11 ezer db összesen? Ez mennyi is a 34 millióból? Szerintem csak a hétvégi tivornyára kellett a zseton. Vagy rosszul látom?
11 ezer db összesen? Ez mennyi is a 34 millióból? Szerintem csak a hétvégi tivornyára kellett a zseton. Vagy rosszul látom?
Néhány bennfentes nem várt 55-ig:
Insider Trading Relationship Date Transaction Cost #Shares Value ($) #Shares Total SEC Form 4
BEDROSIAN ARTHUR P President and CEO Jun 16 Sale 46.96 5,000 234,800 649,851 Jun 18 05:31 PM
Taveira Paul Director Jun 16 Sale 46.94 1,000 46,940 15,625 Jun 18 05:33 PM
FARBER DAVID 10% Owner Jun 16 Sale 47.05 5,000 235,250 77,500 Jun 18 05:32 PM
Nem igazán.. 97,02-n adtam el. SP-t elég alulteljesítette az utóbbi 1 hónapban.
RTN-ben mintha egy zászló volna, és elég longos. nekem mozgalmasabb kellett. lehet LCI-t eladom 55-ön és veszek RTN-t :)
34 millió db részvényből május végén 1 255 966 volt a short állomány, soha még ekkora!
hát azzal nullában vagyok, ampe viszont bármikor mehet innen -20%-ba, nyilasi már nem valószínű, h. annyit esne
Amúgy mindenki remegve várja hogy a jeffrie mikor jön ki a célárral, hátha hasonló lesz a reakció mint a citynél. Után jöhetnek a sorsjegy tényei júliusban:-)
nyilasi alapnál jobb:-)
Én ezt nem is tudtam....nem értettem sose igazán, miért tartod olyan nagy lehetőségnek a rv-t fundás szempontból?
De amit mondani akartam, h. a ker. stratégiámmal és elveimmel van ellentétben, ha veszteséges cégbe veszek bele pusztán TA alapon...így, hogy most ezeket írtad, még kevésbé szimpi, mert akkor ez egy sorsjegy, semmi több... :S
Nem értelek....mitől lenne nyereséges? Még nincs piacon terméke, csak kereskedelmi részhez közel. Ha minden jól megy csak 2015-től várható profit. Itt most azt lehet kockáztatni hogy a phase 3 bejön e az ampio-nál július elején vagy sem, ha bejön akkor 2-3 milliárdos része lehet 2015-2016-tól(felfutás függvény). Luoxis részük mely szintén idén érhet be 100-200 millió, optina és zertane egyenlőre sötét ló.
AMPE már nagyon vonz, de nagyon félek tőle, full veszteséges cégbe vegyek bele a középtávú sávjának a magasabb részében?!
LULU sztem jó bolt, benne vagyok már pár napja, sztem megy rést tölteni, innen még 10%
talán vas végig tudom őket nézni, sajnos most még a saját számláim tutujgatására is alig van időm...némelyikbe napok óta nem léptem be :S
Pepco chart alapján nekem veszélyes, priceline-t sem vennék, a többi kb mehet a fő trenddel.