Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#705432 Ddavid Előzmény: #705428

HP szépen tolja még tartja a sávot. A köv. félévben szép profit lesz a unit csökkentésnek köszönhetően.

De ez sem gyenge hír:

USA: Szövetkezne a BMW és a Tesla

A Tesla (Nasdaq) és a BMW (Xetra) vezetői arról egyezkedtek a napokban, hogy a két cég közösen építsen ki olyan elektromos töltőállomásokat, melyeket különböző típusú elektromos autók is tudnának használni. A Tesla mellett a BMW is erőteljesen nyomul az elektromos autók piacán, és a két nagyvállalat együttműködése az ilyen autók további terjesztését szolgálná. A Tesla vezére épp tegnap jelentette be, hogy megosztja a cége szabadalmait a versenytársakkal. A Tesla 0,4 százalékot erősödhet nyitáskor.

#705423 Janicroft Előzmény: #704308

Bassza meg, tudtam hogy ez lesz, egyszer rakok stop-ot akkor is kiüt, ma meg emelkedett a HP majdnem 6%-ot.....

#705375 rbbj11 Előzmény: #705373

LULU-t szépen megütötték gyj-re, már csak 25 usd erős támasz az 5 éves charton.

AMPE ismét felfelé vette az irányt, sztem elég bullish

#705373 rbbj11 Előzmény: #705341

"van valami nagybevásárlós sztori, de nem értem annyira mint te" ez mux-ra vonatkozott? Mert nem tudom, meddig tartsam, egyelőre nagy minuszból jött vissza, most van csekély plusszban...3,0-ig terveztem eredetileg tartani

#705372 rbbj11 Előzmény: #705341

LCI-hez grat, tesla profitvédője engem 206,23-on dobott ki (200-ról volt). Nekem tegnap ACE és J&J kivételével minden 100-as rv-em minuszba csuszott, de hát majd alakul...

#705371 rbbj11 Előzmény: #705362

ha együtt megyünk, akkor ok, szuper, persze, csak sokkal előtte tudjam az időpontot, mert különben nem tudom felszabítani a hétvégémet

#705362 Bendeguz Előzmény: #705272

jut eszembe, ha lesz ősszel Erdőbénye, akkor nem lehet kifogásod a távolmaradásra, hiszen én még messzebbről megyek :))) akár mehetünk együtt is és felvesszük a többi osztrák meg nyugat-magyart.

#705341 Bendeguz Előzmény: #705272

van valami nagybevásárlós sztori, de nem értem annyira mint te

tesla hogy stoppolt ki?

lci megyeget, már 10% pluszban van, után kéne húzni a stoppot, vagyis be kéne tenni egyet

avh is pluszban van de csak épp hogy

#705325 Lebleuf Előzmény: #705253

Sziasztok!

Ebből baromi szép menet lett, kár, hogy kihagytam bő 1 hónapot vagy többet.

#705257 rbbj11 Előzmény: #705249

vagy vkik a cégnél szakmailag bakiztak egy nagyot, vagy szandekosan bakiztak... :) azert 14-nel erdemes lehet vetelre, ha mäsra nem, egy fejvällra jätszva

#705253 rbbj11 Előzmény: #705188

az igaz lehet, csak nem biztos hogy idegeim is birnák, ha -30%-on látnám a pozit pl. 2 hét mulva, még akkor is, ha utána teljesíteni a targetet 3 hónap mulva... :s

#705249 Janicroft Előzmény: #698659

Lufthansa-t érintő hír, k*rva érdekes és egyben felháborító is:

Ma esett 15%-ot a részvény, mert:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/drama_a_lufthansanal_15-os_minuszban_az_arfolyam.4.199970.html

Mélyrepülésbe kezdett a Lufthansa árfolyama azt követően, hogy ma reggel a légitársaság jelentősen csökkentette az idei és a jövő évre vonatkozó profitvárakozását. A részvények 15%-ot zuhantak.

Komoly profit warninggal lepte meg ma reggel a befektetőit a Lufthansa, a légitársaság jelentősen csökkentette az idei és a jövő évi működési eredményére vonatkozó várakozását. Míg korábban 2014-re még 1,3-1,5 milliárd euró között működési eredményt jósolt, addig most már csak 1 milliárd eurós profitot vár. A jövő évre vonatkozó várakozását a negyedével vágta vissza: 2 milliárd eurós profitcélt fogalmazott meg.

Plusz még a venezuelai pénz leértékelődése is hozzájárult ehhez:

A strike by pilots in April cost Lufthansa €60m, while a fall in the value of the Venezuelan bolivar also had a €60m hit so far this year.

Ez az egész csak azért rettentően érdekes, mert éppen egy hónapja látott napvilágot egy cikk, melyben le van írva hogy az eredményvárakozásokat 2014-re és 2015-re a LH management is megerősítette:

http://www.investor.hu/news/elemzesek/20140506-gyalulja-vesztesegeit-a-lufthansa.html?utm_source=beuszo

Haladnak a költségcsökkentésekkel

Ahogyan arról már mi is többször megemlékeztünk, a Lufthansánál igen komoly célokat tűztek ki 2015-re. „Score” programjuktól nem kevesebbet várnak, mint hogy a 2013-as 700 millió eurós üzemi eredmény után idén már 1,3-1,5 milliárd közötti nyereséget érnek el, míg 2015-re 2,65 milliárd euróst. Ezeket a számokat mai jelentésében meg is erősítette a társaság.

Szóval akkor ez hogy is van???

#705194 Ddavid Előzmény: #705188

A Tesla meg szépen csorog le, pedig csupa jó hírek jönnek folyamatosan...

SQM-ről mi a véleményetek?

#705188 Bendeguz Előzmény: #705180

Jól látjátok, de nézzetek mellé pár tipikus buborékot. Ez a 29 alá kör volt a medvecsapda! Innen jön a begyorsuló őrület, elmegy 80-ig, aztán kipukkan ha nem lesz mögötte funda. 54 biztos meglesz, 161,8% Fibo :)