vegyél hozzá alibabát.. :D
f@sza...
Betettem ma egy jó nagy adag vételt a nyitó előtt a yahoo-ra. De aztán láttam a premarketen, hogy esik a részvény. Visszavontam a vételi megbízást, csak utána elfelejtettem a "Biztos benne" gombra rákattintani...
Szóval most ki vagyok tömve yahooval, jó drágán...
H&M-ben már én is találok magamra ruhákat, szóval sok év ellenkezés után engem is berántottak. Ez alapján jogos a long :)
egy talán nem olyan nyilvánvaló ötlet:
Ruházati cégek vonatkozásában az iparági trendek globálisan nem olyan jók, mert egyre több márka verseng a piacon, viszont a mezőgazdasági termékek emelkedésével a ruhaipari alapanyag árak is jelentősen növekednek, a csúcstechnológiás műanyagok árai szintén növekednek.
Ezzel ellentétes hatása van az online kereskedés előretörésének, mely esetében ezek a cégek rendkívül sokat spórolnak a bér és bérleti díj költségeiken...
KBC hírek:
"Vételre ajánlja a Wrangler, vagy a Vans márkáról is híres VF Corp. (NYSE) részvényeit a korábbi tartás helyett a KeyBlanc elemzője, főként a cég hihető márkastratégiának és a Timberland brand sikeres megvásárlása miatt. 1 százalékos pluszban jár a részvény nyitás előtt."
"Az Inditex (Madrid) árfolyama közel 3 százalékos mínuszban van gyorsjelentése után, ugyanis a cég bruttó eredményhányada a legutóbbi negyedévben is csökkenést mutatott. Így a főbb eredménysorok vártnál jobb számai ellenére a befektetők adják a részvényeket."
"A vártnál nagyobb ütemben, közel 20 százalékkal bővült az H&M (Stockholm) legalább egy éve nyitva lévő üzleteinek forgalma augusztusban. A ruhaüzlet-lánc elsősorban az új kollekcióknak és a online eladások erősödésének köszönheti a remek eredményeket. A részvény 2,5 százalékkal drágul a hírekre."
Már kezdődik is, DJIA plusszban, de a nasdaq -1% körül. Bekapcsoltam a gépet, ez a hír fogadott a marketwatchon: "Internet stocks sell off"
Akkor ilyet vettél alibaba helyett?
Még mindig megbízhatóan működsz, jobban mint J. P. Morgan tőzsde-barométere.
Hogy csinálod? :-)
na akkor az OTP + 10% is teljesült alig egy héttel az eladást követően...
Köszönjük a bennfentes infót!
Mindent betolunk. Már árulom a házat... :-)
persze oszti előtt, hogy jövőre ne kelljen megint SZJA bevallást kitöltenem anyámnak...!
OTP nélkül maradtam, eladtam az utolsó darabokat is... Kicsi nyereség is szép.
Novemberi vétel volt, azóta volt már 20% minuszban is...
Na meglátjuk lesz-e +10% utána...
ez a beszéd-grat.:)