figyeled a kis pajeszost? :) csak be ne aludjon oszt belecsavar a dzsojsztikba..
figyeled a kis pajeszost? :) csak be ne aludjon oszt belecsavar a dzsojsztikba..
most akarsz shortba fordulni ? Hmmmmm...
én csak az SP futures t nézem...ha az elkezd esni akkor fordulok csak shortba...még futtatom a longot.
SP még mindig + 0.62 % -on van.
én most fordulok majd igazán shortba
idei mozgás indexekben inkább tetöképzésnek tünik, nagyon megnött a vola is
tegnap fordultam 80 % -os longba...már 300 pont nyerő van rajta :-)
dobok rá egy Stop -ot....aztán viszontlátásra.
régen annyi volt ilyenkor mindig....de most bóvli kategória vagyunk...pánikhangulat is van...USA is nagy esések előtt áll...
szóval most ennyi a reális.
régen annyi volt ilyenkor mindig....de most bóvli kategória vagyunk...pánikhangulat is van...USA is nagy esések előtt áll...
szóval most ennyi a reális.
én se nem esemény, se nem TA. Sok kis pozicióval kereskedem, mert 2011 nyarán eléggé beletenyereltem egy nagy buktába. Általában max a tőke 1/3 -a van fedezetben.
Nekem sokkal nyugisabb a részvény, de ebben nagyobb a mozgás általában. Oda kell figyelni, mert darálhatja a számlát, ha nagy pozival vagy rossz irányban.
Mivel én csak FIFO val tudok kereskedni, ezért naplóznom kell, hogy tudjam a beker árát a meglévőknek.
A tegnap pánik jó alkalom volt, de csak UTÓLAG
nekem is eladva 500-on a tegnapiak
nem 500p körül kéne legyen a kt???
Csak tájékozódom a témában, de engem is elkezdett érdekelni a hatis swing trade. Az szeretném megtudni, hogy eseményeket kereskedtek le vagy csak TA alapon szigorúan??
Mennyire idegőrlő ez a dolog és a kockázat/hozam arány kedvező?
Köszi az infókat.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/putyin_visszahivta_a_csapatait.5.196016.html
jó hírek vannak :-))
SP +0.62 % máskor utálni szoktam hogyha nagy zuhanás után emelkedni akarna,....most örülök neki :D
Te?
Én mit mondjak 18600-tól induló longokkal :)...
Monnyuk egy gappos nyitással milyen szép kis sziget lenne?!
lehet hogy elhamarkodtam a long nyitást ?
ultimátum a KRím -en ? hajnalban ?-.....
ha nem javul a helyzet...lehet hogy a reggeli nyitóban azonnal ki kell szállni a longból..ha még lehet egyáltalán...
vagy nagyon jó lesz...kitudja.. bár akkor meglepődnék nagyon.
az alját mindig is nehéz volt eltalálni mikor fordul egy nagy mozgás után..
USA -n múlik, no meg az oroszokon.
már longolom....az utóbbi fél órában megnyitottam a longokat.
már kitöltöttem az űrlapot a long nyitáshoz.....
csak azt nem tudom merjek -e nyitni.... amint megindulna valami papír nyitok....csak USA nehogy zárásunk után essen még 25 pontot