Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#690551 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690550

Jól magára szedte azt az Egon féle relatív erőt! Mai napot elk@rtam, mert forintb@szó voltam, oszt nem vettem reggel, pedig mondtam tegnap, venni kell mint állat...erre vettem 319-ért...mintha a fogam húzták volna:-)

Persze csak akkor jött a hír..mégpedig: Hitelt érdemlő belső információk alapján, a DT pénzfeldobással döntött arról, hogy a Cseh szutykot, vagy a Magyar gyémántot veszi-e meg! Mi voltunk a fej... állítólag az is lett a nyerő (de akkor Jürgen meg Hans megvétózták, hogy nekik nincs ebből a gyémántból és venni kéne, és aztán vettek...ezt láttuk ma :-) Legközelebbi pénzfeldobásnál tuti befutók vagyunk, apró bibi, hogy a következő pénzfeldobás dátuma még ismeretlen :-) Azonban napról-napra közelebb vagyunk hozzá!

(csak meg kell várni, amíg Jürgen és Hans elég relatív erőt szed magára)

#690524 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690520

Még jó, hogy ebben nem napokban kell gondolkodni...mondtam reggel, oszt szórtam 320-on egy kicsit:-) Mindenki vár a visszaöntésre... oszt mi van ha nem jön? :-) Mind1, ennyiért is ajándék :-)

Tehát venni kell mint állat!

#690520 birkanyiiroo Előzmény: #690506

Vagyok, figyelek... :-) a legmagasabb szutymákokat (317-16-15) kiszórtam 19-en, hogy legyen szusszanásnyi időm reagálni, ha esetleg visszaöntenék ... (de miért öntenék vissza?) :) (ui.: (75%-nyi pakk megvan még 300-314 között)

#690513 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690507

Addig kell ütni a vasat míg meleg.. most pár napig(max 2) lehet "hájpolni" a történetet. Mi is próbáltuk Birkanyíró kollégával már számos alkalommal, csak az volt a probléma, hogy lehetőségeink igen behatároltak.. Szvsz most evvel a történettel nem fogják tudni nagyon felnyomni az árfolyamot, pedig a sok apró jelből összeállt a kép, ezt a kis ribancot is vinni fogják! :-)

azért figyelni..elég egy…

#690494 Ibiza

azért figyelni..elég egy komment és megy le.úgy látom sokan ráadnak..elteszik a nyerőt.

#690493 Janicroft Előzmény: #690477

A hétvégén nagy esemény történt a Deutsche Telekom-nál. 828 millió euróért megvásárolta a cseh T- Mobile private equity cégek kezén levő 39,2 százalékos kisebbségi részesedését. A tranzakció része a DT kelet-európai terjeszkedési terveinek, így érdekes a Magyar Telekom-ra nézve is, hiszen megindulhat a spekuláció az Mtel kivásárlásával kapcsolatban is. Erre 500 forint körül kellene sort keríteni, hiszen a könyvszerinti érték ebben az irányadó.

500-ért odaadnám nekik még ma! :D

#690476 Hibaz Előzmény: #690446

Ha zászló 275-től,akkor 350 a cél......ott akár már ki is vezetheti.....

#690475 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690470

Mi van velük?

A cafka eladó sorba kerül, ez eddig is biztos volt! :-) Rá is cuppantak a népek, bár még kicsit korai...