam a lehetőséghez képest...

#709742 matgab Előzmény: #709740

faktor szerinti célár :38.6

hát ahhoz képest, hogy múlt héten vettem, elég gyorsan esett 8%-ot... még 2% és teljesül a faktor.

#709740 Janicroft Előzmény: #709727

Lásd kivel van dolgod, 39.39-en vettem belőle én is, sorstársak lettünk (rbbj-vel is). Megtörjük a faktort! (nehéz lesz)

#709739 Janicroft Előzmény: #709729

Pontosan. Alibaba főnök pedig megmondta a Bloombergnek hogy jön valami meglepi. Ne fossál, Yahoo-t megveszi kilóra, reméljük nem 30 dolláron ;-)

#709729 Ricsi Előzmény: #709727

Nem értelek jó lovag...

Valamiért venni akartál, és ha az a valami nem változott, akkor mindegy, hogy most vetted, vagy 20 perccel ezelőtt. Vagy ha változott, akkor meg dobd el, amíg kicsi a vesztő.

#709727 matgab Előzmény: #709554

f@sza...

Betettem ma egy jó nagy adag vételt a nyitó előtt a yahoo-ra. De aztán láttam a premarketen, hogy esik a részvény. Visszavontam a vételi megbízást, csak utána elfelejtettem a "Biztos benne" gombra rákattintani...

Szóval most ki vagyok tömve yahooval, jó drágán...

#709554 Bendeguz Előzmény: #709531

H&M-ben már én is találok magamra ruhákat, szóval sok év ellenkezés után engem is berántottak. Ez alapján jogos a long :)

#709531 matgab Előzmény: #709439

egy talán nem olyan nyilvánvaló ötlet:

Ruházati cégek vonatkozásában az iparági trendek globálisan nem olyan jók, mert egyre több márka verseng a piacon, viszont a mezőgazdasági termékek emelkedésével a ruhaipari alapanyag árak is jelentősen növekednek, a csúcstechnológiás műanyagok árai szintén növekednek.

Ezzel ellentétes hatása van az online kereskedés előretörésének, mely esetében ezek a cégek rendkívül sokat spórolnak a bér és bérleti díj költségeiken...

KBC hírek:

"Vételre ajánlja a Wrangler, vagy a Vans márkáról is híres VF Corp. (NYSE) részvényeit a korábbi tartás helyett a KeyBlanc elemzője, főként a cég hihető márkastratégiának és a Timberland brand sikeres megvásárlása miatt. 1 százalékos pluszban jár a részvény nyitás előtt."

"Az Inditex (Madrid) árfolyama közel 3 százalékos mínuszban van gyorsjelentése után, ugyanis a cég bruttó eredményhányada a legutóbbi negyedévben is csökkenést mutatott. Így a főbb eredménysorok vártnál jobb számai ellenére a befektetők adják a részvényeket."

"A vártnál nagyobb ütemben, közel 20 százalékkal bővült az H&M (Stockholm) legalább egy éve nyitva lévő üzleteinek forgalma augusztusban. A ruhaüzlet-lánc elsősorban az új kollekcióknak és a online eladások erősödésének köszönheti a remek eredményeket. A részvény 2,5 százalékkal drágul a hírekre."

#709245 Fornit Előzmény: #709238

Már kezdődik is, DJIA plusszban, de a nasdaq -1% körül. Bekapcsoltam a gépet, ez a hír fogadott a marketwatchon: "Internet stocks sell off"

Akkor ilyet vettél alibaba helyett?