Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: T-Mobile US

#709500 Janicroft Előzmény: #708829

Megemeli 5 százalékkal a negyedéves osztalék fizetését a McDonald's (NYSE), ezzel 85 centet fizetnek ki a korábbi 81 helyett. Egyébként 1976 óta minden évben emelt valamennyit az osztalékon a cég, míg 2014 és 2016 között összesen 18-20 milliárd dollárt tervez visszajuttatni a részvényeseknek, írja a MarketWatch.

Hurrá! :D

Re: Tesco - TSCO

#709475 rbbj11 Előzmény: #709470

Sztem idei csúcs fölé kitörhet, és onnan min. 10-20%-ot mehet korrekció nélkül.

Könyv szerinti értéke 2.4, ami nem rossz, simán felvásárlási vagy fúziós célponttá teheti. Adóssága alig van, 20-as P/E-je évi 20%-os profitnövekedése mellett alacsonynak számít, így alulárazott a rv., ha nem is nagyon.

A folyamatos bevétel- és profitbővülés az évtizedes növekedést követően önmagában is impozáns!

#709470 Bendeguz Előzmény: #709259

Hetesen és hónaposon is meredek emelkedő 25 éve folyamatosan, 160-szorozott a kibocsátás óta.

Hetesen indikátorok közül STS és CCI friss vételi jelzést adott, MACD és RSI semleges (középen). MACD-ben még nem jött vétel, RSI pedig nem eladásról fordult le, vagyis érvényes vétel van rajta is.

DANAHER Corp. technikai elemzés: http://i.imgur.com/uUTi728.png

Mi van a képen? Technikailag a kezdetek óta bullos, de a napos felbontású ábrán túl sok az ellenállás és az indikátorok is túlfűtöttek, így vételben még nem gondolkodnék. A sötétzöld emelkedő trendvonalon érdemes lehet próbapakkal játszani, 81-en pedig eladni. Pár %, nem nagy dobás, ez inkább fundamentálisan lehet jó sztori, de ezt majd RBBJ előadja.

Re: T-Mobile US

#709460 Janicroft Előzmény: #708799

Az Iliadhoz lehet csatlakozik valaki és új ajánlatot tesznek:

PARIS--French telecommunications company Iliad SA said Monday it was in talks with several potential partners to file a new bid for control of U.S. operator T-Mobile US Inc.

Several interested companies, which could be either industrial or financial partners in a bid for T-Mobile US, have approached Iliad, Chief Financial Officer Thomas Reynaud said at a news conference.

One arrangement under discussion would call for Iliad and a partner to pair up in making a bid for more than 56% of T-Mobile US, Mr. Reynaud said.

In July, Iliad offered to pay $15 billion to buy 56% of T-Mobile, but majority owner Deutsche Telekom AG hasn't expressed interest in selling at that price.

Iliad's July offer remains valid, Mr. Reyaud said. "The offer is probably even more pertinent today after Sprint pulled out of the race," he said.

Re: Zacks Ultimate

#709319 Bendeguz Előzmény: #708956

40.63$ :) lassan ismét nullában lesz! vicces így nézegetni, hogy duplázni akarok és nem számít 20% ide-oda :D ha minden jól megy, télen ismét több időm lesz tőzsdére, addig meg talán.

#709280 rbbj11 Előzmény: #709277

nem maradtál le, mert még mindig nem teljesítette 110-et, és mindig csak idö kérdése, de teljesítik, ha 1x már 100 felett jártak

Söt, most alakulhat a legjobb beszálló: legritkább, ha 100 megugrása után a jelet beadva meg korrekciózik, ráadásul még szerencsénk is van, hogy egy erös emelkedö trend nagy korrekciója lehet ez, így pl. 85-ön beszállva még sokkal jobb lesz a 110-es target ;)

#709277 Janicroft Előzmény: #709266

Október végén jelent a WDC, uh van időd! Ezt a 100-110 dolgot én is meg akartam játszani de lemaradtam róla.

#709266 rbbj11 Előzmény: #709259

ha már beszéltünk wdc-ről, gondoltam megjátszom a 110-t...ma teljesült long belépő. Erre épp a záró percben ki is verték a stopját!! Ilyen rövid életű és mérhető bukóval együttjáró pozim rég volt....na de ha már ilyen csúnya TA képe van, beadtam short limitet ezúttal...remélem nincs gyj-je mostanában?

#709248 rbbj11 Előzmény: #709231

mostanra érzem elég tartósnak és nagynak a világban lévő feszkókat ahhoz, hogy rtn-t vettem

És hát a korábban nem teljesített 110-et is néztem, ami most ta alapon is jobb eséllyel meglehet

#709203 rbbj11 Előzmény: #709202

Én azért nem foglalkoztam vele, m. elég rég csak rossz híreket olvastam felőle. Ha majd látszik fundás fordulat jele, én akkor vettem volna elő. Most hogy így mondtad, valóban elgondolkodtató már az értékeltsége, de én mindenképp megvárnám TA vagy funda fordulat jelét: legalább álljon meg a zuhanás.

Tesco - TSCO

#709202 Janicroft

Valaki figyelemmel kíséri közületek a TESCO részvényeket? 11 éves mélyponton jár az árfolyam, jelenleg 6,48% osztalékot fizet (már ha tudják/fogják tartani ezt az osztalékot). Fordulatnak egyelőre semmi jele, hosszabb távon tényleg folyamatosan esik a rv, viszont szeptember 5-én kinevezték az új CEO-t aki új stratégiát fog megvalósítani és lehet hogy jó vétel lesz majd ez a Tesco hamarosan. Mit gondoltok?

Re: Solar részvényekben benne van még valaki?

#709170 rbbj11 Előzmény: #709135

panel megrendelések ide vagy oda, én ahány nagy kínai tőzsdei szolárcéget ismerek, mind szinte állandóan veszteségesek...főleg, ha a támogatásokat is levonnánk

Solar részvényekben benne van még valaki?

#709135 Janicroft

Én eladtam anno az FSLR rv-ket, úgy tűnik most hogy nem bírják kapacitással, annyi igény van panelekre, bár ez a hír a Trina Solartól jött:

Solar stocks are on the move after Trina Solar (TSL +3.7%) CEO Gao Jifan says its factories are operating at full capacity but the company still can't meet the demand for its solar panels.

China's top three solar panel makers are at full capacity and will have to expand their production, Gao says, noting that TSL's solar panel production will rise to 3.8 GW by year-end, up from ~3.4 GW at the end of June.

China recently announced new subsidies for smaller solar energy projects, which Goldman Sachs says will make selling power to the country's electrical grid much more lucrative for the operators and will cause prices of solar components to rise.

CSIQ +2.6%, CSUN +7.4%, YGE +3%, FSLR +1.7%, SPWR +0.8%, JASO +2.4%, SOL +5.4%.

Re: Zacks Ultimate

#709043 Bendeguz Előzmény: #708956

tudom, de élvezem. okosabb volna a hullámokon nyerni, de rohadtul nincs időm tőzsdére. 40 felett zárt.