18444volt a mai tető. Valaki likvidálta magát
18444volt a mai tető. Valaki likvidálta magát
Mai Midcap jelentések is már nyereségről, növekvő árbevételekről ír.
Nem csoda.. nullára le van minden értékelve, full apport leírások voltak mindenhol, meg alaptőke csökkentés, részvény névérték csökkentések.
Ideje lenne már fellendülni. Mindegy az, hogy mi mit érzünk a saját pénztárcánkon.
Nekünk nem kell előbb éreznünk a jobb helyzetet, mint a cégeknek.
Az egész piacunk csak áll és áll és bambán néz ki a fejéből.
Mellette meg pengetik a fullos makrokat, eközben minden PIGSet felminősítenek, ami miatt fel akarták bontani az uniot :D
Nem baj.. hosszú az élet, várunk.
Két éve mondom, hogy a gazdasági mutatók jók, jobbak lesznek.
Ezt cáfoltátok, már utolsó mentsvárként beruházást vártatok, mert még az nem emelkedett. Abban is kijött valami 9%os növekedés. Ingatlanban is jönnek a jobb értékesítési számok, azt is cáfolta mindenki előre.
Még mindig mindenki a saját pénztárcáját, meg szomszédját nézi, hogy jobban él-e.
Ez a baj.
Arra ne kereskedjünk, hogy van fizunk, vagy nincs.
Vagy Orbán miatt nincs állásunk, vagy van.
mindez szép és jó .-)))
vajon emiatt nem engedik napok óta esni a BUX -ot ?
Hétéves csúcs - Berobbant a magyar gazdaság
2014. május 15. 09:00 English version
Az idén az első negyedévben a magyar gazdaság teljesítménye 1,1 százalékkal haladta meg az előző negyedévi szintet. A GDP-növekedés éves alapon 3,5 százalék volt - előzetesen a piac 2,7 százalékos bővülést várt, ennyi volt a negyedik negyedéves szám is. A naptárhatással igazított (a Portfolio.hu által fő számnak tekintett) éves növekedési adat 3,4 százalék. A jó szám annak fényében már nem volt meglepetés, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ma reggel úgy nyilatkozott, várakozásai szerint 3% körül vagy a felett alakulhatott az első negyedéves gazdasági növekedés. (A miniszter ma reggel már nyilván tudta a számot.)
Most értem géphez vissza.
Szépen felkötötték BUXot.
Jó, hogy zártam reggel, fagyipénz megvolt.
Igen a forgalom gyalázatos volt eddig. Ezért nem is foglalkoztam vele. Irányt is ki kell találni, KTt is, a csökkenését is bekalkulálni év végéig, meg a tágulását 200pontokkal napon belül. Ezen felül forgalom sincs, 100kontis tredelések reménytelenek. Pár kontis tingli tangli meg nem kielégítő.
Tavaly vmikor kötöttem 10 kontit és a nap második felében is százalékosan kimutatható tényező voltam a piacon. Én. Nevetséges....
Kiszivárgott, mit tervez az EKB!
MTI
2014. május 14. 15:39
Átfogó pénzpolitikai intézkedéscsomag elfogadására készül az Európai Központi Bank, a többi között negatív betéti kamatot vezetnének be, és újabb pénzinjekciót nyújtanának a kereskedelmi bankoknak - jelentette a Reuters hírügynökség öt, neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.
Nevetséges ez a hati forgalom már komolyan.
Egész nap eddig 240konti?
Foghíjas a chart forgalmi kötése teljesen.
Otp-nél elképzelhetőnek tartom, hogy óráson nézve egy impulzon belül egy 4. hullám b alhullámában csinál éppen egy hsz-t, amiből talán még ma indulhat egy c hullám talán vhová 300 környékére. Amennyiben helyes a feltételezés, akkor az esés után jöhetne egy újabb csúcs Otp-ben 4500 fölé. Mindez azt feltételezi, hogy a tegnapi ED (amiből az esés indult) egy 3. hullám befejező hulláma lehetett. Aztán persze az is lehet hogy túl "lassú" ez az elképzelés, és már korábban befejeződött az impulzus, ebben az esetben más játszana. Szerintem még a héten eldől.
Brutális összegben vett ma vissza állampapírt az ÁKK!
2014. május 14. 12:06
Minden idők legnagyobb egynapi állampapír visszavásárlását hajtotta végre ma az Államadósság Kezelő Központ, hiszen az idén augusztusban lejáró kötvényből (2014/D) az 5 milliárdos keretre felajánlott 145,8 milliárd forintnyi (!) keretből 142,1 milliárd forintnyit elfogadott 2,40%-os átlaghozam mellett.
"Remek formában az ipar
2014. május 14. 09:00 English version
Márciusban 0,4%-kal haladta meg az ipari termelés volumene az előző havi szintet, a naptárhatással igazított éves növekedés 8,1%-os volt. A ma közzétett rendelési adatokból kiderül az is, hogy a közeljövőben folytatódhat a szektor növekedése. "
---------------------------------------------------------------------------
Bővíti magyarországi k+f központját a Nokia
"2014. május 14. 11:29
Bővíti magyarországi k+f központját a Nokia, amit ma délután egy sajtótájékoztató keretében jelent be a társaság. A hálózati eszközöket gyártó cég egy évvel ezelőtt stratégiai megállapodást kötött a kormánnyal, most a bővítéshez az állam vissza nem térítendő támogatást biztosít. "
Hajrá Magyarország! mehet tovább az ipari növekedés, foglalkoztatottság, GDP növekedés..
Reggel megint jött egy jó ipari adat.
nulla volt a kamat megint, Nyugat még ma is erölködik. BUX meg nem akart tovább menni le, ez arra ösztönzött, hogy zárok, nem manegelem.
A szívem felfele húz továbbra is.
Hullámot akartam lovagolni. Éppenséggel el is indult, de a folytatás várat magára.
Eközben lüktet a rally time.
Pár kontit nem nehéz nyitni zárni.
most már én is randomról nyomom 5-5pontos kötéssel.
én azé' ráadtam...
ha megindulna fölfele azonnal zárni kell most már...mert meg van őrülve az egész világ...és még a végén az égig megveszik..
viszont hallottam olyan hogy nagyon rossz OTP eredményre számítanak....akkor mire föl emelkednénk ? Richet, vagy MOL egyedül megfordítja a BUX ot ?
Továbbra is bízom abban, hogy a kicsiket mind megtalálják a rohadt nagy alulteljesítésük miatt.
Régóta vevő nem meri venni Őket, de kezdenek konszolidálni a beszámolók. A rohadt nagy veszteségeket, apportokat kellően leírták a cégek, javuló gyorsjelentésekre számítok, ezáltal emelkedő pályára.