Tényleg? Tényleg! :-)
Tényleg? Tényleg! :-)
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3219
itt is fent van... :P
Lassan mi következünk... venni kell mint állat :-)
Csak nehogy most az 1x igaza legyen a föncsinek, hogy nem az a tavalyi 27x lesz az alja :-) Bár mind1, legfeljebb olcsóbban fogunk majd venni!
egy srófra jár az agyunk... :) én is elővettem őket...
:-) A relatív erő legyen evvel a cafkával!! Egon, a mi kis zsenink amúgy, hogy van? Kosárkáimat elővettem a kamrából, hamarosan szükség lehet rájuk.....
Ööö, ez a riogatás valahogy a múltkor sem jött be... helyette ment több mint 40 petákot felfelé. Persze tőlem mehet akármerre, mert amíg ezen a szinten tollászkodik, kosárkáim mindenhol nyitva.. :)
komoly gyűjtés lesz még itt
még nem elég neki a relatív erőből, csak szedi, szedi... )
Hűha..akkor milyen lesz mikor ledobja majd ezt a felszedett relatív erőt?
Egon szerint innen már tartja "a korábban felszedett relatív erő" :-))
Spongyát rá, nem tétel (nekik)... lényeg, hogy Egon szerint óriási kitörés előtt állunk!! (lassan már egy hónapja) :-)
Nem-nem, nem tőzsdézték el a pénzt! Mivel nekik nem került semmibe ugye! :-)
a forgalom megvolt hozzá és a bennfentes kereskedelem is :)
Ezek szerint jó gazda és okos befektető módjára ők is az alján adták el, így hát mehetünk (mehetnénk) fel. :-)
"Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) legfrissebb statisztikája szerint mindössze 16,3 milliárd forint maradt a Nyugdíj és Adósságcsökkentő Alap vagyonából – írja az Mfor. Emellett az MNV három részletben összesen 201,7 milliárdnyi (6,8 százalék) értékpapírt kapott térítésmentesen, a magyar költségvetés pedig 460 milliárdhoz (15,6 százalék) jutott hozzá."
Az MNV - nél lévő értékpapírokkal nemtom mi van, de egyre erősebb a sejtésem, hogy állam bá megszabadult a telkó papírjainak nagy részétől(volt nekik kb 30 milla darab)
Nem feltételezek semmi rosszindulatot a kérdésed mögött! :-), de mindenki tudja, hogy 2014 a ló éve!
Mekem mondod? Ez egy országokon átívelő ribanc (die Hure..) Most már ő fog nekem fizetni, hogy ránézzek! :-)
Mindent összevéve azért tényleg országos nagy ribanc ez a cafka. :)