Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#664662 Aptiti Előzmény: #664654

SP 5napja korrigál. Ha kint nem szakad el a cérna, itt lehet egy kisebb rally 19e fölé.

ALERT: megy az altatás. Teljesen leült a forgalom. Az nem jelenti azt, hogy esnie is kell.

Csak egy momentum kell és beindul a MOL+OTP páros.

Már annyi negatív scenárió napvilágot látott, hogy véleményem szerint a spekiknek a felfelé menetel fájna jobban.

Mint tudjuk a tőzsde meg szeret szadizni. szvsz

#664660 BudFox Előzmény: #664654

én is tartom....de ha ma megindul akkor zárok - most már tényleg.

ilyenkor szokott estére leesni mint a fene :D

vettem még 700 nál hadd …

#664659 Aptiti

vettem még 700 nál hadd dagadjon a gömböc.

Szép méretes pakkocska. Persze csak kispályás szinten.

#664621 Waszeitung Előzmény: #664609

Kérdés milyen volt a tavalyi bázis..lehet negatív előjelű.És ez is csak egy mutatószám,nem teljesítmény mérőszám...ejejej,mindig játék van ezekkel a számokkal! :D

"VG: az ország valóban t…

#664609 Hathor

"VG: az ország valóban túljutott a recessziós perióduson

2013. szeptember 26., csütörtök, 06:13

A Világgazdaság mutatószáma, a Gyorsulási Irányadó szerint gyorsult a gazdaság kilábalása a recesszióból.

A Gyorsulási Irányadó (GYIA) szeptemberben 0,93 százalékkal növekedett az előző év azonos időszakához képest. A mutatószám két éve nem bővült ilyen jelentős mértékben, ami arra utal, hogy valóban túljutott az ország a recessziós perióduson. Augusztushoz képest 0,34 százalékos a növekedés, a havi mutatószám a 2008-as világgazdasági válság kirobbanása óta nem mutatott ilyen bővülést."

Tudom.. ez is kamu.. minden kamu, én is kamu vagyok, meg minden :D

#664510 BudFox Előzmény: #664502

de az Egis innen már nem tud emelkedni , nem ?

akkor vették volna még tovább is.

a Richter az meg lehet hogy innen visszaesik holnap kicsit.

mindegy. és még kivárok.

ha nem lett volna ez a cirkusz ma..akkor csak 5-6 milliárd lett volna a forgalom, azzal meg hova akarnák kitöretni ?

na ez egy igen rövid sho…

#664502 Borska

na ez egy igen rövid shortocska volt :) mind az 5kontit zártam is :) kereskedési kényszer kipipálva :)

...jobb a békesség

#664493 BudFox Előzmény: #664490

nem hiszem....csak ha USA -t estig még elviszik plusz irányba. de most még a shortosok uralják a terepet-

nahhh csak beleharaptak …

#664492 Borska

nahhh csak beleharaptak ismét a 800ba :) első darabok meg is nyíltak

#664489 BudFox Előzmény: #664466

mi a fene folyik itt hogy USA már esik mint a fene...itt meg napi maximumon állunk...

nembaj...holnap bepótoljuk az esést...csak érjünk már oda.