Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#694895 BudFox Előzmény: #694820

barmok ezek......

nemrég volt 2008 -as válság kezdete, sokan pofára estek aztán mégsem tanulnak belőle ? :D

egyik ismerősöm Chicago -i....mondta hogy USA -ban a válság előtt sok ember hitelre vette magának az élelmiszert is...hitelkártyával fizetett mindenhol, igy amikor megjött a fizetése, az egyből ment is a banknak ami természetesen levette a hitel kamataival együtt.

ezek semmiből sem tanulnak.

nagy pofáraesés lesz ebből...

#694891 BudFox Előzmény: #694816

én is tartom tegnap óta is a full shortot...ma adtam még rá kemény 1 kontraktust 16.700 on.

most meg egy kicsit visszakorrigálunk ? USA miatt....meg vannak bolondulva..hova fenébe akarnának még menni ?

zártam a longok több, mi…

#694854 Tapasz

zártam a longok több, mint felét, és becseréltem otira, hogy ne darálja le a számlát.

A március elég csúnya lesz

#694838 Borska Előzmény: #694820

ohhhh, az az áldott lombard hitel......

egyszer már szólt egy nagyot, de semmiből nem tanulnak....

usára jellemző hogy mindent a végletekig kiélez, húz, de lassan nem lesz már hova tovább, szerintem forduló pont környékén járhatunk

#694816 rbbj11 Előzmény: #694674

17600-as zárás után annak idején 500-on újranyitottam shortot, azóta tartás

#694815 rbbj11 Előzmény: #694709

sztem simán esik még innen dax 220p-ot, tehát lehet, bővítenem kéne bux shortot

#694709 Borska Előzmény: #694681

én tartom a shortokat, eddig valóban a lefelé az irány, és elkezdtem a s&p-re is rányitogatni.....

labilis a kinti piac, sok a negatív hatás, amit eddig mind mind lesöpörtek, félő hogy hatványozva fog visszaköszönni

#694681 BudFox Előzmény: #694678

ahogy most esünk...tényleg 16.000 lesz az alja....határidőben 16.200

van még lefele...

zártam longokat bukóban …

#694678 Tapasz

zártam longokat bukóban 17300 és 17600 körülről

#694674 BudFox Előzmény: #694382

szépen esegetünk tovább...

én ráadtam mg reggel...

ti hogy álltok ?

azon gondolkozom hogy mikor kell majd zárni, hol lesz az alja ?

További vételek 17400 és…

#694389 Tapasz

További vételek 17400 és 17300 körül

#694382 BudFox Előzmény: #694375

Háhá...tudtam hogy ez lesz.....ki akarták még pénteken ugratni az embereket a shortból.......de minket rutinos öreg rókákat már nem tudtak :DD

SP megy is már lefele minuszba....fél százalékot esett 1 óra alatt..

#694375 BudFox Előzmény: #694298

Én is sokszor járok az Erste bankban.....tényleg alulképzettek az alkalmazottak...

és sokszor óraszám kell állni a kaszánál befizetéshez.

rakhatnának ki már nálunk is automatákat....miért kell egy ember arra hogy valaki pénzt felvegye, és berakja a számlámra ?

no mindegy...

Az előbb szépen ki akartak ugratni a shortokból..USA emelkedést produkált megint...

de nem hagyom magam..sejtettem hogy csak a beetetés folyik.

#694349 Ibiza Előzmény: #694327

:) már 3x majd infarktust kaptam magamtól..árajánlatokat csinálok..gyanútlanul beírok ide..egyszercsak..miaisten ufóóó?..kell pár perc amíg magamhoz térek.

#694298 Ibiza Előzmény: #694288

nekem két nagy butára jutott sok szép nyerő certikben..

erste sztem kivonul..kövér buktája volt..szerintem egy sz@r cég..

A brokerem jó fej..de a kereskedési rendszer szörnyű..ha bemész egy bankba ülnek mint a hüje..lassúak..alacsonyan képzettek a banki dolgozók..nem egyszer volt leültem..már nézett mit akar az a bjuzi ügyfél..mondom mit akarok..már közben ingatja a fejét..mondom korán kezdi a fejrázást még el sem mondtam a lényeget..mondja nem lehet..mondom lehet.. mondja nem..akkor megemeltem hangom és mondom akkor kérjen telefonos segítséget hívja ide kisfőnökét vagy valami..persze kiderült lehet..nem azt mondja bocs én még nem csináltam..hanem még duzzog is..anyád..és ez nem egyszer...egyszer a biztonsági őr is beleszól nem lehet..:DD na akkor eldurrant agyam..mondtam maradjon kaptafánál és nyitogassa bőszen az ajtót ne a nagyok dolgával törődjön...stb stb.

#694288 BudFox Előzmény: #694278

megéri certifikáttal bizniszelni ? elég veszélyes.....én egyszer próbáltam csak..

jogos, problémák adódhat…

#694278 Borska

jogos, problémák adódhatnak, azonban egy fizetős szolgáltatásnál legyen "B" terv

a mai certfikát akciójukkal eddig kb 30-40ezer forintnyi összeget húztak ki tőlem, pedig én nem is nagy tételekben kereskedek.......

ha lenne vér a pucájukban nem kérnének pézt erre az egész félévre ezért a fos szolgáltatásért, és köszönő leveleket irogatnának mindenkinek aki marad náluk, én erősen gondolkodok a váltáson